توی DSL STATUS زده 640 Kbps در صورتی که باید بزنه 1024 من رفتم همین یوزر خودمو پیش دوستم تست کردم اونجا 120 دانلود داشتم نمی دونید چه کار میشه کرد که توی status بزنه 1024 که سرعت دانلود درست بشه
توی DSL STATUS زده 640 Kbps در صورتی که باید بزنه 1024 من رفتم همین یوزر خودمو پیش دوستم تست کردم اونجا 120 دانلود داشتم نمی دونید چه کار میشه کرد که توی status بزنه 1024 که سرعت دانلود درست بشه
سلام
مودم ADSL من وایرلس نداره،سخت افزار وایرلس(اکسس پوینت)لازم داره؟بهترین مارک و قیمت؟
یکی نیست رهنمایی کنه؟
Last edited by saze; 31-07-2010 at 21:25.
اگر سرویستون 1 مگ هست زنگ بزنید پشتیبانی شرکت براتون زیادش کنن.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
چراغ adsl تابت میشه؟
مطمئن هستید خط رانژه شده؟
با تشکر از شما دوست عزیز من تونستم وصل بشم ولی مشکل جالب اینه که یکدفعه چراغ لینک یا همون استاتیک خاموش میشه . حالا ممکنه 5 دقیقه کار کنه و قطع بشه و یا 1 ساعت بعد قطع بشه. به نظر شما مشکل از چی هستش .
احتمالا دیوایس رو خط دارید یا نویز بالاست برای تلفن ها اسپلیتر گذاشتید؟
من یک adsl ، datasheen دارم و دارای WIFI , 4 router است من می خواهم هم کامپیوتر و هم لپتابم به اینترنت وصل بشن و از --- مخابرات استفاده می کنم ولی هر کاری می کنم setup تنظیمات مودمم{192.168.1.1} کار نمی کنه و هر چی داخل مرورگرم می زنم هیچ کار نمی شه و هر کار کردم داخل تنظیمات نمی ره آیا راه دیگه ای برای رفتن به تنظیمات هست و مودم من دکمه ریست نداره و از راه اشتراک گذاری رفتم ولی باید یک قابلیت مودم فعال بشه (dch)که با این کار دیسکانکت می شه و از شرکتی که اینترنت گرفتم پرسیدم گفت تنظیمات اصلی که از مخابرات شده این گزینه رو غیر فعال کردن و آیا نرم افزاری هست یا راه دیگری است که بشه داخل تنظیمات مودم رفت لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
سلام به همگی دوستان
من از مخابرات اشتراک گرفتم قبلا یک مودم D-Link 2500u تک پورت داشتم
حالا یک مودم Datasheen D902AW دارم که 4 تا روتر + یک وایرلس با آنتن بزرگ داره
مشکلی که واسم پیش اومده بود در تنظیماتش بود حالا که نتظیم شده و تو اینترنت میره ، وایرلسش کار می کنه ولی الکیه نمی ره تو اینترنت
رفتم تو 192.168.1.1 تا تنظیماته وایرلسش رو از روی اتومات بردارم ولی نه کامپیوترم نه لپ تاپم با هر مرورگری باز نمی کنه ، از طرفی دوستان می گفتن باید مودمت رو ریست کنی ولی من جایی واسه ریست تو دستگاه پیدا نمی کنم
لطفا راهنمائی کنید ... :(
مدلش و ویندوزتون چیه؟
دوستان این port mapping به چه دردی میخوره ؟
لطفا کاملترین نوعی که میتونین توضیح بدین
ممنون![]()
سلام دوستان
من مودم zyxel 660 ru دارم وقتی میخوام وارده setup بشم ازم پسورد میخواد البته تو دفترچش پسوردشو admin نوشته ولی هر کاری میکنم این پسوردرو قبول نمی کنه حالا چیکار کنم؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)