ببخشید
حالا کدوم باید باشه
G.Lite
G.Dmt
T1.413
ADSL2
ADSL2+![]()
ببخشید
حالا کدوم باید باشه
G.Lite
G.Dmt
T1.413
ADSL2
ADSL2+![]()
پروتکلی که وصل میشن یعنی چه ؟
G.Lite
G.Dmt
T1.413
ADSL2
ADSL2+
باید کدام باشه
پیشگامان اصفهان شهید خرازی
مودمplanet ade-3410
ممنون![]()
تو status مودم tp-link نگاه کنید با هر کدوم وصل شده بود و سرعت بالا بود برا اون یکی مودم هم رو همون تنظیم کنید. (من احتمال میدم پیشگامان یه باگ داره برا همین این روش رو پیشنهاد کردم)
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
پر سرعت ترین و با کیفیت ترینش هم adsl2+ با annex m هست به شرطی که dslam های شرکت ساپورت کنه !
با سلام
دوستان من یه مودم وایارلس میخوام که بتونه 2 طبقه رو راحت ساپورت کنه اگه میشه راهنماییم کنید
یه شرکت adsl به من گفت tp link سری n ساپورت می کنه؟
اگه کسی داره بگه که واقعا می تونه جوابگویه 2 طبقه باشه؟
سلام
من چند روز پیش یه مودم DLINK - 2640u گرفتم چند تا سوال داشتم
1- چراغ dsl اصلا روشن نمیشه
2- اصلا نتونستم مودم رو با pc با کابل شبکه کنم
در ضمن من adsl مخابرات رو دارم و یه چیز دیگه مودم قبلیم justec که همین الان داره بدون مشکل کار میکنه . یعنی وقتی کابلها رو از dlink جدا میکنم و به justec وصل میکنم هیچ مشکلی ندارم.
از روی cd که می خوام dlink رو نصب کنم تو همون پنجره اول error میده که کابلها رو چک کنید و ....
دوستان لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم. ببرمش گارانتیش؟
اساتید راهنماییم کنن چه کار کنم.
یعنی با کابل LAN مودم رو به سیستم متصل می کنید چراغ LAN و ADSL روشن نمی شه؟
LAN روشن میشه ولی DSL خیر.
با اینکه LAN روشن میشه باز هم کامپیوتر مودم رو پیدا نمیکنه . اساسا نمیتونه با pc شبکش کرد.
سلام
من adsl از مخابرات دارم مودمم هم ایسوس 602 هست ولی هر کاری میکنم کانکت میشه . تنظیمات خاصی داره . البته کارایی رو که اینجا گفته شده همه رو انجام دادم. ولی نمیشه.
من یک مشکل برخور کردم من ADSL 1MG دارم الان که مودم وصل کردم ( D-link 200) تو خود برنامه زده RX Data 640 Kbps , Tx Data Rate 384 kbps در صورتی که قبلا این جوری نبود میزد RX Data Rate 1024 اما نمیدونم مشکل چی است این باعث شده که سرعت دانلود من از 70 بیشتر نشه در صورتی که قبلا که میزد 1024 همیشه 120 130 دانلود داشتم باید چه کار کنم؟ به پشتیبانی هیچ ربطی نداره مشکل از مودم است چه کار باید نم که تو برنامه خود مودم که نصیب می کنم به جای RX DATA 640 بزنه RX DATA 1024 قبلا میزد 1024 الان داره میزنه 640 همین یوزر رو خونه دوستم چک کردم 130 دانلود میداد دوستان اگه میشه راه حلی راهنمایی کنید
سلام نمی دونم سوالم رو جایه مناسبی مطرح کردم یا نه .خلاصه ببخشید.
من می خواستم طریقه ی راه اندازی و نصب مودم وایارلس td-link رو بپرسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)