کسی نیست جواب بنده رو بده
کسی نیست جواب بنده رو بده
آره دوست عزیز،هنوز فعال نیس،اگه فعال بشه چراغ dsl روشن میشه ولی وقتی رئشن نیس یعنی هنوز رانژه نشده،نه اون لن هم به اونا مربوط نیس ،چون خودت به کامپیوتر وصلش کردی فعالهدوستان من از مخابرات اینترنت گرفتم صبح یه کاغذ داد یوزر نیم و پسورد گفت 4 بعد از ظهر وصل میشه هنوز نشده وقتی روی مودم چراغ adsl روشن نمیشه یعنی اینکه هنوز فعالش نکردن درسته؟اتصالات هم درسته چراغ پورت لن روشن میشه اما adsl نه اینکه ربطی به تنظیمات کامپیوتری نداره
سلام دوستان.من میخوام adsl بگیرم.512 رو از چه شرکتی بگیرم که هم شبانه رایگان داشته باشه هم سرعت دانلودش از همه شرکتا بالا باشه.یکی از دوستام صبا نت 128 گرفته میگه سرعتش شبا رو 120.من تهران هستم.تهرانسر
سلام دوستان.من میخوام adsl بگیرم.لطفا منو راهنمایی کنید که از چه شرکتی بگیرم که هم بالاترین سرعت دانلود رو داشته باشه هم ترافیک رایگان شب داشته باشه.ممنون
اینا قاطی کردن چی پی ان رو قطع کردن اونوقت قیس بوک قیلتر نیست
چيز پي ان رو كه نميتونن قطع كنن فقط هم به خاطر سيستم بانكي كه به خاطر تجارت الكترونيكي و تحريم از چيز پي ان استفاده ميكنه و اينكه تمام دستگاه هاي محاسبه پول از طريق عابر بانك و اينترنت همش براي سوئيس هست و به دلايل ديگه تجارتي وگرنه تا الان اين هم به كل قطع بود.
برادر من از دیروز تا حالا l2tp خیلی ها بسته شده
l2tp که کلا مشکل داره ، من با pptp کانکت میشم اینترنت اکسس هم داره ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه اندرویدم همین طوره ولی همین کارو با یه لپ تاپ دیگه انجام میدم بدون مشکل وصل میشه sstp هم مشکلی نداره تو رو خدا راهنماییم کنید
دوستان ، در حال حاضر بهترین شرکت برای بازی آنلاین (پینگ کم ، نوسان کم ، نویز کم) کدومه ؟
نظر خودم روی عصر تلکام هست .
دوستانی پریز تلفن که از ان برای کانکت شدن در dial up استفاده میشه برای انتقال دیتا در adsl مناسبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)