سلام آقایون! این ارور موقع نصب بازی بیاد معنیش چیه؟
وسط نصب رد آرل 3 بعد از قرار دادن دی وی دی دوم ، نوار نشون دهنده پروسه نصب شدن بازی یه جا وایساد بعد هی صبر کردیم یه رب بیشتر گذشت اون یه تیکه رو رد نکرد! نوشته بود در حال copy data files می باشه
.gif)
بعد که نصب رو لغو کردم این نشون داده شد حالا نمی دونم مربوط به همینه یا یه چیز دیگه بوده!
چون من درایو سی ام کلا کم فضاست گفتم شاید می خواد طبق معمول یه نسخه از ایستال بازی رو یه جایی تو program data ذخیره کنه جا نیست! حالا می شه بگید ایراد چیه که بازی موقع نصب شدنش اونجا گیر می کنه؟
اگه دلیلش اینیه که خودم گفتم می شه بگید چقد فضا تو درایو سی خالی کنم؟
با تشکور!:flower:
دوست من به احتمال زیاد دی وی دی بازی خرابه بهت پیشنهاد میکنم اول روی هارد کپی کنی بعد نصبش کنی اگه جواب داد که هیچی اگه نه احتمالا باید دی وی دی بازی رو عوض کنی....
من یه مقدار گشتم این تاپیکو پیدا نکردم خب شما که هم با تاپیکا بیشتر آشنا هستین و هم لطف کردین جواب بنده رو دادین یه لینکی یه کدیم ازین تاپیک میگذاشتید که منم کارم راه بیفته
اینم لینک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه خواستید تاپیکی رو پیدا کنید در فسمت جستجو چیزی به نام search google وجود داره اگه فقط چند کلمه از اون تاپیک رو وارد کنید به گوگل با موتور قدرتمندش(حالا خودمونیم که بسیار قوی تراز موتر جستجوی فروم هست) راحت تاپیک رو براتون پیدا میکنه..gif)
موفق باشید...