تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 855 از 1138 اولاول ... 355755805845851852853854855856857858859865905955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,541 به 8,550 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام جناب usa302

دوست عزیز تعمیر کار ماشین امریکایی به کسی گفته میشود که چند سال در کشور امریکا هزینه کرده دوره دیده باشد
    وطبق مدرک به شما ثابت کند و تعمیرکار کجا بود تعمیر کاری که به شما نگفته قبل از روشن کردن خودرو چون هیچ تضمینی در این خودروها نیست یه نگاهی به زیر ماشین یا گیج روغن بندازید شاید روغن نشت کرده باشد وبعد خودرو را روشن کنید
    شما روغن داخل گیربکس بریزید و چک نید وبعد ماشین را روشن کنید وگرنه حرکت ندهید یا طبق عکسی که صفحه قبل گذاشتم عمل کنید وبکسل کنید فعلا مشخص نیست که صفحات سوخته باشد وچون شما حرکت نکردید و میل شفت ورودی گیربکس که به استاتر توربین متصل است ماشین وقتی شما دنده را در درایو کیگذارید انتقال صورت میگیرد وشما روغن تهیه کرده ودر گیربکس بریزید وامتحان کنید

ومیتونید ار سیم بکسل فنردار که به ماشین ضربه نمیزند استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستا ن عزیز

تذکری دوستانه به دوستان باتجربه
    یه توضیحی درمورد دوستانی که تجربه زیادی در خودروی امریکایی دارند عرض کنم

خواهش میکنم قبل از ارسال پست ومطالب فنی اموزش لازم از مهندسین امریکایی که سازنده این خودروها هستندالبته بستگی به توان وتخصص شخص دارد تجربه کسب کنند
    و خودرو سیستم پیچیده ای دارد به این سادگی نیستچون حتی در مورد تعویض لنت و نحوه هواگیری چرخها مراحل خاصی وجود دارد

و به دلیل اینکه
    هرکسی هرچقدر تجربه ودست به اچار باشد امکان ندارد در مورد خودروی قدیمی ایرادات و نحوه تست ورفع ایراد قطعاتی مهم مانند توربین وگیربکس TH400یا TH350 و حتی بخاری یا کولر یا ونحوه تعویض و تست قطعات
    طبقها که مراحل خود رادارد باید چند سال به صورت صحیح اموزش در کشور امریکا یا اطلاعات و دیدن اموزش از مهندسین امرکایی را داشته باشید وکاملا واضح هست

من قبلا کسانی را میشناختم که خودرو امریکایی را با پراید اشتباه گرفته بودند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از mehdi--- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز چند بار دیگه ترمزهای ماشین را در سرعتهای مختلف چک کردم و بعد از انجام سری تعمیرات و سرویس و تنظیماتی که انجام داده بودم، نتیجه در حد نسبتا خوبی هست. برای رفع مشکل در نهایت باید لنتهای عقب از نوع استاندارد ( کوتاه و نازک و بلند و ضخیم ) نصب شده و پمپ ترمز جلو راست هم با کمی پولیش خوردن به اندازه استاندارد برسه.
    جناب KCNC درخواست میکنم به لحاظ تخصصی که در کار با دستگاههای تراش و CNC دارید، توضیح بدید آیا وسیله ای هست که بتوان داخل سیلندر ترمز جلو را به مقدار خیلی کم پولیش زده و اوور سایز کنیم؟
    چون بخاطر شکل خاص سیلندر ترمز و مانعی که سر راه انجام این کار هست، نیاز به وسیله یا دستگاهی مناسب برای این کار وجود داره.

مراحل بازسازی بسیار دقیق و سنگین پونتیاک فورمولا 1977که دیدن اون خالی از لطف نیست. انجام اینهمه کار در شرایط کنونی و کمبود و گرانی قطعات قابل تحسین هست.

جناب mehdi---

از آنجا که تصور میکنم بواسطه تذکری که به شما، بخاطر فرم نگارش و تصویر و مطالب پستهایی که زدید ناراحت هستید، برخلاف میل شخصی خودم ناچارا باید دوباره موارد قبلی را به شما گوشزد کرده و یادآوری کنم که اینجا کلوپ خودروهای آمریکایی
    است که برای بحث کلی و عمومی پیرامون خودروهای آمریکایی و راهنمایی برای بازسازی، تعمیرات کلی و جزئی ، معرفی قطعات و قیمتها و کلیه موارد مرتبط با این خودروها است و مسلما جایی برای گفتگوهای غیر مرتبط و متفرقه که دارای بار علمی و آموزشی لازم نبوده، نیست.

توجه بفرمایید که این قوانین را من و یا دیگر دوستان حاضر در کلوپ تعیین نکردیم که بخواهیم طبق میل و نظر شخصی خود تغییر بدهیم ، بلکه توسط تیم سازنده و مدیریتی انجمنهای تخصصی پی سی ورلد تعیین و تنظیم شده و تمامی اعضاء حاضر در این انجمنها در هر سطح و درجه و رتبه ای که باشند ملزم به رعایت و احترام به آن هستند و شما هم از این مسئله مستثنی نخواهید بود.

تمام تلاش و کوشش اعضاء بر این هست که با به اشتراک گذاشتن تجارب و دانش و مهارت و اطلاعاتی که دارند ، یک محیط مناسب و دارای بار علمی و تخصصی را پدید بیاورند تا همگی بتوانیم از دانش همدیگر بهره لازم را ببریم، و البته دانسته های شما هم برای ما ارزشمند و مفید هست و هیچ مشکلی با این قضیه وجود ندارد، اما باید در چهارچوب قوانین تعیین شده پست بگذارید تا از ایجاد آشفتگی و هرج و مرج و نشر پستهای بیفایده و تکراری و اسپم جلوگیری بشود.
    بنابراین از شما تمنا میکنم به قوانین و مقررات وضع شده احترام بگذارید و از گذاشتن پستهای غیر مرتبط و بدون بار علمی و ابراز احساسات شخصی در این مکان جدا خودداری بفرمایید و چنانچه مشکلی با این قوانین دارید با بخش مدیریت درمیان بگذارید.

سپاسگزارم.

5. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام جناب camera it
    امیدوارم موفق باشید بنده هم اطلاعاتی چند ساله و تجربه را نوشتم در صفحات قبل که مفید بوده طبق عرض دوستان ومشکلی نیست
    چون شما هم در مورد دوستان تازه وارد تذکر دادید بنده هم عرضی داشتم و گفتم قصد بنده بی احترامی نبود
    چون شما فرمودید در صفحات قبل و سوالات جناب usa302 و درمورد خودروهای امریکایی تجربه زیادی دارید
    شاید بنده ودوستان کم تجربه باشیم
    برای خرید این خودرو ها چند رز پیش با این مشکلات مواجه شدم که در اسرع وقت میپرسم و از تجربیات زیاد شما استفاده میکنیم

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز هنگام تعمیر گیربکس متوجه شدم هنگام دنده جا زدن و حرکت کردن ماشین ضربه میخوره
    نمیدونم مشکل گیربکسه یا میل گاردان
    البته هنگام برسی بیشتر فهمیدم گاردان خلاصی داره و میکوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام جناب usa302
    چه تعمیری انجام شد؟
    ایا تعمیر کار گاردان رابازکرده ؟
    واگر باز کرد هنگام بازکردن جهت نصب دوباره گاردان چهارشاخ گاردان به فلنچ پینینوم دیفرانسیل
    علامت مشخص کرد وبعد گاردان را بازکرد ؟
    برای ازمایش گاردان یکی از ایرادها اطاق خودرو در سرعت بالا لرزش دارد وچهار شاخ گاردان قطعات ان تعویض بشود

تست دوم گاردان بنده تجذبخ داشتم این هست که باید چهار چرخ ماشین در جک ایستاده قرار گیرد یا دستگاه جدید وبعد دنده در درایو و به چرخش گاردن دقت کنید در دور بالا گاردان لرزش دارد و لرزش در پوسته دیفرانسیل ایجاد میشود ومشخص است

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا مهدی عزیز موضوع با تجربه یا بی تجربه بودن نیس ، حرف احترام به قوانین و قدیمی تر های اینجاست.
    ولی شما توجه نمیکنین انگار، و دوباره حرفهای خودتون رو تکرار کردین ، ببین دوست گرامی اینجا قوانین خودشو داره و باید بهش احترام بذاری در ضمن علی اقا بزرگ ماست و احترامش از همه واجبتره.
    بنده که 15 سال کار فنی خودرو کردم و الان هم مغازه لوازم یدکی اتومبیل دارم اینجا شاگردی میکنم و خواهم کرد، در حالیکه با اکثر اساتید تعمیر و بازسازی و کلکسیونرهای ماشین آمریکایی ایران مستقیم یا غیر مستقیم ارتباط دارم.
    اینجا ادعای دانش تعمیر و یا ارتباط با مهندس امریکایی ادعایی بی ارزشه.
    چون سایت تی تی و امثالهم نیس که یکی چهارتا کلیپ از توی سایت ی و ت ی و ب میدید و چهارتا مقاله میخوند و میومد ادعای همه چیز فهمی میکرد، اینجا باید انجام داده باشی بعد بیای ارائه بدی.
    توی صفحه قبل گفتم فقط تجربه شخصی رو بگو یا هیچی نگو ، بعد شما اومدی و سوالی پرسیدی! خب کسی جوابی نگفت چرا؟؟؟؟
    چون تجربه شخصی با عکس نداشت ، خلاص.
    این مطلب به اندازه کافی واضح هست
    که فکر میکنم براحتی درک بشه.

-------------------------------
    جناب usa302 گاردون چقدر خلاصی داره؟ یعنی وقتی دنده توی پارکه با دست تکونش میدی چه مقدار میچرخه؟
    وقتی دنده توی پارکه جک میزنی زیر چرخ عقب با دست چقدر میچرخه؟
    Last edited by mard1169; 29-12-2015 at 21:56.

10. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلا م جناب mard 1169

ضمن تشکر از شما که تجربه 15 ساله دارید بنده هم 20 سال پیش با خودروهای امریکایی اشنا شدم
    احتیاج به تعریف کردن نیست
    شاید منظوربنده را متوجه نشدید بنده تجربه داشتم و فعلا درگیر خرید ماشین هستم و اگر خریداری کردم یا انزکتور یا کاربرات از قسمت موتور و سایر و دیفرانسیل تجربه شخصی را توضیح میدهم فکر کنم حدود 8 ماهی طول بکشد به صورت استاندارد بازسازی شود

اگرشما هم توانایی دارید کسب کنید چه اشکالی دارد این حرف شما بی منطق است که هرکس خودرو ندارد یعنی هیچ تعمیری را نمیداند
    شاید منظور بنده را متوجه نشدید
    این خودرو ساخت کشور امریکاست و در ایران هیچ تعمیر کاری ادعا نمیتواند کند که تجربه زیادی در این زمینه دارد مگر با اموزش چندین ساله با هزینه کردن در کشور امریکا و یا اموزش وکسب اطلاعات تجربه کند
    و این هیچ اشکالی ندارد شما هم که فرمودید با تعمیر و کلکسیون ایران و غیرمستقیم در ارتباط هستید خیلی عالی هست

و حتما یا قاعدتا باید با اون عکس قطعات انژکتوری و یا قطعات توربین و گیربکس 400 یا 350 در این 15 سال نحوه تست و ایرادات و نصب تمام قطعات انها اشنایی داشته باشید و در این سایت تجربه شخصی را قراردهید که ما و دوستان تازه وارد استفاده کنیم
    هیچ سایتی اطلاعت کامل در مورد تعمیرات قرار نمیدهد چون احتیاج به درامد شخصی دارد

بعضی از قطعات تکرار کردم نیازمند اطلاعات از کشور سازنده است و راهی وجود ندارد و اطلاعات کاملا صحیح است و هیچ اشکلالی ندارد که بنده یا دوستان فعلا خوردو نداشته باشند

حالا ضمن تشکر و تجربه 15 ساله نحوه اتصالات خروجی این قطعه و ایرادات انجام دادید را توضیح دهید هم علم بنده
    کم تجربه و دوستان بیشترمیشود وهم در اطلاعات ما در یک سطح باقی نمیماند وحداقل پیشرفتی صورت میگیرد ماشین را تعویض میکنیم

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا مهدی عزیز شما انتهای مطلب من رو خوندید؟؟؟
    عرض کردم اگه کسی شخصا" تجربه داشت اینجا میگذاشت ، من تجربه عملی در مورد سوال شما ندارم در نتیجه هیچ پستی نمیگذارم، اینکه بیام از تجربه دیگران با عکسهای مرتبط رو اینجا بذارم کاری خلافه قوانین این کلوپه.
    15 یا 20 سال که هیچ اگه یه نفر صد سال هم تجربه داشته باشه نمیتونه همه چی بلد باشه، من عرض کردم بنده اینجا شاگردی میکنم پست های من از ابتدا تا به حال هم مشخصه ، میتونید ببینید ، حداقلش اینه که همیشه به قوانین اینجا احترام گذاشتم.
    پس تقاضا میکنم شما بجای پرداختن به این موضوعات فرعی به قانون اصلی این کلوپ توجه کنین چراکه ما اینجا جمع شدیم که بهم کمک کنیم نه بهم خرده بگیریم.

13. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام جناب مرد
    تقریبا کمی کمتر از نیم دور
    میشه گفت تاب داره کمی
    استاد اگه روغن گیربکسو یکم بیشتر از فول بریزم باعث ضربه نمیشه ایا
    چون یکمی زیادی ریختم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •