تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 854 از 942 اولاول ... 354754804844850851852853854855856857858864904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قراره تو خونه همسایمون ایرانسل آنت بزنه!!!!!!!! فکرشو بکن ... سرطان مغغغغققققذذذذززززظظظ میگیرم.
    ولی در عوض فول آنتن میده
    نترس ما هم رو خونمون آنتن ايرانسل گذاشتيم من خودم قبل از اينكه بهشون اجازه بديم و قرارداد ببنديم خيلي تحقيق كردم ولي هيچ كس نگفت اين آنتن ها مضر هستند چون از نوع bts هستند.سرطان زا بودن امواج موبايل و آنتن هاي bts يك باور عاميانه است.
    امواجي كه توسط خود گوشي همراه ايجاد ميشه صدها برابر خطرناكتر از امواج bts هاست.با اين حال سازمان بهداشت جهاني هيچ مورد سرطان كه عامل اون امواج موبايل يا bts ها باشند رو گزارش نكرده
    تنها مطلبي كه من در مورد امواج bts پيدا كردم اين بود كه اگر انساني 3000 سال عمر بكنه و تحت تاثير امواج bts باشه فقط 30 روز از عمرش كم ميشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درضمن gprs در مشهد قطع شده
    شما هروقت مطمئن شدي gprs وصل هست امتحان كن.
    اگر 2225 تنظيمات رو برات فرستاده و شما هم ذخيره كردي مطمئن باش اشكال از گوشي نيست اشكال از خود شبكه است.
    در ضمن بور به انجمن موتورولا اونجا از دوستان بپرس حتما كمكت ميكنن

در آغاز فعالیت taban225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از اهالی

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من طرحم ماله پاییز بود تا یه هفته پیش. اونم قرمزش
    حالا از وقتی تموم شده هرچی میزنم که وارد طرح جدیدش بشم واسم اس ام اس نمیاد و وارد طرحم نمیکنه!!!
    چیکار کنم؟/؟؟؟

کد آبی رو هم زدم قرمزم زدم. هم ماله پاییزو هم زمستون.
    100 بار بیشتر زدم تا حالا اما فعال نشده هنوووووز!!
    منم دیروز طرح آبیم تموم شد تا حالا هر کار کردم دوباره فعال نمیشه. gprs هم دو هفته است که مالیده.... خطم رفته روی پیام گیر صوتی هزار بار کد غیر فعال کردنشم زدم اس ام اس غیر فعال شدنش میاد اما بازم فعاله . اصلا این ایرانسل اسباب بازیه مسخرس سر کارسه . فقط به درد بچه راهنمایی ها میخوره که بذارن تو گوشیشون تا گوشیه روشن بشه باهاش موزیک گوش بدن. اصلا سر کاریم به خدا . ارتباطات سیار مسخره هم که از ایرانسل بدتر. ایرانسل هم که از اون یکی گه تر....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نترس ما هم رو خونمون آنتن ايرانسل گذاشتيم من خودم قبل از اينكه بهشون اجازه بديم و قرارداد ببنديم خيلي تحقيق كردم ولي هيچ كس نگفت اين آنتن ها مضر هستند چون از نوع bts هستند.سرطان زا بودن امواج موبايل و آنتن هاي bts يك باور عاميانه است.
    امواجي كه توسط خود گوشي همراه ايجاد ميشه صدها برابر خطرناكتر از امواج bts هاست.با اين حال سازمان بهداشت جهاني هيچ مورد سرطان كه عامل اون امواج موبايل يا bts ها باشند رو گزارش نكرده
    تنها مطلبي كه من در مورد امواج bts پيدا كردم اين بود كه اگر انساني 3000 سال عمر بكنه و تحت تاثير امواج bts باشه فقط 30 روز از عمرش كم ميشه.
    نه آقا اگر امواج موبایل بی ضرر بود واسش رنج نرمال و بی خطر مشخص نمیکردن. منظورم همون sar level هست که توی اروپا از 2 بیشتر نباید بشه. موبایل و ماکرو فر و... این امواج رو تولید میککنن. واحدشم وات بر کیلو گرمه.
    مگه میشه بی تی اس بی خطر باشه. بی تی اس که باید صدها گوشی موبایل رو پوشش بده

داره خودمونی میشه amirlimp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

به مناسبت دهه فجر
    یک سیم کارت هدیه
    برای هر سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل!
    فقط از 12 تا 22 بهمن ...

اطلاعات دقیق تر در اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه آقا اگر امواج موبایل بی ضرر بود واسش رنج نرمال و بی خطر مشخص نمیکردن. منظورم همون sar level هست که توی اروپا از 2 بیشتر نباید بشه. موبایل و ماکرو فر و... این امواج رو تولید میککنن. واحدشم وات بر کیلو گرمه.
    مگه میشه بی تی اس بی خطر باشه. بی تی اس که باید صدها گوشی موبایل رو پوشش بده
    بله ميشه.ببين من الان دقيقا زير آنتن ايرانسل هستم.شما موبايلتو ببر كنار اسپيكر كامپيوتر و باهاش زنگ بزن يا اس ام اس بده ميبيني كه چقدر صداي نويز داره؟در صورتي كه اگر آنتن هم همين امواج رو توليد ميكرد اسپيكر هاي من از صبح تا شب بايد صدا ميداد.
    آنتن هاي bts فقط نقش تقويت كننده دارند و آنتن هاي اصلي ممكنه تو هر شهر فقط يكي 2 تا باشه و اونها هستند كه مضر اند.
    در ضمن حداكثر تاثير خطرناك آنتن ها تا شعاع 5 متر هست كه اگر اين فاصله رعايت بشه هيچ خطري نيست.
    به هر حال در پست قبلي هم عرض كردم من خيلي تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم كه هيچ ضرري نداره حتي همسايه هاي ما از دستمون به خاطر نصب آنتن شكايت كردن ولي خودشون محكوم شدن.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به مناسبت دهه فجر
    یک سیم کارت هدیه
    برای هر سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل!
    فقط از 12 تا 22 بهمن ...

اطلاعات دقیق تر در اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیییلی مسخرس.....

تا کی میخواد سیمکارت مجانی بده؟؟

بابا برو 4تا آنتن نصب کن به جای سیم کارت مجانی دادن....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله ميشه.ببين من الان دقيقا زير آنتن ايرانسل هستم.شما موبايلتو ببر كنار اسپيكر كامپيوتر و باهاش زنگ بزن يا اس ام اس بده ميبيني كه چقدر صداي نويز داره؟در صورتي كه اگر آنتن هم همين امواج رو توليد ميكرد اسپيكر هاي من از صبح تا شب بايد صدا ميداد.
    آنتن هاي bts فقط نقش تقويت كننده دارند و آنتن هاي اصلي ممكنه تو هر شهر فقط يكي 2 تا باشه و اونها هستند كه مضر اند.
    در ضمن حداكثر تاثير خطرناك آنتن ها تا شعاع 5 متر هست كه اگر اين فاصله رعايت بشه هيچ خطري نيست.
    به هر حال در پست قبلي هم عرض كردم من خيلي تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم كه هيچ ضرري نداره حتي همسايه هاي ما از دستمون به خاطر نصب آنتن شكايت كردن ولي خودشون محكوم شدن.
    ما هم میخایم ازش شکایت کنیم. حالا ماهی چند بهتون میدن؟
    یه سوال میگن وقتی خیلی به آنتن نزدیک بشی اثر معکوس داره و یعنی بدتر آنتن نیده! این درسته؟

داره خودمونی میشه amirlimp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

نه که شبکه کم شلوغه؟ بازم یه مشت دیگه سیم کارت میخوان بریزن؟
    من فکر کنم چون داره صحبت اوپراتور سوم میشه ایرانسل میخواد حداکثر فروشش رو بکنه تا اگه اون اومد دیگه بارش رو بسته باشه.
    درست مثل همراه اول...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •