برای وارد شدن به شبکه PSN و آنلاین بازی کردن حتما باید آخرین فریمور رو داشته باشید و حتما هم باید بازی اوریج داشته باشی..........
برای وارد شدن به شبکه PSN و آنلاین بازی کردن حتما باید آخرین فریمور رو داشته باشید و حتما هم باید بازی اوریج داشته باشی..........
نزدیک 20 تا هارد رو تست کردم واقعا این Goflex یه چیز دیگست!منتهی میشه بگین مدل اول و دومو چه طور تشخیص بدیم!
مدل اول pro هست ولي مدل دومي عادي هست . روي جعبه اش مينويسه !!!
مهمترين مزيتي كه مدلهاي pro دارن علاوه بر 7200 دور بودن موتور و 16 مگ كش يه پايه اي دارن به نام Dock كه ميتوان هارد رو سرپا نگه داشت .
مدلهايي كه usb2 هستن مثل عكس زير
و مدلهايي كه usb3 هستن مثل عكس زير
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 10-07-2011 at 13:03.
این هارد خوبه؟
Seagate Portable Expansion 500GB
کسی نداشته؟
راستی اگه یه هارد usb 3 بگیرم به هیچ وجه به ps3 متصل نمیشه؟
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
راستی این از کدوم مدله؟ دومیه که عادی هست؟
Seagate Portable FreeAgent GoFlex Ultra 500GB
دی جی کالا زده 89 هزار تومان
سلام
اگر بخواهيد از نوع usb3 بخريد فكر كنم از يه usbهاب آداپتوردار بايد استفاده كني .
در اينصورت بهتره که مدل چهار پورته D-Link 4-Port USB 2.0 Hub رو بخرید حدود 21 هزارتومن هست .این مدل یه آداپتور برق هم داره برای جبران کسری ولتاژ
اين Seagate Portable FreeAgent GoFlex Ultra 500GB همون مدل دومي هست !!!
من همين مدل رو خريدم 78 هزارتومن ، داره گرون ميده !!! مگر اينكه usb3 باشه !!!
Last edited by ata.royalfalcon; 10-07-2011 at 13:27.
سلام دوستان.من میخوام چند تا بازی دانلود کنم.اگه زحمتی نیست بگین کدوماش اجرا نمیشه روی cfw .خیلی ممنون.
alice:madness returns
brink
dragon age 2
homefront
آقایون خبری از ه ک کردن ورژن 3.6 نشدش؟ما یه خریتی کردیم هواسمون نبود زدیم آپدیتش کردیم به 3.60
100% که CFW میاد باری 3.60 و فریمور های بالاتر اما خوب بالاخره طول میکشه دیگه...............
شایدم اصلا درایو کنسول هـک بشه که دیگه اونموقع میشه راحت بازیها رو اجرا کرد،البته مقرون به صرفه نیست...........
سلام قیمت blu ray خام چنده؟
من اونبار از یه نفر پرسیدم گفت 25 تومان.
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
نه متاسفانه ممکنه فردا، ممکنه یه سال دیگه هم خبری نشه
شما هم خیلی کاره اشتباهی کردی که کنسولت رو update کردی.
Last edited by HO3IN-Life; 10-07-2011 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)