فكر كنم چند صفحه قبل پاسخ دادم دوست عزيز
گفتم 1537 مناسب كار شما نيست بهتره 1127 رو انتخاب كنيد (بين اين 3 تا )
اين هم عكسش :
![]()
فكر كنم چند صفحه قبل پاسخ دادم دوست عزيز
گفتم 1537 مناسب كار شما نيست بهتره 1127 رو انتخاب كنيد (بين اين 3 تا )
اين هم عكسش :
![]()
دوستان من دیروز یه ایسر 5738 خریدم هر کاری میکنم با قیافه اش حال نمیکنم دادمش رفت
hp خوش تیپه ممنون میشم یه نوت بوک با صدا خوب و کیفیت ای سیدی خود در حد 900 تومان معرفی بفرمائید سیس یو هم اینتل باشه 3 گیگ رم هم حداقل داشته باشه
سپاس
سونی هم باشه مشکلی نیست ولی در حد همین بودجه برای من کیفیت ال سیدی و صدا مهمه
داغ هم نکنه بهتره
آره ديگه اينم يكي از مشكلات ايسر هست كه روي طراحي بايد بيشتر سرمايه گذاري كنه البته توي نت بوك ها داره خوب كار ميكنهدوستان من دیروز یه ایسر 5738 خریدم هر کاری میکنم با قیافه اش حال نمیکنم دادمش رفت
براي HP شما بودجه رو 1 ميليون كن مدل DV6-1105 انتخاب خوبي هست
سوني هم با اين محدوده قيمت ميتوني مدلهاي قديمي FW و يا سري NS يا CS رده پايين بخري كه به نظرم 1105 بهتره
سلام.
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم که این برنامه ها رو راحت روش انجام بشه:Photoshop CS4.Illustrator CS4,
3D Max ,Flash CS4
البته تو باز هم کم نیاره !
من بین مدل های FW VAIO و DELL STUDIO XPS 1640 گیر افتادن .
ایا 1640با یهترین مشخصاتش تو ایران هستش ؟
آقا ما به دفتر مركزي زيگورات هم زنگ زديم گفت فكر نكنم صحت داشته باشه
منم كلي تعجب كردم گفتم مگه شما اونجا چه كاره اي؟
گفت من فقط منشي هستم منم ناراحت شدم و قطع كردم
دوستان نظرتون در باره این نوت بوک چیه؟
HP-Compaq Pavilion DV6-1105
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 250 گيگابايت
حافظه رم : 3072 مگابايت
كارت گرافيكي: 1790 مگابايت - ATI Radeon HD 4530
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - WXGA HD Brite Veiw
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
قيمت: 940000 تومان
کسی این تون بوک را داشته؟ چطوره؟ من تو نت گشتم قیمتش از 940 بود تا 1 تومان قیمت دقیق ندارید
سپاس از همگی
salamm man vaghean farsi nadaram inja ham azin keyboardaye majazi nist
man ye note book kharidam hp G60 az usa mikhastam bedoonam iran chande man kharidam $530
hp G60 notebook pc
سلامراستش می خواستم یکم درباره کیفیت لپ تاپ ها حرف بزنم که یکم هم زیاده.چرا بعضی از برند ها قیمت های پایینی دارن؟ یکیش برمیگرده به سیاست داخلی تولید کننده و بقیه برمیگرده به کیفیت ساخت.مثلا شما برای خرید یه مادربورد pc میرید بازار یه مادربورد با مارک ازراک می بینید 38000 تومن، یه مادربورد الایت گروپ می بینید 55000 تومن و یه گیگابایت و asus می بینید 68000 تومن.همه این مادربوردا از یه نوع چیپ استفاده می کنن و مشخصات داخلی یکسان مثل نوع رم قابل پشتیبانی و صدای گرافیک آنبورد و لن آنبورد. ولی پس چرا این همه اختلاف قیمت؟یک دلیلش همون سیاست داخلی هست و بعد بع جنس قطعات بکار رفته هست. مارک ازراک تو اون مدل به هیچ عنوان از خازن های حالت جامد استفاده نکرده و همه خازن ها معمولی هستن ولی سایر مارکا از چند تا خازن جامد استفاده کردن که تعداد و کیفیت اونا هم فرق می کنه و توی asus و گیگا بایت بیشترین تعداد و بهترین خازن ها به کار گرفته شده. این مسئله درباره قطعاتی دیگه مادربورد مثل نوع ماسفت های تنظیم کننده ولتاژ cpu و رم و گرافیک صادق هست. و حتی نوع طراحی مادربورد، تعداد قطعات به کار رفته و جنس خود بورد. البته عمر مفید قطعات بکار رفته تحمل اونها در برابر گرما هم تو کیفیت مهم هست.همه اینا دست به دست هم میدن تا یه مادربورد با قیمت 38 هزار تومن و یکی با قیمت 68 هزار تومن به فروش برسه.من نمی خوام از مارکی بد بگم ولی مارکی که ارزونه حتما قیمت قطعات به کار برده تو لپ تاپش(قطعاتی که ما نمی بینیم.منظور المان های الکترونیکیش هست) ارزونتره. چرا مارک های معروف دیگه هنوز از چیپ گرافیکی جدید استفاده نکرن؟ چون وقتی یه چیپ جدید میاد باید تست بشه و امتحان خودش رو پس بده. این چیب باید روی بوردی قرار بگیره تا هم خوب کار کنه و هم عمر مفیدش بالا باشه و هم با با سایر قطعات مچ باشه. مسئله بعد نوع خنک کننده دستگاه هست.این مسئله مهمی هست تا جایی که حتی یه لپ تاپ برای یه چیپ گرافیکی طراحی میشه.مثلا چیپ 4870X2 یه چیپ بسیار پرقدرتی هست.این چیپ رو نمیشه روی هر لپ تاپی قرار داد و باید براش یه پل تاپ طراحی کرد.مقدار برقی که این نوع مصرف می کنه خیلی بالا بوده و حتما یه اتصال برق جداگانه برای خودش می خوات. باید درجای مناسبی قرار بگیره.اندازه لپ تاپ باید بزرگ باشه و از همه مهم تر نیاز به یک نوع خنک کننده داره که کاراتر از بقیه لپ تاپ ها باشه.من دمای کار نوع لپ تاپش رو نمی دونم ولی 4870X2 که برای pc هست دمای کاریش حدود 90 درجه سانتیگراد هست، اگر بگیم که چیپ لپ تاپش دمای کاریش 65 درجه باشه شما نیاز به یه خنک کننده متفادت هستید تا اون رو خنک کنید بدون اینکه حرارتش به سایر قطعات برسه. درضمن هارد، cpu، رم و خود مادربورد تولید گرما می کنه و خازنها و ماسفت ها و چیپ های روی مادربورد و رم و کارت گرافیک در برابر گرما حساس هستند. برای این چیپ گرافیکی نیاز به مسیر خنک کننده ی جداگانه ای هست تا گرمای اون به cpu منتقل نشه.خلاصه: درکل قیمت یه لپ تاپ رو چند چیز مشخص می کنه1-سیاست شرکت سازنده2-نوع و کیفیت قطعات الکترونیکی بکار رفته3-کارخانه سازنده لپ تاپ(اکثر شرکت ها لپ تاپ مورد نظر خود رو طراحی می کنن ولی ساخت اون رو در کارخانه های دیگه انجام میدن هر کارخونه برای خودش قیمت و کیفیت مشخصی دارد.شرکت های سونی، IBM، دل و hp و... از این جمله هستن)4-نوع قطعات به کار رفته مثل cpu، رم و هارد و...به قول بازاریا "هر ارزونی بی دلیل نیست، هر گرونی بی حکمت نیست"از اینکه زیاد حرف زدم شرمندم
واقعا ممنونم از راهنماييتون احتمال قوي همين hp رو ميگيرم . از ايران hp بگيرم خوبه؟ بعد اين كه ميگن اكثر لپ تاپا مال چين مشكلي نداره؟
بابا اصلا زيگورات نياره ،مهم اينه كه به بازار ايران برسه
شما هم از چه كسايي سوال ميپرسي ! بايد از مدير داخلي بخش فروش يا چه ميدونم همچين كسي ميپرسيدي
من خودم به زيگورات ميل زدم در همين مورد گفتن پيگيري ميكنيم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)