هیچ فرقی با هم ندارند.اون عدد های آخر فقط نشان دهنده منطقه ای هست که psp توی اون توزیع می شود.
مدل 3000 یک ورژن بیشتر نیست.
هیچ فرقی با هم ندارند.اون عدد های آخر فقط نشان دهنده منطقه ای هست که psp توی اون توزیع می شود.
مدل 3000 یک ورژن بیشتر نیست.
سلام.من فردا می خوام PSP بخرم.تا 380 هزار تومن هم بودجه دارم.حالا PSP 2000 بخرم یا PSP 3000???? لطفا کمکم کنید.![]()
دوستان من پیشنهاد می کنم الان نخرید
صبر کنید PSP Go بیاد من خودم احتمال می دم زود هک بشه
به نظر من psp کنونی از psp go بسیار زیبا تره...طراحیش زیاد جالب نیست.گرچه شاید قوی باشه ولی طرح psp عادی سیار زیباست...کاش بلوتوس هم همین psp ها داشت![]()
شما میتونی psp 3000 بخری قیمت هم 200-220 باید باشه اگه گرون نشده باشه!
بعد میتونی خودت کپی خور کنی:
آموزش هک کردن psp 3000
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03GENکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
ورژن های جدید برنامه CFWEnabler با قابلیت نصب روی psp 3000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمعا باش psp GO به این زودی ها هک نمیشه
همین سری هم که هک شد به خاطر باگ توی فریمور 5.03بود که باعث هک شدنش شد
که سونی سریعا توی 5.5 درستش کرد و الانم که 5.51 اومده دیگه اون باگ دیده نمیشه پس میشه فهمید باگ نرم افزاری بوده
Last edited by playstation 3; 12-06-2009 at 18:13.
game sharing چه کار میکنه؟ و چه طوری باید ازش استفاده کنیم؟
براي اينه كه بتونيد با دوستتون بازي كنيد...مثلا فوتبال...شما يه تيم اونم يه تين ديگه بعد بازي كنيد...براي استفاده هم بايد Wlan روشن باشه...
دوستان psp میگن بریک شده یعنی چی؟یعنی قابل استفاده نیست؟
اگه هک اشتباه انجام شه دستگاه دیگه قابل استفاده نیست؟
شنیدم که بعضی وقتا PSP 3000 وسط بازی Error میده و از بازی می پره بیرونو کل سیو های همه ی بازی ها پاک می شه.همچنین دیدم که PSP 3000 ها پیکسل های بعضی بازی ها رو نشون میدن که آدمو اذیت می کنه.اما همون بازی رو رو PSP 2000 دوستم ریختیم دیدیم درست کار می کرد!(چه بازی خفنی بود!)
به خاطر همین شک کردم که PSP 3000 بخرم.
دوستانی که 3000 دارن این مورد رو دیدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)