برادر من ابتدا شماره پاورقیتو اون پایین صفحه، درگ کن به رنگ آبی در می آید
بعد دگمه Right to left text Direction اون بالا تو تولباره Pharagraf را بزن و سپس Ctrl+L را گرفته و فارسی می شود به همین راحتی.
برادر من ابتدا شماره پاورقیتو اون پایین صفحه، درگ کن به رنگ آبی در می آید
بعد دگمه Right to left text Direction اون بالا تو تولباره Pharagraf را بزن و سپس Ctrl+L را گرفته و فارسی می شود به همین راحتی.
دوستم عزیزم سلام
یه سایت بهت پیشنهاد میکنم برو اینجا هر سوالی در مورد کامپیوتر و نرم افزارهاش داشته باشی بهت زود جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید تو قسمت file و بعد option و بعد advanced و در این قسمت در بخش show document content و اونجایی که زده numeral رو بگذارید روی context..انشا الله درست میشه
زمانی که دارین پرینت میگیرین به جای اینکه all رو انتخاب کنید شماره ی صفحه بهش بدید.
با سلام من چند روزه با لپ تابم وقتی فایل ورد باز میکنم نمیتونم داخلش تایپ کنم. یعنی خیلی شانسی بعضی وقتا تایپ میشه کرد و لی خیلی وقتا امکان تایپ کردن ندارم.
ولی در فایل نوت پد اینرنت و هرجای دیگر ویندوزم میتونم بدون مشکل هم فارسی و هم انگلیسی تایپ کنم.
لطفا راهنمایی کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
تاکید میکنم فقط در نرم افزار ورد نمیتونم بنویسم نهفارسی نه انگلیسی ولی در دیگر برنامه ها حتی اکسل مشکلی ندارم.....
مطمئنید تایپ نمیشه؟ شاید رنگ قلم رو سفید تنظیم کردید!
خواهشا یکی بنده را کمک کنه به هر دری زدم نتونستم مشکل زیر را حل کنم بدجوری مرا کلافه کرده می خواهم پایان نامه درست کنم....
![]()
سلام دوستان
ببخشید من تازه با اینجا آشنا شدم و نمیدونم کجا باید سوالم رو بنویسم. واسه همین اینجا نوشتم
من کانتکت گوشیم و بک آپ گرفتم و بک آپش رو در فایل word باز کردم. حالا هزار و خورده ای صفحه باز شده که نوشته های بی معنی از همه نوع حروف الفبایی توشه. اما شماره های من هم توشه. حالا من چجوری میتونم کاری کنم که شماره ها فقط سلکت بشه، که من یک جا کاتشون کنم. چون باابزار ریپلیس کار کردم و مقدار زیادی از حروف رو برداشتم اما هزار و خورده ای صفحه هست و من نمیتونم همه اش رو یه دور باز دید کنم. ممنون میشم کمکم کنید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گوشیتون پهلوی خودتونه یا که فروختینش؟
اگر فایل بک آپ کانتکت روی گوشیتون کار نکرد ببرین موبایلی ها
سلام دوستان. روز به خیر
من یه مشکلی دارم که نمی دونم می تونم درست بیان کنم یا نه!
اینه: وقتی یه متنی رو از صفحات وب کپی می کنم تو ورد. اون قسمت از متن که لینک بوده ( مثلا رفرنس ها)، موقع کپی شدن تو ورد تبدیل به
یه سری کد میشه. شبیه زبان برنامه نویسی. مثلا : <author><....> ,..... مشابه اینها. به جای اینکه متن اصلی لینک رو نشون بده.
چیکا کنم به این حالت کپی نشه؟
مرســــــــــــــــی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)