تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 854 از 1049 اولاول ... 354754804844850851852853854855856857858864904954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان فقط یه سینما برام معرفی کنید برا تلوزیون ال جی.سه بعدی هم هست،مدلش یادم نیس.ولی کامله و مجیک موسم داره.چون قابلیت پخش فیلم ۳ بعدی و بلوری از فلش داره خوده تلویزیون نمیخوام زیاد هزینه کنم،نهایتاً۵۰۰-۶۰۰اگه کمه و خوب نیس بودجرو زیاد میکنم.ممنون

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امروز یکی از اسپیکرهای سینما قطع شده هر کار هم کردم راه نیفتاد....سوخته به نظرم
    آپدیت هم کردم!
    پایونییر 727
    خروجی پلیر سالمه چون با اسپیکر دیگه تست کردم

3. این کاربر از saeed330 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

امروز یکی از اسپیکرهای سینما قطع شده هر کار هم کردم راه نیفتاد....سوخته به نظرم
    آپدیت هم کردم!
    پایونییر 727
    خروجی پلیر سالمه چون با اسپیکر دیگه تست کردم
    ای بابا ریدن تو اسم پایونرم با این جنسای بنجل
    متاسفانه مثل اینکه فریمور قبلی اشکال داره قبل اینکه بزنه دهن باند رو سرویس کنه باید آپدیت کنی
    برا منم 2 بار اینجوری شد باره اول اسپیکر سوخت دادم بردن تهران برام عوضش کردن
    چند وقت بعد دوباره همون خروجی از کار افتاد ولی ایندفه باند سالم بود خروجی قطع کرده بود زنگ زدم نمایندگی گفتن آپدیت کن مشکلت 100% حل میشه آپدیت کردم خدارو شکر درست شد

حالا از روزی که خریدم رو هم رفته 10 -12 ساعت بیشتر روشن نبوده 2 بار خراب شده

5. 2 کاربر از hs1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

20 صفحه پایانی را خوندم و به جوابی نرسیدم

من یک سینما خانگی می خوام که فرمت های AVI , MKV را به همراه زیرنویس فارسی SRT پخش کند و صدای شفافی داشته باشه و تو بازار ضعیف شهرستان هم پیدا بشه ( مدل معروف باشه ) تلویزیون هم سری 7 ال جی اسمارت تری دی هست. ضمنا حداقل قیمت را داشته باشه ( بودجه ام محدوده) . با تشکر قبلی
    Last edited by Badform; 28-09-2013 at 02:35.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود.
    آمپ پایونیر 522 رو دارم با بلنگوهای S-RS77TB.
    1- نمایشگر آمپ هنگام پخش از USB میتونه نام آهنگ رو نشون بده؟
    2- چرا وقتی که صدای بلنگوها رو روی یک کانال می برم(مثلا چپ یا راست) صدای بلندگوی چپ خیلی بیشتر از راسته؟
    3- می شه آمپ رو جوری تنظیم کرد که از بلنگوهای مرکز و فراگیر هم به همون صورتی که در حالت استریو صدا شنیده میشه صدا بیاد؟
    سپاسگزارم

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- ویژگی های یه سیم HDMI خوب چیه؟
    2- آیا تفاوتی میون اتصال یه دستگاه به آمپ با سیم اپتیکال یا سیم کوآکسیال برای انتقال صدا هست؟
    3- می خوام یه تلویزیون 42 اینچ بخرم. نظرتون درباره کیفیت تصویر تلویزیون نئوپلاسمای پاناسونیک چیه؟ از الجی و سامسونگ خوشم نمیاد. سونی هم قطعاتش الجی یا سامسونگ شده. شارپ و فیلیپس هم گرونند. این تلویزیون پاناسونیکی که دیدم 3750 تومن بود.
    سپاس بیکران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1- ویژگی های یه سیم HDMI خوب چیه؟
    2- آیا تفاوتی میون اتصال یه دستگاه به آمپ با سیم اپتیکال یا سیم کوآکسیال برای انتقال صدا هست؟
    3- می خوام یه تلویزیون 42 اینچ بخرم. نظرتون درباره کیفیت تصویر تلویزیون نئوپلاسمای پاناسونیک چیه؟ از الجی و سامسونگ خوشم نمیاد. سونی هم قطعاتش الجی یا سامسونگ شده. شارپ و فیلیپس هم گرونند. این تلویزیون پاناسونیکی که دیدم 3750 تومن بود.
    سپاس بیکران
    1- اگر درست منظور سوال را فهمیده باشم: روکش خوب - جنس خوب - خم میشه و نمی شکنه - بدون نویز - (برند معتبر باشه و نسخه 1.4 )
    2- پلاسما پاناسونیک یکسریشون مشکل برد دارند که زود می سوزه به تاپیک پاناسونیک مراجعه کنید.

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ای بابا ریدن تو اسم پایونرم با این جنسای بنجل
    متاسفانه مثل اینکه فریمور قبلی اشکال داره قبل اینکه بزنه دهن باند رو سرویس کنه باید آپدیت کنی
    برا منم 2 بار اینجوری شد باره اول اسپیکر سوخت دادم بردن تهران برام عوضش کردن
    چند وقت بعد دوباره همون خروجی از کار افتاد ولی ایندفه باند سالم بود خروجی قطع کرده بود زنگ زدم نمایندگی گفتن آپدیت کن مشکلت 100% حل میشه آپدیت کردم خدارو شکر درست شد

حالا از روزی که خریدم رو هم رفته 10 -12 ساعت بیشتر روشن نبوده 2 بار خراب شده
    دیگه شانس ماست!
    به احتمال زیاد همون فریمور مشکل داره که این مصائب رو درست میکنه برای مشتری والا مارک پایونییر خیلی کیفیت بالایی داره.من خودم یک پخش ماشین گرفتم شش سال پیش مدل 6950 هنوز برای خاک گیری هم باز نشده و مثل ساعت کار میکنه روی ماشین پدر.خودمم 7250شو گرفتم دو ساله مثل بنز کار میکنه
    حالا این باند رو چیکارش کنم؟به همون شماره پایونیران زنگ بزنم که روی کارت گارانتیش هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تلویزیون سامسونگ es8880 تهیه کردم
    حالا قصد تهیه یه سینما خانگی دارم
    اما بین دو تا مدل زیر گیر کردم، اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید

Samsung HT-E445K

Samsung HT-E456K

خیلی ممنونم
    Last edited by ramin2nt2; 02-10-2013 at 09:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من یک سینما 5550 سام گرفت و تلویزیون هم سام هست
    وقتی خاموش می کنم همزمان خاموش میشه اما وقتی می خوام روشن کنم باید تک تک روشن کنم و اتوماتیک میره روی Digital in و من میخوام که بره روی hdmi
    توی دفترچه راهنما نوشته که کابل hdmi باید از cec پشتیبانی کنه که من همچین کابلی را پیدا نکردم
    من تی وی را Digital cable وصل کردم و بقیه را با hdmi
    دوستان در این مورد راهنمایی نمایید
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •