سلام دوست عزيز ميشه اين سيو مستر ليگت رو براي من اينجا قرار بدي تا ما هم استفاده كنيم از سيوت
منظورم سو مستر ليگ همين تيمي كه الان گذاشتي هستش لطف كن يه جا اپلود كن و لينك دانلود شو بذار اينجا تا دانلود كنيم ممنون
سلام دوست عزيز ميشه اين سيو مستر ليگت رو براي من اينجا قرار بدي تا ما هم استفاده كنيم از سيوت
منظورم سو مستر ليگ همين تيمي كه الان گذاشتي هستش لطف كن يه جا اپلود كن و لينك دانلود شو بذار اينجا تا دانلود كنيم ممنون
سیو من :
این نیم فصل آردا توران، مسی، آگوئرو، جیووینکو، بنزما، گورکاف، اورلانو، رو هم میخرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن : دوستان هر کیت و هر فیس و هر توپی چیزی خواستن من همه چی دارم بگید براتون آپ میکنم میزارم
اینو توجه کنید که من تازه قراره فصل 2010-2011 رو شروع کنم همه نیوکامر ها نیومدن : دی
سلام بچه ها.... لطفا یکی به داد من برسه بگه چی کار کنم...
من از طریق خود بازی یه پچ رو که 21 مگ بود رو دانلود کردم و بعد زدم آپدیتش کنه ، با موفقیت هم آپدیت شد ، ولی حالا وقتی میخوام برم توو بازی همش ارور میده که " Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2009" CD/DVD. " .. لطفا بگیید من الان باید چی کار کنم تا بازی دوباره اجرا شه و سی دی اورجینال رو نخواد؟ :(
فک میکنم باید کرک جدید بازی رو نصب کنید![]()
باید ببینی چه پچی رو دانلود کردی که کرکش رو دانلود کنی !
اسم فایل آپدیتش ایییینه PES2009Patch140 ......... چه کرکی رو و از کجا باید دانلود کنم؟؟؟؟ مرسیییی
بيا اينم كرك
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها بچی وجود داره که توان همه بازی کن ها رو 100% کنه؟ چون دستی خیلی سخته
خیلی فوریه دمتون گرم
اينارم مي خرم برات داش غمت نباشه
آقا ایول دمت گرم..... این پچ چه چیزاییرو به بازی اضافه کرده؟؟؟ بعد از این بازم پچ جدید تری واسه دانلود و اضافه کردن هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)