من میکرو طبقه بندیش رو دارم
با اینکه تستهاش اکثرا قدیمی هستن ولی پاسخهای تشریحیش و درسنامه هاش نسبتا خوبن
من میکرو طبقه بندیش رو دارم
با اینکه تستهاش اکثرا قدیمی هستن ولی پاسخهای تشریحیش و درسنامه هاش نسبتا خوبن
اینی که میگید درسنامه هاش خوبن؟
خداییش چطور انتظار داری حرف از شیمی بزنی و مردم نگن فقط مبتکران و خیلی سبز ؟؟
من شیمی گاج رو داشتم و تنها استفاده ای که ازش کردم این بود که اون بخش جدول نام یون های چند اتمی رو ازش کندم و به بالای میز چسبوندم
وقتت رو به چیزی جز مبتکران نزار که وقت هدر کردنه . فقط در صورتی که خیلی سبز رو خریدی و شروع کردی به خوندن اونوقت نرو سراغ مبتکران ؛ وگرنه بهترین کتاب موجود برای شیمی مبتکرانه و تنها رقیبش هم خیلی سبز
( تازه خیلی سبز برای شیمی 2 کتاب نداره )
کتاب ارایه رمزینه با کلک ساجدی جه فرقی داره؟؟کدوم بهتره؟
2-من ادبیاتو از رو گاج سفید تست میزنم لازمه که از کلک یا خیلی سبز هم بزنم؟
3- هندسه تحلیلی هم از گاج میزنم ولی سطحش واسم بالاست مثلا از هر 10نا تستی ک میخونم فقط 2تاشو میتونم حل کنم و کلی وقنمو میگیره.....همینو ادامه بدم یا یه کتاب دیگه بگیرم؟؟؟چه کتابی؟؟
ممنونم
خداییش توپه
اگه فقط تو کلاس نشسته باشی و چیزایی از شیمی به گوشت خورده باشه،این درسنامه کاملا خوبه(حالا اگه درستم خوب باشه که دیگه ...)
پیشنهاد میکنم قبل خرید خودتم حتما یه نگا به کتاب کنی
اگه بازم نیاز به آموزش بیشتری داشتی میتونی کتاب آموزشیاشو بگیری![]()
Last edited by alone one; 01-01-2012 at 22:39.
من آرایه رمزینه رو دارم و کاملا ازش راضیم
کلکم دیدم،احساس میکنم کلک خیلی خشک درس داده،من از آموزش آرایه رمزینه لذت میبرم اما خوب ضعفاییم داره!مثلا تعداد تستاش کمه!
اگه تست بیشترم خواستی نشر الگو هم آرایه خوبی داره
درمورد هندسه تحلیلیم اگه واقعا فک میکنی با ادامه دادن این روند بازم همین نتیجرو میگیری،خوب منطقیش اینه که منبعتو عوض کنی،ماهیرو هروقت از آب بگیری تازست
البته واقع بینانه به قضیه نگاه کن،احساسی نگو بااین کتاب کنار نمیای
کتاب جایگیزین و مفید برای شما هم فار هست
میتونی تو سایتش قسمتی از کتابو دانلود کنی و ببینی![]()
اگه الان شروع کنم به خوندن رمزینه از پس حجمش بر میام؟؟؟
بله صد در صد!
کتابش حدودا 220 صفحه است ولی چون روون و اسون درس داده زود تمومش می کنی
به نظر من برای ارایه بهترین کار اینه:اموزش ارایه از کتاب رمزینه و نشر دریافت (کتاب همایش ادبیات جلد اول) و برای تست کتاب نشر الگو(چون این کتاب برای کنکور اماده ات میکنه چرا که تستهای ترکیبی ارایه رمزینه کمه). به نظر من کتاب ارایه کلک اصلا جالب نیست
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
بچه ها این کتاب هم منتشر شد:
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
توضیح بیشتر از این کتاب :(به نقل از سایت مبتکران)
محتوای این کتاب به گونه ای طراحی شده است که ابتدا نکات اصلی هر مبحث آموزش داده شده و بلافاصله سؤالاتی در قالب تست از مطالب درسی آورده شده است. در انتخاب سؤالات آموزشی سعی شده تا اولا سؤالات از آسان به دشوار مرتب شوند و ثانیا تمام مطالب آموزشی را پوشش دهند. در ترتیب سؤالات، این که سؤال مربوط به مؤلف است یا کنکورهای پیشین مورد توجه نبوده است. در قسمت بعدی تست هایی برای تمرین آورده شده اند که مطالب آموزش داده شده را با تفصیل بیشتر مورد بررسی قرار می دهند. در انتهای هر فصل نیز آزمونی قرار داده شده است تا بتوانید معلومات خود را در آن بسنجید. آزمون ها به تفکیک رشته ی تجربی و ریاضی تنظیم شده اند تا سطح آزمون استاندارد باشد(به غیر از فصل اول که تنوع سؤالات کم است). سعی شده است سطح سؤالات آزمون متناسب با کنکورهای سراسری و آزاد باشد. در انتهای کتاب نیز آزمون جامعی برای رشته های ریاضی و تجربی وجود دارد که از تست های کنکورهای سال های اخیر تشکیل شده است .
بچه ها یه چیزی به ذهنم اومد که بهتون باید بگم:
درسته دین و زندگی همگامان کتاب توپیه و من هم از همون خوندم ولی این کتاب دین و زندگی گاج سفید هم (ویرایش جدید) کتاب عالیه به نظر من.هم درسنامه هاش کامله و هم تستهای کنکور چه داخل و چه خارج رو پوشش میده و تازه یه ویژگی خوب دیگه هم داره و اون اینکه اول کتاب نوشته از هر درس چند تا تست تو کنکور های این چند سال اومده (به تفکیک سال مشخص کرده)و از هر مبحث چندتا تست اومده مثلا از معاد چندتا .(حالا این سوالات معاد میتونه مربوط به بعضی دروس دوم یا سوم یا پیش باشه)
در کل گفتم که این کتاب رو هم اصلا دست کم نگیرید.من که خیلی ازش خوشم اومد.همگامان هم توپه.
ارایه دریافت با رمزینه چه فرقی داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)