تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 854 از 4428 اولاول ... 35475480484485085185285385485585685785886490495413541854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه چیز جالب! دو تا از دوستای من (هر دو اهل کرج) همزمان یه سرویس (512 ماهی دو گیگ) رو از پارس آنلاین گرفتن، یکیشون با 20-30 دانلود می کنه یکیشون با 220-230!!!!!
    احتمالا مرکز مخابراتیشون فرق میکنه

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی ساختمان ما هفت نفر adsl دارن. چهار تاشون پارس آنلاینه. یکیشون تعریف میکرد فیلم س ک س ی دانلود کردم دیشب. بعد من میگم چرا سرعت پاییین اومده. خوب معلومه دیگه چرا!!!؟؟؟
    خواهشا اگه پاتون رو میزارید رو سیم و دانلود سنگین میکنید لااقل یه چیزی دالنود کنید که آدم دلش نسوزه.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

هنوزم از 12:30 تا 7 رایگانه؟

از 12:30:00 تا 6:59:59
    اما ریسک این کار خیلی بالاست بهتره از 12:31 بزارید تا 6:58 و دقت کنید که تا قبل ساعت 1 به هیچ عنوان نباید دیسکانکت بشید

4. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

خوب واقعی بهتره که. الان من ۵۱۲ پارس دارم سرعت دانلود شبانم ۴۰ تا بیشتر نمیشه. من الان از خدامه پارس هم سرعتاشو واقعی کنه داداش
    خوب هميشه همينه ؟ يا دو سه روزه اينطوری شده داری بالكل جمع ميبندی ؟ بعدش سرويس شما بالای 5 گيگه ؟ چون آسياتك زير 5 گيگاش شبانه رايگان نداره ها ! تازه من شنيدم بعد 6 سرعتتون ميره بالا ، حجم كلی شبانت چقدر ميشه ؟

كلا دوستان فكر نكنين آسياتكی‌ها نمی‌خوان كسی بياد طرف آسياتك ، واقعيت اينه 128 شبی ماكس 300 مگ ، 256 ماكس 600مگ ، 512 ماكس 1200 مگ و 1 مگ ماكس 2400 مگ دانلود شبانه در آسياتك خواهد داشت و لاغير ! (حالا خودتون بسنجين كه اگه حداقل يك هفتس دارين كمتر از حجم‌های آسياتك ميگيرين پاشين بياين آسياتك).
    Last edited by alireza20202003; 12-07-2011 at 14:36.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من همین الآن داشتم با یکی از آشنایان در کشور استرالیا ویس چت میکردم که لینک دانلود فیم اخراجی های 3 رو بهش دادم بره ببینه
    نرم افزار Team Viewer رو هم روی هر دو سیستم نصب داشتیم
    گفتم بزار من بیام بزنم دانلود ببینم سرعت دانلودت چنده
    با نرم افزار متصل شدم به سیستمش و لینک دانلود رو در IDM بارگذاری کردم و زدم دانلود
    عکس گرفتم ازش خودتون نگاه کنید

1 دقیقه نشد که 75 مگابایت دانلود کرد واقعا سرعت فضایی ای دارند
    این اینترنت خانگی یک کاربر معمولی هست تو شهر ملبورن
    ازش پرسیدم که چقدر هزینه اینترنت میدی گفت این سرویس نامحدود هست و با هزینه تلفن ماهی 65 دلار میدم و هرچی تلفن داخلی تو خود شهر ملبورن هم داشته باشم رایگانه

7. 7 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منکه الان 1 هفته هست که دوتا اشتراک 256-8 گیگ از پارس گرفتم ، هر دوشون هم تو مرکز باهنر (تهران). دانلود روزانه با سرعت 195 و شبانه هم با سرعت 195 . من نمیدونم شاید اونایی که میگن سرعت شبانشون پایینه یا مرکز مخابراتیشون شلوغه یا اینکه اشتراکهای ویژه و ارزون دارن که پارس مخصوصا دانلود شبانشون رو محدود میکنه!
    Last edited by rezamotabar; 12-07-2011 at 15:47.

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من الان 128 دارم مرکز مخابراتی ایت هستم
    سرعت من فاجعه 10 تا 20 کیلو روز و شب
    زنگ زدم میگن با ایت مشکل پهنای باند دارن و دارن پیگیری میکنن
    کسی ایا مرکز مخابراتی ایت هستش؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

سلام
    دلشون خوشه که اینترنت پر سرعت ارائه می دن
    من دیروز با اینترنت 256 یک ساعت درگیر باز کردن یک پیج بودم
    تماس گرفتم می گه:" کنترل کردم شما هیچ مشکلی ندارید می تونید راحت دانلود کنید "
    میگم پیج لود نمیشه تو حرف دانلود می زنی ؟
    در جواب من میگه :" ایراد از سیستمتونه "
    من هم گفتم همه دنیا حق با مشتریست شرکت شما ایراد از مشتری

11. این کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خوب هميشه همينه ؟ يا دو سه روزه اينطوری شده داری بالكل جمع ميبندی ؟ بعدش سرويس شما بالای 5 گيگه ؟ چون آسياتك زير 5 گيگاش شبانه رايگان نداره ها ! تازه من شنيدم بعد 6 سرعتتون ميره بالا ، حجم كلی شبانت چقدر ميشه ؟

كلا دوستان فكر نكنين آسياتكی‌ها نمی‌خوان كسی بياد طرف آسياتك ، واقعيت اينه 128 شبی ماكس 300 مگ ، 256 ماكس 600مگ ، 512 ماكس 1200 مگ و 1 مگ ماكس 2400 مگ دانلود شبانه در آسياتك خواهد داشت و لاغير ! (حالا خودتون بسنجين كه اگه حداقل يك هفتس دارين كمتر از حجم‌های آسياتك ميگيرين پاشين بياين آسياتك).
    خوبه والا من با 1 مگ حداکثر 1800 تا 1900 مگ دانلود میکنم

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من الان ۵۱۲ دارم و شب ها حدود ۱ گیگ دانلود میکنم. مثلا دیشب ۹۰۰ مگ دانلود داشتم. در ضمن من الان دارم برای ۴.۵ گیگ در سه ماه ۴۵ هزارتومان پول میدم. البته هر سری حدود ۳ گیگ هم اضافی میخرم میشه ۶۰ تومن. خوب همین ۶۰ تومن رو میدم آسیاتک ۵ گیگ در ماه استفاده میکنم. اینجوری هم ترافیک روزان زرتی تموم نمیشه. هم شب ها ۱۲۰۰ مگ به قول شما دانلود دارم

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

منکه الان 1 هفته هست که دوتا اشتراک 256-8 گیگ از پارس گرفتم ، هر دوشون هم تو مرکز باهنر (تهران). دانلود روزانه با سرعت 195 و شبانه هم با سرعت 195 . من نمیدونم شاید اونایی که میگن سرعت شبانشون پایینه یا مرکز مخابراتیشون شلوغه یا اینکه اشتراکهای ویژه و ارزون دارن که پارس مخصوصا دانلود شبانشون رو محدود میکنه!
    اشتراک های ویژه ارزون دیگه چیه!!!؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •