نویز این دوربین کم نیست ! ببینید :
تو این قیمت Canon SX210 و Panasonic TZ7 دوربین های خیلی بهتری هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بهتره اول نیاز ها تون رو مشخص کنید تا بهتر بشه نظر داد![]()
نویز این دوربین کم نیست ! ببینید :
تو این قیمت Canon SX210 و Panasonic TZ7 دوربین های خیلی بهتری هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بهتره اول نیاز ها تون رو مشخص کنید تا بهتر بشه نظر داد![]()
البته این ترکیب ( دوربین ، 18-200 و 18-55 ) قیمتش 1.250 تا 1.300 میشه دوست من که البته میشه 18-55 رو 100 فروخت ;-) میشه بجای 18-200 کارکرده که خرید نمونه ی سالم و بدون مشکلش برای کسی که زیاد شناخت نداره سخت هم هست ، لنز 55-250 رو خرید که با 18-55 رنج رو کامل میکنه . فوکال بیشتری رو هم عرضه می کنه . قیمت کل مجموعه هم حدود 1 تومن میشه ( دوربین ، 18-55 و 55-250 )میشه با 1 تومن یه 550D خرید با یه لنز خوب مثلا 200-18 دست دوم
سلام
من تازه عضو این فروم مفید شدم،راستش میخوام یه دوربین کمپکت بگیرم.نیاز دارم همین روزا بخرم،بودجه ام هم تا 200 هزار تومان هستش
از نظر قابلیت هم میخوام کیفیت عکس قابل قبولی داشته باشه و بادوام باشه.
اکه امکانش هست راهنماییم کنید
مرسی
خواسته که از این دوربین دارم فقط برای مصارف خانگی
انتظار فیلمبرداری هم ندارم چون دوربین فیلمبرداری اچ دی سونی دارم
البته من اول نظرم مار کنون بود منتها طی تحقیقاتی که کردم متوجه شدم کنون زیاد در دوربینهای کامپکت موفق نیست
و علت اینکه این دوربین را انتخاب کردم
1:لنز g و ساخت ژاپن و گارانتی بهتر رهجو نسبت به گارانتیهای کنون بود
2:جشنواره سونی که همرای این دوربین کیف و مموری 2 گیگ و یک عدد قاب عکس دیجیتال رایگان میده
البته باز نظر شما عزیزان برام مهمه من سه شنبه میخوام برم برای خرید زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم
اتفاقا Canon تو کامپکت ها به نظر من از بقیه بهتر عمل کرده !
Sony رو باید با احتیاط بیشتری بخرید . چون خیلی از دوربین های کامپکت سونی (نه همشون) رنگ ها رو به هم می ریزند
من به طور کلی پاناسونیک و کنون رو تو دوربین های کوچیک و ارزون تر بیشتر قبول دارم.ولی هر مارکی مدل خوب هم داره
همین SX210 خیلی دوربین خوبیه .PanasonicTZ7 و TZ8 هم خیلی خوب هستند ولی فکر کنم تو ایران کمی قیمتشون بالا تر از قیمت واقعی باشه
فوجی هم دوربین های خوبی داره ولی اون دوربین هایی رو که من تو این قیمت ها می شناسم برای کاربرای آماتور مناسب نیستند.چون عکسشون یکم اصلاح لازم داره و کار باهاشون بظاهرا به سادگی پاناسونیک و کنون نیست
دوربین کامپکت و صرفا تنظیمات اتوماتیک داشته باشه سبک و کمی هم نازک کیفیت فیلم اچ دی عکس هم کیفیت خوبی داشته باشه سقف قیمت هم 300 با تشکر
خیلی خوب ، حالا که به خرید یک SLR مصر هستید در خصوص مدلهایی که لیست کردید قیمت 60D بدون لنز تقریبا 1100000 تومان است کیفیت تصویرش به نظر من در حد 550 کانن است ولی قیمت 550 تقریبا 850000 تومان است با یک لنز بسیار بسیار معمولی 18-55 (شاید این لنز را از شما 50 تومان بردارند نمی دونم ؟) در مورد دوربینهای نیکون من اطلاعات زیادی ندارم البته ال سی دی 60 دی چرخوان است ( من اصلا به این قابلیت فکر نمی کنم چون تمامی تصاویر را از داخل ویزو ثبت می کنم ) با توجه به اینکه شما تازه کارید پیشنهاد من 550 است
به یک نکته از توصیه های من اصلا دقت نکردید در عکاسی این لنزه که مونده گاره نه بدنه سعی کنید پول بیشتری برایه لنز خرج کنید تا بدنه یک بدنه نهایتا 5 سال مهمون شماست ولی لنز خوب یک عمر می مونه این قدر رویه خرید بدنه حساس نباشید اگه یک بدنه عالی می خواید بگیرید پیشنهاد من 7 دی کانن است
موفق باشد
Canon SX200 یکی از دوربین های خوب هست که تنظیمات دستی کامل هم داره ولی فکر کنم کمی از بودجه شما گرون تره
Canon IXUS 300 فکر کنم برای شما مناسب تر باشه.قیمتش حدود ۲۶۰ هزار تومان هست که با خریدن کارت حافظه میشه حدود ۳۰۰ هزار تومان
این دوربین سنسور CMOS داره و می تونه تا حدود ۱۰ عکس در هر پانیه بگیره
فیلمبرداری HD هم داره و اگه با رزولوشن کم تر فیلمبرداری کنید می تونید تا ۲۴۰ فریم در ثانیه باهاش فیلمبرداری کنید.در واقع فیلمبرداری Slow Motion داشته باشید
این دوربین بدنه محکمی هم داره .ولی زومش حدود 4X هست که شاید کمی کم تر از رقبا باشه ولی مشکلی ایجاد نمی کنه
کار کردن با این دوربین هم ساده هست
اینم یک ریویووی خوب :
با این قیمت SX130 هم می تونید بخرید که فکر می کنم کمی با اندازه این دوربین مشکل داشته باشید. این دوربین هم کیفیت عکس خوبی داره + تنظیمات دستی کامل + زوم بیشتر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ریویوو :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by rostamiani; 14-03-2011 at 09:49.
تفاوت سری XXD باXXXD در سیلینک و مقاومت بدنه،اندازه،حداکثر سرعت تصویر در ثانیه(شاتر مرغوب تر) و ال سی دی مونیتور مشخصات و تنظیمات عکس و غیره است(گرچه تفاوت های در سنسور هم دارند که چندان قابل چشم پوشی نیست)
ولی در مجموع برای شروع 550D انتخب خیلی خوبیه
و صد ذر صد موافقم هزینه اصلی روی لنز شود
ال سی دی 550 دی هم چرخان است
نمی دونم چرا از آدم باسلیقه و پول دار خوشم میاد
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
لازم نیست محتاط باشید
واقعا کدوم کامپکت سونی مشکل رنگ نداره(همشون یه کرباسند) ولی از چهار سومشون خوشم میاد
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
55-250 لنز خوبی نیست
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
FZ100 در حد قیمت خودش عالیه،اصولا تمام سوپر زوم ها در رنج بالای تله این ضعف رو دارند
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
عکس ش متوسطه ولی فیلمبرداریش نسبت به هم قیمتش ها بد نیست
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
SX120 تویه این قیمت انتخاب خوبیه البته هزینه رم و کیف و باتری و شارژر رو هم اضافه کن
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
اصلا تایید نمیشه
کنون در زمینه کامپکت خوب بوده لااقل از سونی خیلی بهتر بوده
لنز سری G سونی چیزای قابل توجه ای نیستند البته با توجه به اینکه تازه سونی وارد این صنعت شده زیاد هم بد نیست ولی برابر لنزهای کنون /نیکون/حتی تامرون و سیگما حرفی برای گفتن نداره ایشالله تا 50 سال اینده به اونا میرسه
در مورد چشنواره هم موافقم به هر حال تخفیف میده نمیشه منکر شد ولی سونی تقریبا تمام چهار فصل سال رو جشنواره داره(سونی ال سی دی و لپ تاپ خوب داره)
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟
ممنون میشم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)