این جیتر چیه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این جیتر چیه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی الان برا من کیفیت خطم خوبه که جیتر 2 هست ؟
راستی دوستان کسی راهی بلد نیست که این مشکل پکت لاست رو حل کنم ؟ ظاهرا برا همه ی شاتلی ها همین مشکلو داره و نمیتونه شناسایی کنه !! برا چیه ؟!
عالییعنی الان برا من کیفیت خطم خوبه که جیتر 2 هست ؟
مشکل از ISP نیست. برای منم بعد از نصب مجدد ویندوز, همین مشکل پیش اومده بود. تو صفحه, پیغام داده بود که یرای انجامش باید رو سیستمم جاوا نصب باشه, که بعد از نصب جاوا این مسئله حل شدراستی دوستان کسی راهی بلد نیست که این مشکل پکت لاست رو حل کنم ؟ ظاهرا برا همه ی شاتلی ها همین مشکلو داره و نمیتونه شناسایی کنه !! برا چیه ؟!
Last edited by G.D.ragon.Ir; 15-01-2011 at 09:53.
تو این پینگ تست همیشه پکت لاست هست.
آقا یکی بگه این JITTER چیه جدا؟؟
سرویستون چیه ؟
رفقا سلام.
يه سوال دارم من و نياز به راهنمايي شما . چطور مي تونم دو تا مودم adsl رو رويه يك سيستم نصب كنم ؟ يعني ماجرا از اين قرار هست كه خودم يه مودم Tp-link دارم و دوستم يه مودم D-link . مودمي كه دوستم داره ارور مي ده فكر كنم 650 گفت . انديشه هم ميگه از مودم هست . حالا من مي خوام اون مودم رو با خط خودم تست كنم چي كار بايد بكنم ؟ آيا بايد نرم افزاري مودم خودم رو رموو كنم و دوباره مودم دوم رو نصب كنم يا چي ؟! ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون remove کردن کانکشن داخل ویندوز یا برنامه خاصی هست که اصلا نیازی به این کار نیست .. کانکشن ربطی به مدل مودم و یا شرکتی که ازش سرویس میگیرن نداره و تو همه سیستم ها مشابه همه . در ضمن وقتی با کابل شبکه مودم رو به سیستم وصل میکنید نیاز به نصب یا پاک کردن هیچ نوع درایوری هم نیست و خود ویندوز مودمتون رو تشخیص میده .. اگه دوستتون مودمش طوری تنظیم شده بوده که هر دفعه با کانکشن وصل می شده با همین کانکشن شما هم وصل میشه . مگه اینکه تنظیمات یوزر - پسورد خودش رو داخل مودم وارد کرده باشه .... پس :
1- اگه از کانکشن استفاده میکرده و شرکتی که ازش اشتراک داشته مشابه شرکت شماست نیازی به انجام هیچ کاری نیست ... هیچ تنظیم نرم افزاری لازم نیست فقط کابل شبکه مودمتون رو جدا کنید و مودم دوستتون رو وصل کنید .
2- اگه از کانکشن استفاده میکرده اما از یه شرکت دیگه اشتراک می گرفته تنها چیزی که ممکنه نیاز به تغییر داشته باشه عدد vpi و vci هست که برای اندیشه سبز 8 و 35 هست و ممکنه برای شرکت دیگه 0 و 35 باشه ... اگه مطمئن هستین که اون شرکت هم از همین تنظیم استفاده میکنه که باز هم نیازی به هیچ کاری نیست اما در صورت متفاوت بودن اول مودم دوستتون رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد از شناسایی مودم تو اینترنت اکسپلور خودتون شماره ای پی 192.168.1.1 رو تایپ کنید و اگر یوزر-پسورد خواست جفتش رو admin وارد کنید .. با این کار صفحه تنظیمات مودم باز میشه و میتونید مقادیر vpi-vci رو در صورت نیاز تغییر بدین.
3- اگر هم از کانکشن استفاده نمیکرده باید به روشی که گفتم صفحه تنظیمات مودم رو باز کنید و user-password کاربری خودتون رو وارد کنید ..
اگر بعد از اتصال مودم و تنظیم نکات بالا باز هم مشکل داشتید بهتره یک بار مودم رو با زدن دکمه ریست در پشت دستگاه به حالت تنظیم اولیه برگردونید و مجدد وارد تنظیمات مودم بشید و از طریق گزینه quick setup یه دور دیگه مودم رو تنظیم اولیه کنید ... مراحل تنظیم بسیار سادست و فقط لازمه vpi-vci درست وارد بشه و برای راحتی کار بهتره از حالت bridge تو مراحل تنظیم مودم استفاده کنید و به جای وارد کردن شناسه کاربری و پسورد داخل مودم از همون کانکشن داخل ویندوز استفاده کنید .
موفق باشید.
Last edited by birak; 16-01-2011 at 04:15.
دست گلت درد نكنهاوكي شد همه چيز . فقط يه سوال ديگه : پس با اين حساب اگه كسي براي دريافت سرويس adsl اقدام كنه از انديشه يا هر شركت ديگه اي ، با اين روش ديگه نيازي به حضور فيزيكي اونها در محل نيست . درسته ؟ يعني اونا خط رو راه مي ندازن و شخص مي تونه با اين روش خودش مودم رو راه اندازي كنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)