دوستان من دنبال یه isp خوب میگردم
شماره ی ما 8851 هست و توی تهران هستم
میخوام پینگ پایین و سرعت بالا و بدون قطعی داشته باشه
و ارزون باشه چون سرعت بالا میخوام بگیرم
اگه وایمکس باشه بهتره ولی اگه معمولی هم بود عیبی نداره
ممنون
دوستان من دنبال یه isp خوب میگردم
شماره ی ما 8851 هست و توی تهران هستم
میخوام پینگ پایین و سرعت بالا و بدون قطعی داشته باشه
و ارزون باشه چون سرعت بالا میخوام بگیرم
اگه وایمکس باشه بهتره ولی اگه معمولی هم بود عیبی نداره
ممنون
با سلام :
من از چند اینترنت سرویس پروایدر (ISP) استفاده کردم . بعضی خوب و متوسط و ... ولی یک توصیه میکنم . تحت هیچ شرایطی از آسیاتکنگیرید . بیچارت میکنه . برای دور ریختن پول و اعصاب داغون راههای دیگه ای هم هست . چرا آسیاتک ؟!؟!؟!؟!؟
دوستان سلام
من قبلا وايمكس داشتم حالا adsl از مخابرات گرفتم . حالا ميخوام يه مودم هم بخرم ميشه يه مدل مناسب معرفي كنيد واي فاي هم داشته باشه از اونجايي كه براي يه PC هست پس خيلي لازم نيست چند پورته باشه ترجيحاً از برند D-link باشه و خيلي گرون نباشه .
خيلي ببخشيد كه سوالم تكراريه .
کسی نبود جواب مارو بدونه؟!
دوستان من اینترنتم بین خودم(با کابل) و یه نفر دیگه(با وایرلس) شیر ــه و می خوام کاری کنم که اون طرف پهنای باند کمتری رو اشغال کنه ایا میشه؟!
سلام دوستان من ویندوزXP دارم
و ADSL از شرکت آسیا تک گرفتم ولی وقتی میخواستم وصلش کنم فهمیدم که Connection به صورت local Area Connection ندارم از یکی پرسیدم گفت باید با سی دی Motherboard نصبش کنم ولی نشد اکه میشه کمک کنید ممنون
تو رو خدا ببینید چطور مارو سر کار میذارن و مسخره خودشون میکنن
مخابرات اومده ISP ها رو تعطیل کرده و همه رو سروریس میده بعد سرعت مارو ببینید که چقد افتضاحه
ساعت ها باید منتظر یه دانلود کم حجم بمونم،چاره ای هم ندارم
![]()
دوستان من از مخابرات اینترنت گرفتم صبح یه کاغذ داد یوزر نیم و پسورد گفت 4 بعد از ظهر وصل میشه هنوز نشده وقتی روی مودم چراغ adsl روشن نمیشه یعنی اینکه هنوز فعالش نکردن درسته؟اتصالات هم درسته چراغ پورت لن روشن میشه اما adsl نه اینکه ربطی به تنظیمات کامپیوتری نداره
کسی میدونه vpi , vci برای مخابرات مازندران چنده؟ برای حالت pppoe
با سلام
دوست عزیزم از خودشون بگیرید.
چون در مناطق مختلف برای یوزرهای مختلف متفاوت هست.
اما معمولا vci برابر با 35 هست و vpi هم 0
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)