سيو ها رو چجوري ميشه پاك كرد؟
سيو ها رو چجوري ميشه پاك كرد؟
با سلام خدمت تمامه برو بچ بازی خور آقا یه مشکل برای کنسول 360 یکی از دوستام پیش اومده dvd rom به شدت ضعیف شده بطوریکه که دیگه کمتر بازی رو اجرا میکنه حالا به نظر شما اگه بخوام عوض کنم چه مارکی بخرم اگه میشه دلیله اونم ذکر کنید با تشکر موفق باشید![]()
فکر نمیکنم لازم باشه درایو عوض کنی احتمالا فقط باید لنزشو عوض کرد
حالا اساتید میان میگن
موفق باشید![]()
بهترين مارك كه سامسونگه كه بعيده پيدا كني ماركهاي ديگه هم هستن كه يهترينشون lite on هست
لازم به تعویض درایو نیست
شما باید ببری بدی optic رو عوض کنن که برای benq و lite-on با 15 تومان و samsung و lg با 12 تومان انجام میدن
شما به این آدرسی که من می دم برید
System Seting >> Memory >> (Hard Drive Or Memory Card) >> Games
اونجا (Games) می تونید وارد بازی های مختلف بشید و سیو هاشو پاک کنید
اون قسمتی هم که داخل پرانتز گذاشتم اگه شما هارد داشته باشه کنسولتون نوشته Hard Drive و اگه مموری داشته باشه احتمالا نوشته Memory Card
میشه از کول دیسک 16 گیگ به عنوان هارد برای دستگاه استفاده کرد به طور کامل؟؟؟؟؟؟
دوستان، علما، کسی نیست جواب منو بده؟!
(یه سوال دیگه هم دارم: اگه سی دی بازی رو موقع خاموش کردن توی خود دستگاه بذاریم و درش نیاریم اشکالی پیش میاد؟)
ممنون
سلام دوستان راستش من امشب يه Xbox 360 JASPER گرفتم .
وقتي سي دي رو درون دستگاه گذاشتم ديدم اومد بالا و همه چي رديفه واسه اجرا ! من حالت كنسول رو از عمودي به افقي تغيير دادم در همين حال سر و صداي شديد از داخل درايور به گوشم رسيد ! همينطور تلق و تولوق ! سي دي رو در آوردم ديدم كه سي دي خش افتاده اونم عميق ! بعد از اونم ديگه بازي رو اجرا نكرد !!!
ميخواستم بپرسم سي دي كه هيچ خدايي نكرده خود دي وي دي رام مشكلي پيدا نكرده ؟؟؟ يعني من يه بازي ديگه بخرم بزارم توش خوب اجرا ميكنه يا مشكل جدي تره ؟
ممنون از جواب سريعتون
نه، زمانیکه خاموش هست دستگاه مشکلی پیش نمیاد.اگه سی دی بازی رو موقع خاموش کردن توی خود دستگاه بذاریم و درش نیاریم اشکالی پیش میاد؟
عجب اشتباهی کردین شما! شما مگه دفترچه همراه کنسول رو نخوندین؟سلام دوستان راستش من امشب يه Xbox 360 JASPER گرفتم .
وقتي سي دي رو درون دستگاه گذاشتم ديدم اومد بالا و همه چي رديفه واسه اجرا ! من حالت كنسول رو از عمودي به افقي تغيير دادم در همين حال سر و صداي شديد از داخل درايور به گوشم رسيد ! همينطور تلق و تولوق ! سي دي رو در آوردم ديدم كه سي دي خش افتاده اونم عميق ! بعد از اونم ديگه بازي رو اجرا نكرد !!!
ميخواستم بپرسم سي دي كه هيچ خدايي نكرده خود دي وي دي رام مشكلي پيدا نكرده ؟؟؟ يعني من يه بازي ديگه بخرم بزارم توش خوب اجرا ميكنه يا مشكل جدي تره ؟
ممنون از جواب سريعتون
کنسول زمانیکه دیسک توش هست و در حال خواندن دیسک میباشد، به هیچ عنوان نباید دستگاه رو حرکت داد!
احتمالا لنز آسیب دیده... ولی شما یه بازی دیگه بخر و امتحان کن ببین چی میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)