تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 854 از 1126 اولاول ... 354754804844850851852853854855856857858864904954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

بلاخره سایت باز شد
    وای الگوریتم چکار کردم
    چند گرفتی؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان ثبت میان ترم ها تا کی بازه ؟ تمدید هم میشه ؟ باز یکی از استادا بهم میان ترم نداده نمیدونم یادش رفته چی شده قبلا داده بود ها الان که سایت باز شد نگاه کردم دیدم میان ترم شده صفر عجب گیری کردیم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان ثبت میان ترم ها تا کی بازه ؟ تمدید هم میشه ؟ باز یکی از استادا بهم میان ترم نداده نمیدونم یادش رفته چی شده قبلا داده بود ها الان که سایت باز شد نگاه کردم دیدم میان ترم شده صفر عجب گیری کردیم
    امروز آخرین روزه ....

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

نه دیگه بسته شد .دیگه فکر نکنم باز کنن .کاش بعد امتحانات باز میکردن میشد از استاد یه طور نمره گرفت.

تستی شدم 2

5. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

کلا شما خیـــــــــــــــــــــلی خسته نباشید.

7. 2 کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

کلا شما خیـــــــــــــــــــــلی خسته نباشید.
    خسته که هستم سه تا امتحان پشت سر هم دادم مخم هنگ کرده حالا کیه که کتاب سیستمهای چندرسانه ای بخونه هر خطش یه سوال تستیه (عجب غ... کردم این همه درس اختیاری اسون این برداشتم)

9. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه دیگه بسته شد .دیگه فکر نکنم باز کنن .کاش بعد امتحانات باز میکردن میشد از استاد یه طور نمره گرفت.
    ای بابا مگه تا 13 ام وقت نبود ؟ یعنی تا 12 امشب وقت ثبت میان ترم نیست ؟ چه زود بستن هنوز 13 ام که تموم نشده ! هر ترم سر این میان ترم کلی اعصاب خوردی دارم یه ترم نشد من با خیال راحت بشینم درس بخونم الان کلا فکرم درگیر این مسئله است یعنی چی آخه قبلا نگاه میکنی میان ترم گرفتی میان ترم ها باز میشه استاد نمیدونم چیکار میکنه میان ترم صفر میشه ! یعنی خوده استاد صفر کرده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

ای بابا مگه تا 13 ام وقت نبود ؟ یعنی تا 12 امشب وقت ثبت میان ترم نیست ؟ چه زود بستن هنوز 13 ام که تموم نشده ! هر ترم سر این میان ترم کلی اعصاب خوردی دارم یه ترم نشد من با خیال راحت بشینم درس بخونم الان کلا فکرم درگیر این مسئله است یعنی چی آخه قبلا نگاه میکنی میان ترم گرفتی میان ترم ها باز میشه استاد نمیدونم چیکار میکنه میان ترم صفر میشه ! یعنی خوده استاد صفر کرده ؟
    دیگه پیام نوره روز اولم از ساعت10 میانترم برای استادا باز شد که سایت بستن.به نظر من درسی که سخت باشه استاد میانترم کمتر 4 داد اصلا نباید بری سر جلسه یا لب مرزی قبول میشی یا میفتی بعضی استادا خیلی کنسن اصلا یه نمره کمک نمیکنن میانترم هرچی گرفتی رد میکنن .
    شما هم شاید برگت سفید دادی یا نمره ای نگرفتی که بدرد بخوره بهت میانترم نداره ؟

12. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دیگه پیام نوره روز اولم از ساعت10 میانترم برای استادا باز شد که سایت بستن.به نظر من درسی که سخت باشه استاد میانترم کمتر 4 داد اصلا نباید بری سر جلسه یا لب مرزی قبول میشی یا میفتی بعضی استادا خیلی کنسن اصلا یه نمره کمک نمیکنن میانترم هرچی گرفتی رد میکنن .
    شما هم شاید برگت سفید دادی یا نمره ای نگرفتی که بدرد بخوره بهت میانترم نداره ؟
    چه میدونم والله . این استاده از اول خود درگیری داشت ! البته هنوز نمره های تستی نیومده سوالات تشرحی رو هم از 5 تا 2 تا نصف و نیمه نوشتم البته چون خونده بودم جواب آخرشون رو درست نوشتم فقط تو راه حل یه قسمت رو که مطمئن نبودم رو ننوشتم با این حساب فکر نکنم بتونم این سه واحد رو پاس کنم خدا لعنتش کنه اگه میان ترم 5 میگرفتم شاید نمرم 13 الی 14 بود ولی الان می افتم

14. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خسته که هستم سه تا امتحان پشت سر هم دادم مخم هنگ کرده حالا کیه که کتاب سیستمهای چندرسانه ای بخونه هر خطش یه سوال تستیه (عجب غ... کردم این همه درس اختیاری اسون این برداشتم)
    اشکال نداره ، دور از جون بابا.
    اصلا بیخیالش،نمره دست استاده، امتحان وسیله است؛ الکی خودتو از اینترنت نندازی بری بشینی درس بخونیاااااااااااااا
    از ما گفتن بود

16. 2 کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •