اقا mehdi من فعلا به خاطر نتم نمیتونم عکس بذارم
الان که ماشینو روشن کردم انگار دنده دیگه خلاص شده تو هر حالت میذارم ماشین خلاصه
جای روغن هیدرولیک رو چک گردم کاملا خالی بود هیچی توش نبود
باید چیکار کنم
اقا mehdi من فعلا به خاطر نتم نمیتونم عکس بذارم
الان که ماشینو روشن کردم انگار دنده دیگه خلاص شده تو هر حالت میذارم ماشین خلاصه
جای روغن هیدرولیک رو چک گردم کاملا خالی بود هیچی توش نبود
باید چیکار کنم
جناب usa302
اون روغنی که ریخته شده چه مارکی بوده و کدام بارکد کشور سازنده حک شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر به بارکد کشور سازنده خارجی و یا صارداتی ایرانی توجه کنید بهتر هست
شما اصلا ماشین را روشن نکنید اگر گیربکس روغن نداره صفحه کلاچها میسوزند و کلی خسارت میزنید
بنده متوجه نشدم روغن هیدرولیک گیربکس منظورتان هست ؟
روغن که شما گفتید خالی شده چرا روشن کردید ؟
ایا لوله کولر خنک کن هم نشتی داره ؟
حالا فردا عکس قرار دهید
این گیربکس فقط با روغن کارمیکنه اگر کمی روغن نشتی داشته باشه فشار پمپ گیربکس کم میشود و دنده ها درست جا نمیروند
حتی برای بستن پیچهای سرسیلندر و کفه ها وسایر خودش لیسانس میخوا د
چون این خودرو با استاندار و میلیمتری بسته شده واگر وایای اون بهم بریزد کل خودرو تاثیر دارد
فشار روغن در گیربکس در این خودروها و وزن سنگین ومقدار زیاد روغن زیاد است
حالا شما فرمودید کل روغن خالی شد ه ومشخصه دنده خلاص به نظر میرسد
درمورد عکس منظور بنده کارتل بود
اونی که خالی بود جای هیدرولیک فرمان بود همونی که جلوی موتوره.
بله استاد به احتمال زیاد روغن هیدرولیک گیربکس خالی شده نظرمکانیکم همین بود
ولی نمیدونم چطوری مطمعا شم
برای مشخص شدن مشکل باید از نزدیک زیر گیربکس بررسی بشه و ببینید دقیقا از کجا روغن نشت کرده.
احتمال داره روغن از محلی بجز کارتل نشت کرده باشه، مثل درپوش گاورنر و یا لوله های رفت و برگشت روغن به رادیاتور روغن گیربکس.
ماشین را به سمت محل تمیزی هُل بدید و با جک زدن و گذاشتن تعدادی موزائیک یا آجر مسطح زیر لاستیک یک سمت، فضای کافی برای رفتن به زیر ماشین ایجاد کنید و سپس با استفاده از چراغ سیار از نزدیک اطراف گیربکس را چک کنید تا محل نشت واقعی روغن مشخص بشه.
بعد از پیدا شدن محل مشکل میشه متوجه شد که چه کاری باید انجام بدید.
تا قبل از رفع شدن مشکل، هرگز ماشین را روشن نکنید، و از بکسل کردن و کشیدن ماشین در مسافتهای طولانی اجتناب کنید.
در صورتی که روغن داخل گیربکس وجود داشته باشه این امکان هست که برای مسافت 50 کیلومتر و با سرعت 50 کیلومتر ماشین را یدک بکشید ، در غیر این صورت حتما باید میل گاردان را باز کنید تا نیروی چرخشی چرخهای عقب به گیربکس منتقل نشود.
بعد از رفع مشکل از روغن بهران اتوماتیک استفاده کنید که در حال حاضر بهترین و مورد اطمینان ترین روغن هیدرولیک موجود در بازار هست. هرگز از روغنهای متفرقه با مارکهای متداول خارجی استفاده نکنید چون تقلبی و فاقد کیفیت لازم بوده و هزینه سنگینی هم داره.
Last edited by camaro lt; 28-12-2015 at 23:31.
سلام اقا علی از پاسختون ممنون نمیتونم پیام خصوصی بدم خواستم اگه بشه شمارتونو داشته باشم
وافعا الان گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
جناب usa302
روغن هیدرولیک فرمان اگر خالی شده شلنگ ها یا پاره شده ویا سوراخ شده وفرمان سفت است
شما فرمودید کارتل گیربکس روغن خالی شده که احتمال اون کم هست حالا شما گیج روغن گیربکس را چک کنید
یکی از راه های بکسل کردن خوردو های اتوماتیک امیریکاییها استفاده میکنند وچند سال قبل دیدم به این صورت هست که خودرو را از قسمت عقب بلند کرده و توسط یدک کش به تعمیر گاه برده میشود و فرمان هم قفل هست وچرخهای جلو روی دیسک میچرخند واحتیاجی به بازکردن قطعات دیگر نیست دوست عزیز
الان که دنده کاملا خلاصه یعنی روغن کاملا خالی شده ایا
نمیشه با خودش رفت تا تعمیرگاه حدود 15 کیلومتر
نگران نباشید، فعلا کاری انجام ندید تا فردا که روز باشه و نور کافی برای دیدن و چک کردن وجود داشته باشه.
با روشی که خدمت شما گفتم بررسی کنید تا ایراد و محل نشت روغن مشخص بشه و بعد از اون میشه متوجه شد که برای رفع عیب چه کاری باید انجام داد.
مسلما اگر مشکل از سمت گیربکس و نحوه تعمیر بد تعمیرکار باشه، هزینه و خسارت وارد شده و تعمیر مجدد به عهده همان تعمیرکار هست، هرچند که معمولا مسئولیت قبول نمیکنند و بخاطر همین هست که ما آمریکایی سوارها اکثرا دست به آچار و تعمیرکار خودمان هستیم، اگر نیاز به انتقال خودرو به محل تعمیر شدید ، صرفا با استفاده از کابل بکسل ( اگر بکسل ثابت باشه خیلی بهتره) ماشین را یدک بکشید و البته برای مسافت طولانی هم از روشی که گفتم استفاده کنید چون در غیر این صورت ناچار به پرداخت هزینه بسیار سنگین جراثقال شده که احتمال صدمه زدن به بدنه خودرو و بخشهای دیگه هم وجود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)