برای من که بدون مشکل وا میشه
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
برای من که بدون مشکل وا میشه
اینم جواب مضخرف همرا اخر در خصوص صفر شدن و کم شدن بسته!!اصلا متنی که فرستادم یه چیز دیگس!!
مشترک گرامی، در خصوص کسب اطلاعات بیشتر بابت سایتهایی که مشمول تخفیف طرح عید قربان تا عید غدیر می شوند به آدرس ذیل مراجعه فرمائید. شایان ذکر است دانلود نمودن یا تماشای فیلم باید از سرور و آی پی های اعلام شده صورت پذیرد و اگر آی پی دانلود خارج از موارد ذکر شده باشد از حجم بسته یا تعرفه عادی استفاده خواهد شد.
هر چی دور و بر همراه آخر باشید بیشتر اعصابتون خورد میشه ... گور باباش ... ما که همه دائمی هامون رو ترابرد کردیم ... باور کن نه به خاطر کیفیت نداشته اونای دیگه بلکه به خاطر این اعصاب خوردکنی های روزانه همراه اول بود که ترابرد کردیم .. من که اعصاب ندارم با این دزدا و احمق ها سر و کله بزنم .... شما خیلی انرژی داشتی دمت گرم![]()
Last edited by جیوه; 12-09-2017 at 11:04.
دوستان کسی اطلاعی نداره درین رابطه؟ من سیمکارتو تازه گرفتم و یک بسته فعال دارم، اگه هدیه یک هفته اینترنت رایگانو فعال کنم خودش میره روی همین یک هفته رایگانه یا اول باید بستم تموم شه؟
این همه سال دزدی کردن اما تازه مجبور شدن توسعه شبکه رو یاد بگیرن مثل خر موندن توی گل
اپراتوری که برای 1 کار 100 تا کارمند داره هیچ کاری رو از پیش نمی بره
یکی از یکی دیگه هم بی خاصیت ترن
دوست عزیز تو چندین پست تو تایپیک این سوال جواب داده شده
بسته دوم میره جز رزرو و بعد از اتمام بسته فعلی فعال میشه
برای دیدنشم با برنامه همراه من یا کد ستاره ۱۰۰ ستاره صفر مربع قابل مشاهده هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیدونم والا شایدم درست گفته 24 ساعت شده و هنوز خبری نیست اما الان تو تلویزیون هم تبلیغ 15 گیگ و 20 گیگ هدیه تبدیلو دیدم
دوستان خبر خوب، الان 2 روز هست که هرجی بازی از انتن پخش میشه تماشا میکنم و حتی 1 مگ هم از حجمم کم نمیشه ، دیروز هم انتن تبلیغ کرده بود که برای بازی الهلال العین ترافیک رایگان هست اما هنوز رایگان هست تو تمام بازی هاش
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)