تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 855 از 1635 اولاول ... 3557558058458518528538548558568578588598659059551355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,541 به 8,550 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عرض ادب
    میخواستم نظرتون را در مورد دوربین عکاسی کامپکت سونی مدل wx1 بدونم؟
    و اینکه تو این رنج قیمت 360 تومان خودتون پیشنهادی دارید؟
    نویز این دوربین کم نیست ! ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این قیمت Canon SX210 و Panasonic TZ7 دوربین های خیلی بهتری هستند
    البته بهتره اول نیاز ها تون رو مشخص کنید تا بهتر بشه نظر داد

2. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

میشه با 1 تومن یه 550D خرید با یه لنز خوب مثلا 200-18 دست دوم
    البته این ترکیب ( دوربین ، 18-200 و 18-55 ) قیمتش 1.250 تا 1.300 میشه دوست من که البته میشه 18-55 رو 100 فروخت ;-) میشه بجای 18-200 کارکرده که خرید نمونه ی سالم و بدون مشکلش برای کسی که زیاد شناخت نداره سخت هم هست ، لنز 55-250 رو خرید که با 18-55 رنج رو کامل میکنه . فوکال بیشتری رو هم عرضه می کنه . قیمت کل مجموعه هم حدود 1 تومن میشه ( دوربین ، 18-55 و 55-250 )

4. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahydm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    من تازه عضو این فروم مفید شدم،راستش میخوام یه دوربین کمپکت بگیرم.نیاز دارم همین روزا بخرم،بودجه ام هم تا 200 هزار تومان هستش
    از نظر قابلیت هم میخوام کیفیت عکس قابل قبولی داشته باشه و بادوام باشه.
    اکه امکانش هست راهنماییم کنید
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نویز این دوربین کم نیست ! ببینید :
    کد:
    تو این قیمت Canon SX210 و Panasonic TZ7 دوربین های خیلی بهتری هستند
    البته بهتره اول نیاز ها تون رو مشخص کنید تا بهتر بشه نظر داد
    خواسته که از این دوربین دارم فقط برای مصارف خانگی
    انتظار فیلمبرداری هم ندارم چون دوربین فیلمبرداری اچ دی سونی دارم
    البته من اول نظرم مار کنون بود منتها طی تحقیقاتی که کردم متوجه شدم کنون زیاد در دوربینهای کامپکت موفق نیست
    و علت اینکه این دوربین را انتخاب کردم
    1:لنز g و ساخت ژاپن و گارانتی بهتر رهجو نسبت به گارانتیهای کنون بود
    2:جشنواره سونی که همرای این دوربین کیف و مموری 2 گیگ و یک عدد قاب عکس دیجیتال رایگان میده
    البته باز نظر شما عزیزان برام مهمه من سه شنبه میخوام برم برای خرید زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خواسته که از این دوربین دارم فقط برای مصارف خانگی
    انتظار فیلمبرداری هم ندارم چون دوربین فیلمبرداری اچ دی سونی دارم
    البته من اول نظرم مار کنون بود منتها طی تحقیقاتی که کردم متوجه شدم کنون زیاد در دوربینهای کامپکت موفق نیست
    2:جشنواره سونی که همرای این دوربین کیف و مموری 2 گیگ و یک عدد قاب عکس دیجیتال رایگان میده
    البته باز نظر شما عزیزان برام مهمه من سه شنبه میخوام برم برای خرید زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم
    اتفاقا Canon تو کامپکت ها به نظر من از بقیه بهتر عمل کرده !
    Sony رو باید با احتیاط بیشتری بخرید . چون خیلی از دوربین های کامپکت سونی (نه همشون) رنگ ها رو به هم می ریزند

من به طور کلی پاناسونیک و کنون رو تو دوربین های کوچیک و ارزون تر بیشتر قبول دارم.ولی هر مارکی مدل خوب هم داره

همین SX210 خیلی دوربین خوبیه .PanasonicTZ7 و TZ8 هم خیلی خوب هستند ولی فکر کنم تو ایران کمی قیمتشون بالا تر از قیمت واقعی باشه

فوجی هم دوربین های خوبی داره ولی اون دوربین هایی رو که من تو این قیمت ها می شناسم برای کاربرای آماتور مناسب نیستند.چون عکسشون یکم اصلاح لازم داره و کار باهاشون بظاهرا به سادگی پاناسونیک و کنون نیست

8. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوربین کامپکت و صرفا تنظیمات اتوماتیک داشته باشه سبک و کمی هم نازک کیفیت فیلم اچ دی عکس هم کیفیت خوبی داشته باشه سقف قیمت هم 300 با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از اظهار نظر دوستانه دوستان سپاسگزارم! راستی قبل از بیان چند مورد به اطلاعتون برسونم که من نمیدونم چرا گزینه ای بنام تشکر داخل پستهای دوستان نمیبینم تا ازشون تشکر کنم،که همینجا ازشون ممنونم بابت راهنمائیشون؛

خب اینکه گفتین من اول راهم درسته،تازه دارم با کلاس رفتن و مطالعه و اینها خودم رو بالا میکشم و همونطور که گفتم اول دنبال بادی خوبم تا لنز؛میدونستم که همه چیز به لنز بستگی داره و از خود لنزه که میتونم فاصله کانونی و عمق میدان و فوکوس و تنظیمات ماکرو و ... رو تنظیم و آماده عکس برداری کنم؛

چرا میخوام از دوربینهای SLR (حرفه ای) استفاده کنم؟چون الان یه کامپکت کاسیو دارم و دیگه ارضام نمیکنه،بخصوص برای داشتن ماکروی بهتر و زوم اپتیکال دستی که توسط خودم(یعنی لنز تعبیه شده توسط خودم) تغییر و تنظیم داده بشه و با داشتن مقداری بودجه که ذکرش رفت(حدود 1/250م) میخوام و تصمیم گرفتم که دیگه یه اس ال آر داشته باشم تا یه کامپکت پیشرفته تر از کاسیوی خودم...همونطور هم که دوستم اشاره کرد دوربین های SLR انعطاف پذیری فوق العاده ای دارن که اتفاقا" من همینو میخوام و دنبال همین انعطاف پذیریشون هستم تا دنبال چیزهای پیش افتاده ای مثل: زوم دیجیتال الکی بالا و مگاپیکسل ظاهری بالاتر و فیلمبرداری بی مورد و ...
    می بینین من خودم دنبال اینم که بتونم از لنزهای متعدد و متنوع از نظر واید و مقدار ماکروی بیشتر و زوم اپتیکال بهتر و استفاده از Hot Shoe برای تعبیه فلاش های مختلف و با برد پرتاب نور بالا و دیگر امکانات جانبی استفاده کنم؛میدونم که سنگینترند و بزرگتر،
    پس الان یه بادی(بدنه) خوب میخوام که بعدا" از لحاظ لنزهای اون بادی(مثل لنزهای خوب ولی کم تعداد نیکور برای برند نیکون) به مشکل استفاده از لنزهای خاص برنخورم و بتونم بعدا"(در آینده) از لنزهای دیگر هم استفاده کنم؛چون شنیدم لنزهای نیکور از لحاظ تعدادی کمترن از لنزهای کانن،ولی نمیتونم از کیفیت ساخت عالی و خروجی تصویری عالی نیکون بگذرم؛

من مطالعه ام رو بعد حدود دوماه و مشورتهای گوشه و کنار،محدود کردم به همین 4مدل:

Canon EOS 60D
    Nikon D5000
    Canon EOS 550D
    Nikon D90

و حالا از شمائی که حرفه ای شدین و با برند(و صدالبته کیفیت برند) کار کردین و تجربتون بهتر(صد البته بهتر) از من ابتدائیه،میخوام نظرتون (در واقع تجربتون) رو از کار با دو برندی که در چهار مدل بالا اومده بگین و برادرانه راهنمائیم کنین که یه کیفیت عُمری بگیرم و بعد بقول شما فقط هزینه ام رو بذارم روی انتخاب لنزهای مختلف...

میخوام شما جای من باشین و حالا با تجربتون(که اگه با یکی از این مدلها باشه که چه بهتر)شما انتخاب کنین و بگین بخاطر کدوم مزیت دست به این انتخاب زدین؟اگه هم درجه بندی کنین که چه بهتر؛ زیاد هم نمیخوام وسواس بخرج بدم؛بازم تشکر و منتظر ابراز نظر و لطفتون هستم؛
    خیلی خوب ، حالا که به خرید یک SLR مصر هستید در خصوص مدلهایی که لیست کردید قیمت 60D بدون لنز تقریبا 1100000 تومان است کیفیت تصویرش به نظر من در حد 550 کانن است ولی قیمت 550 تقریبا 850000 تومان است با یک لنز بسیار بسیار معمولی 18-55 (شاید این لنز را از شما 50 تومان بردارند نمی دونم ؟) در مورد دوربینهای نیکون من اطلاعات زیادی ندارم البته ال سی دی 60 دی چرخوان است ( من اصلا به این قابلیت فکر نمی کنم چون تمامی تصاویر را از داخل ویزو ثبت می کنم ) با توجه به اینکه شما تازه کارید پیشنهاد من 550 است
    به یک نکته از توصیه های من اصلا دقت نکردید در عکاسی این لنزه که مونده گاره نه بدنه سعی کنید پول بیشتری برایه لنز خرج کنید تا بدنه یک بدنه نهایتا 5 سال مهمون شماست ولی لنز خوب یک عمر می مونه این قدر رویه خرید بدنه حساس نباشید اگه یک بدنه عالی می خواید بگیرید پیشنهاد من 7 دی کانن است
    موفق باشد

11. این کاربر از mahbod_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوربین کامپکت و صرفا تنظیمات اتوماتیک داشته باشه سبک و کمی هم نازک کیفیت فیلم اچ دی عکس هم کیفیت خوبی داشته باشه سقف قیمت هم 300 با تشکر
    Canon SX200 یکی از دوربین های خوب هست که تنظیمات دستی کامل هم داره ولی فکر کنم کمی از بودجه شما گرون تره
    Canon IXUS 300 فکر کنم برای شما مناسب تر باشه.قیمتش حدود ۲۶۰ هزار تومان هست که با خریدن کارت حافظه میشه حدود ۳۰۰ هزار تومان
    این دوربین سنسور CMOS داره و می تونه تا حدود ۱۰ عکس در هر پانیه بگیره
    فیلمبرداری HD هم داره و اگه با رزولوشن کم تر فیلمبرداری کنید می تونید تا ۲۴۰ فریم در ثانیه باهاش فیلمبرداری کنید.در واقع فیلمبرداری Slow Motion داشته باشید
    این دوربین بدنه محکمی هم داره .ولی زومش حدود 4X هست که شاید کمی کم تر از رقبا باشه ولی مشکلی ایجاد نمی کنه
    کار کردن با این دوربین هم ساده هست

اینم یک ریویووی خوب :
    کد:
    با این قیمت SX130 هم می تونید بخرید که فکر می کنم کمی با اندازه این دوربین مشکل داشته باشید. این دوربین هم کیفیت عکس خوبی داره + تنظیمات دستی کامل + زوم بیشتر.

اینم ریویوو :

کد:
    موفق باشید
    Last edited by rostamiani; 14-03-2011 at 09:49.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی خوب ، حالا که به خرید یک SLR مصر هستید در خصوص مدلهایی که لیست کردید قیمت 60D بدون لنز تقریبا 1100000 تومان است کیفیت تصویرش به نظر من در حد 550 کانن است ولی قیمت 550 تقریبا 850000 تومان است با یک لنز بسیار بسیار معمولی 18-55 (شاید این لنز را از شما 50 تومان بردارند نمی دونم ؟) در مورد دوربینهای نیکون من اطلاعات زیادی ندارم البته ال سی دی 60 دی چرخوان است ( من اصلا به این قابلیت فکر نمی کنم چون تمامی تصاویر را از داخل ویزو ثبت می کنم ) با توجه به اینکه شما تازه کارید پیشنهاد من 550 است
    به یک نکته از توصیه های من اصلا دقت نکردید در عکاسی این لنزه که مونده گاره نه بدنه سعی کنید پول بیشتری برایه لنز خرج کنید تا بدنه یک بدنه نهایتا 5 سال مهمون شماست ولی لنز خوب یک عمر می مونه این قدر رویه خرید بدنه حساس نباشید اگه یک بدنه عالی می خواید بگیرید پیشنهاد من 7 دی کانن است
    موفق باشد
    تفاوت سری XXD باXXXD در سیلینک و مقاومت بدنه،اندازه،حداکثر سرعت تصویر در ثانیه(شاتر مرغوب تر) و ال سی دی مونیتور مشخصات و تنظیمات عکس و غیره است(گرچه تفاوت های در سنسور هم دارند که چندان قابل چشم پوشی نیست)
    ولی در مجموع برای شروع 550D انتخب خیلی خوبیه

و صد ذر صد موافقم هزینه اصلی روی لنز شود
    ال سی دی 550 دی هم چرخان است

اگه یک بدنه عالی می خواید بگیرید پیشنهاد من 7 دی کانن است
    نمی دونم چرا از آدم باسلیقه و پول دار خوشم میاد

---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

چون خیلی از دوربین های کامپکت سونی (نه همشون) رنگ ها رو به هم می ریزند
    لازم نیست محتاط باشید
    واقعا کدوم کامپکت سونی مشکل رنگ نداره(همشون یه کرباسند) ولی از چهار سومشون خوشم میاد

---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------

البته این ترکیب ( دوربین ، 18-200 و 18-55 ) قیمتش 1.250 تا 1.300 میشه دوست من که البته میشه 18-55 رو 100 فروخت ;-) میشه بجای 18-200 کارکرده که خرید نمونه ی سالم و بدون مشکلش برای کسی که زیاد شناخت نداره سخت هم هست ، لنز 55-250 رو خرید که با 18-55 رنج رو کامل میکنه . فوکال بیشتری رو هم عرضه می کنه . قیمت کل مجموعه هم حدود 1 تومن میشه ( دوربین ، 18-55 و 55-250 )
    55-250 لنز خوبی نیست

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------

ممنون دوست من

من الان یه ریویو ازین مدل دیدم که گفته بود نویز توی عکساش خیلی متعادل نیست و در هنگام Super Zoom کیفیت عکس بد جور کاهش پیدا میکنه!

بهتر ازین چیه ؟

ممنون
    FZ100 در حد قیمت خودش عالیه،اصولا تمام سوپر زوم ها در رنج بالای تله این ضعف رو دارند

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

عرض ادب
    میخواستم نظرتون را در مورد دوربین عکاسی کامپکت سونی مدل wx1 بدونم؟
    و اینکه تو این رنج قیمت 360 تومان خودتون پیشنهادی دارید؟
    عکس ش متوسطه ولی فیلمبرداریش نسبت به هم قیمتش ها بد نیست

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

سلام
    من تازه عضو این فروم مفید شدم،راستش میخوام یه دوربین کمپکت بگیرم.نیاز دارم همین روزا بخرم،بودجه ام هم تا 200 هزار تومان هستش
    از نظر قابلیت هم میخوام کیفیت عکس قابل قبولی داشته باشه و بادوام باشه.
    اکه امکانش هست راهنماییم کنید
    مرسی
    SX120 تویه این قیمت انتخاب خوبیه البته هزینه رم و کیف و باتری و شارژر رو هم اضافه کن

---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------

2
    اصلا تایید نمیشه

کنون در زمینه کامپکت خوب بوده لااقل از سونی خیلی بهتر بوده
    لنز سری G سونی چیزای قابل توجه ای نیستند البته با توجه به اینکه تازه سونی وارد این صنعت شده زیاد هم بد نیست ولی برابر لنزهای کنون /نیکون/حتی تامرون و سیگما حرفی برای گفتن نداره ایشالله تا 50 سال اینده به اونا میرسه

در مورد چشنواره هم موافقم به هر حال تخفیف میده نمیشه منکر شد ولی سونی تقریبا تمام چهار فصل سال رو جشنواره داره(سونی ال سی دی و لپ تاپ خوب داره)

14. 3 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمایی همه دوستان
    بالاخره چیکار کنم؟
    بین hx5 و s95 و ixus 1000؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینجوری که من متوجه شدم فیلمبرداری hx5 بهتره
    و عکسبرداری s95 بهتره
    و باتری ixus 1000 هم ضعیفه
    لطفا راهنمایی کنید که کدوم مدل بالاخره هم از نظر فیلم و هم عکس
    در ضمن عکس ها رو هم بیشتر روی کامپیوتر و تلویزیون نگاه میکنیم و ممکنه از 100 تا یدونه رو چاپ کنیم
    ممنونم
    دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟
    ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •