این نتبیل به چه دردی میخورد؟ ترفند مرفند داره؟
این نتبیل به چه دردی میخورد؟ ترفند مرفند داره؟
دوستان من دیروز سرویس 5 مگ گرفتم ولی سرعتم همون 2 مگه !!!
دوستانی که این سرویس رو گرفتن چقد طول کشید رو خطشون اعمال شه ؟
دوستان مراقب لینک های مستقیم به صفحاتی که یوزرنیم و پسورد باید وارد بشه باشین!
چون ممکنه که صفحه جعلی باشه!
دوست عزیز رو آی پی خود مخابرات صفحه جعلی ؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omidhk; 27-04-2015 at 13:20.
یک خبر عالی برای همشهریان ارومیه
آسیاتک به ارومیه آمد
ارایه خدمات +ADSL2 آسیاتک در 4 مرکز مخابراتی ارومیه :
در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت پرسرعت کشور، آسیاتک در 4 مرکز فنی مخابرات ایثار، وحدت، قندی و پیام شهر ارومیه در استان آذربایجان غربی به تجهیزات فنی شرکت آسیاتک " برترین ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت کشور" مجهز شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت آسیاتک در 4 مرکز مخابراتی ایثار، قندی ، وحدت و پیام واقع در شهر ارومیه می توانند از خدمات اینترنت پرسرعت شرکت آسیاتک +ADSL2 استفاده کنند.
بنابراین گزارش، بعد از تجهیز 4 مرکز مخابرات ایثار، قندی ، وحدت و پیام در شهر ارومیه استان آذربایجان غربی به تجهیزات فنی شرکت آسیاتک؛ برترین ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 کشور این شرکت جهت اعطای نمایندگی به توزیع کنندگان توانمند و عاملین فروش اقدام به جذب نماینده فعال در این شهرها می نماید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arak88; 28-04-2015 at 15:06.
مخابرات دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیکنه؟؟؟
![]()
Last edited by urumchi; 29-04-2015 at 13:46.
١٢٠ تا هم شركت بياد تا وقتي فيبرنوري هست و ما نمي تونيم بخريم فايده اي نداره
آقا دانلود شبانه زمانش تغییر کرده ؟؟؟؟؟
دیشب من طبق روال از ساعت 1:05 تا 7:50 تنظیم کردم که 8 گیگ حجم داشتم امروز در کمال ناباوری دیدم 4.44 گیگ حجمم باقی مونده !!! تمام چیزایی که باید دانلود میشدن و محاسبه کرده بودم دانلود هم شده بودن !
به احتمال خیلی زیاد ساعت رایگان با احتساب 3.5 گیگ از دست رفته شده 2-7 صبح ! همانطوری که قرار بود مخابرات آذربایجان شرقی هم از 10 م اردیبهشت اینکارو انجام بده .
از دوستان کسی دیشب دانلود نکرده ؟
مال منم اینجوری شده 2020 هم اِشغاله. حجم خوریه دیگه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)