تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 854 از 4105 اولاول ... 35475480484485085185285385485585685785886490495413541854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد خرید مدرک فوق دیپلم یا لیسانس (فقط برای خدمت) چیه؟؟؟ آخه یه یارو هست که مدرک میفروشه با استعلام و ریز نمرات و... میگه تا حالا 20 نفر خریدن با مدرک رفتن خدمت!!! . میخوام بدونم استعلام نظام وظیفه واسه مدرک چطوریه؟؟؟ خودشون استعلام میکنن یا دستی ما باید ببریم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید...
    سلام دوست عزیز اصلا ازشما برای خدمت مدرک تحصیلی نمیخوان.......
    وقتی یک دانشجو تحصیلش تمام میشه و یا ترک میکنه دانشگاه یه نامه به نظام وظیفه میده که این بنده خدا همونیه که مثلا 4 سال پیش اومد دانشگاه و ما درخواست معافیت تحصیلی کردیم و الان لطفا معافیتش رو ملغا کنید تا بتونه بره خدمت. (پس اصلا این امکان پذیر نیست که شما قبلا براتون ازدانشگاه معافیتی درخواست نشده باشه ولی الان بری بگی من مثلا لیسانس دارم اینم مدرکم)

نتیجه : اون فردی که چنین ادعای میکنه قطعا کلاهبرداره وبهتره شما راه کلاهبرداری همچین اشخاصی رو بگیرید.
    ستاد خبري بازرسي سازمان وظيفه عمومي با شماره تلفن 73941114 آماده دريافت پيشنهادات ، انتقادات و شكايات مي باشد

اگه به دنبال خدمت راحت هم میگردین پیشنهاد میکنم مراحل پذیرش در سپاه رو دنبال کنید که این کار بسیار راحته

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام کسی جدیدا اقدام به ارسال دفترچه کرده که مشخص شده باشه تاریخ اعزام کی می خوره؟ بنده با فوق لیسانس می خوام اقدام به ارسال کنم منتها تاریخش برام مهمه. اگه 3/1 یعنی چند روز دیگه اقدام کنم تاریخ اعزام کی می خوره به نظرتون؟
    به احتمال خیلی زیاد شما 1 شهریور اعزام میشی
    تا بخوای کارهای واکسن و معاینه های پزشکی رو انجام بدی خودش چند روز طول میکشه

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی نیست یه جوابی به پست منم بده؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سوال خیلی مهمی دارم اونم اینکه بعد فارق التحصیل شدن چه مدت وقت هست تا کنکور داد(از جهت سربازی میگم)؟ مدت معافیت تحصیلی پس از فارق شدن 1 سال شده؟یا همون 6 ماه هست؟ این یک سال دقیقآ از زمانی که مدرک میگیری شروع میشه؟(تاریخ بالای مدرک)"؟؟؟؟؟؟
    یک سال از تاریخی که روی مدرکت می خوره؛ چه مدرک موقت و چه مدرک دائم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

درود.
    دوستان من یه سوال داشتم:
    من متولد 72 هستم(بهمن) امسالم کنکور دارم. میخواستم بدونم این درسته که قانون جدید میگه اگه امسال دانشگاه قبل نشم باید برم سربازی؟!
    یه دوستی هم دارم اون متولد فروردین 73 هست.میگه توی روزنامه ی خبر دیده که قانون اینطوری شده و امسال اگه دانشگاه قبول نشیم باید بریم سربازی!(میخوایم بدونیم اگه اینجوری امسال چنتا از درسامونو بندازیم!)
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست عزیز شما هم اکنون مشول هستید (الان متولدین 1373 فراخوان شدن) ولی از معافیت تحصیلی برخوردارین.
    و قانون یک سال معافیت پس از پایان تحصیلات همچنان پارجاست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سوال خیلی مهمی دارم اونم اینکه بعد فارق التحصیل شدن چه مدت وقت هست تا کنکور داد(از جهت سربازی میگم)؟ مدت معافیت تحصیلی پس از فارق شدن 1 سال شده؟یا همون 6 ماه هست؟ این یک سال دقیقآ از زمانی که مدرک میگیری شروع میشه؟(تاریخ بالای مدرک)"؟؟؟؟؟؟
    "فارق التحصیل" نه عزیزم "فارغ التحصیل"
    جوب سوالات به ترتیب
    1-طبق بخش چهارم قسمت اول بند 2 "دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی"
    ""دانش آموزان دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول پس از ترک فراغت و با اخراج حداکثر یک سال فرصت دارند ازطریق پلیس +10 خودرا معرفی کنند"
    2- خیر تاریخ مندرج در مدرک مثال 30/11/1390 میشه کسی که ترم مهر پارسال درسش تموم شده. و تاریخ بالای مدرک تاریخ صدور اون مدرک هست که ملاک نیست.
    موفق باشید
    Last edited by mali.sh; 16-05-2012 at 21:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

امروز روز عجیبی بود فرمانده قاط زد و گفت همه سربازای اداری باید ازقسمت اداری ترخیص بشن برن تو قسمت پستی
    ولی بعد 1 ساعت که نیرو انسانی نامه سربازای اداری رو بردبود برای امضا فقط من و رفیقم و نام هامون رو امضانکرده و گفته فقط این 2 نفر باشن ..... حالا نمیدونم چه بلای میخواد بیاره سرمون
    5 تا ازدوستام و فرستادن یه پادگان 200 کیلومتر انورتر که فقط پست بدن.
    تو این گرمای تابستونی سرباز فوق لیسانس و لیسانس تو یه منطقه دور از شهر و آّبادی باید پست بدن.

خدایا ! خدا جون به اونی که قدرت و پست و مقام میدی عقل هم بده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده پستام داره تواین صفحه زیاد میشه
    دانلود
    دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي
    لینک دانلود چاپ داوزدهم: فروردین 1391
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز روز عجیبی بود فرمانده قاط زد و گفت همه سربازای اداری باید ازقسمت اداری ترخیص بشن برن تو قسمت پستی
    ولی بعد 1 ساعت که نیرو انسانی نامه سربازای اداری رو بردبود برای امضا فقط من و رفیقم و نام هامون رو امضانکرده و گفته فقط این 2 نفر باشن ..... حالا نمیدونم چه بلای میخواد بیاره سرمون
    5 تا ازدوستام و فرستادن یه پادگان 200 کیلومتر انورتر که فقط پست بدن.
    تو این گرمای تابستونی سرباز فوق لیسانس و لیسانس تو یه منطقه دور از شهر و آّبادی باید پست بدن.

خدایا ! خدا جون به اونی که قدرت و پست و مقام میدی عقل هم بده
    خدایا شکرت من 3 ماه یکبار افسر نگهبان میشم اون هم میگیرم میخوابم تو آسایشگاه و برا بچه ها تشویقی مینویسم ! شام و نهارمون رو هم برام میارن ! کدوم ارگان و یگان هستی ؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ایمان جان.
    ناقلا پارتی بازی؟ کجا آشنا داری؟ دست منم بگیر
    من که پارتیم فقط خداست. سپردم دست خودش واس تقسیم
    سلام . چاکریم . پارتی کجا بود بابا ؟ مگه خودت تقسیمات رو ندیدی ؟
    نماینده ی تهران توی گروهان خودتون بود دیگه . من هنوز نمیدونم برا تقسیم برم ستاد فاتب یا ستاد ونک .
    شما مگه برا تقسیم شدن ستاد نمیرین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •