اين قضيه 1640 چيه كه همه دارن دربارش صحبت مي كن
كسي مي توني مشخصات دقيق با يه عكس ازش بزاره؟
اين قضيه 1640 چيه كه همه دارن دربارش صحبت مي كن
كسي مي توني مشخصات دقيق با يه عكس ازش بزاره؟
واقعا گل گفتیبیاد بخریمش حالشو ببریم
![]()
گرافیک حال حاضر dell studio xps 1640 در ایران 3670 هست که سایت دل با گرافیک 4670 هم کاستومایز گذاشته که با این مشخصاتی که این لپ تاپ داره واقعا گزینه خوبی میشه برای خرید
این سرچش تو گوگل تا دلت بخواد عکس ازش هست
اینم مشخصاتشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dell Studio Xps 1640, 2.5 Ghz Core2duo t9400-4gb ram ddr3 1066Mhz-Hd 500 gb 7200-ATI Mobility Radeon HD 3670
منم تا الان با رم ddr2 ندیده بودمش!!!
به احتمال زیاد یا اشتباه نوشتن یا خود فروشنده دستکاری کرده تو قطعاتش!!!
در مورد گرافیک هم بله با دو گرافیک عرضه میشه این لپ تاپ که رو مدلهای ارزون تر گرافیک 9400 میزارن
ميدونم كدوم مغازه رو ميگي ،همون كه توي ليستش يه مدل ريفر از لپ تاپ ASUS G50V رو گذاشته 1.380 همينطور X83VM رو گذاشته 1.150 !!!!!!
منم همين هفته اونجا بودم ازشون ليست قيمت گرفتم
توي گرافيك 9400 داره ولي رم DDR2 نداره
شايد اشتباه زدن شايد هم ريفر باشه ميخوان به بهونه اينكه DDR2 هست و قيمتش پايينه رد كنن بره
G50V با اون قيمت شك نكنيد ريفر هست همينطور X83
آره همون مغازه. من تو سایت dell دیدم , به جز رم ها که ddr2 نداره؛ باس cpu هم همشون 1066 هست. فکر میکنم اشتباه زدن. من ازش خواستم دقیق نگاه کنه بهم بگه ؛ کارتونش رو آورد روش گرافیک رو 1 عدد های عجیب غریب زده بود ؛ 9500 یا 9400 نبود.
------------------------------------------
این ریفر بودن رو به جز کارتون از کجا میشه تشخیص بدی ؟ 1 فروشنده واسه hp رو نشونم داد ؛ فکر کنم زیر باتری یا 1 همچین جایی بود که لیبل میزنن . اونجا نوشته بود 1 ماه گارانتی یا 1 همچه چیزی ( شایدم 1 سالخلاصه کمتر از لب تاپهی معمولیش بود ) بقیه برند ها 1 همچین چیزی دارن ؟
--------------------------------------
این ریفر ها فقط و فقط به خاطر عیب ظاهری ریفر میشن ؟ عیب فنی ندارن ؟ بهشون اعتباری هست ؟
ممنوووووون![]()
سلام به تمام بچه هاي با استعداد ايران.
آقا من معمارم و يه لپ تاپ ميخوام براي كارهاي گرافيكي نسبتا سنگين . render مي گيرم باهاش.
چند تا پيش نهادم بهم دادن
sony fw 390 jch(2.4ghz c2dp8600(3mbcash),ram 4gb , hdd 320 5400 , lcd 16.4 , vga ati 3650 512.......1,170toman
dell studio 1537 ( cpu 2.53 cash 6mb , 4gb ram , hdd 320 , 15.4 led , vga ati 3400 256up1500 , ........ 1,200toman)
hp dv6-1127 ( 2.4 cash 3mb, 4gb ram , hdd 320 , 15.6 lcd , vga ati 4650 1024 up 2300 .......1,200toman)
حدود 1,200 ميخواستم هزينه كنم.
با 3d max كار ميكنم و auto cad عاشق بازي nfs هم هستم.
اول نظر خودم رو dell بود ولي گرافيكش پايينه .hp چطوره نسبت به قيمتش كانفيگ خوبي داره .
مرسي از راهنمايي هايي كه قراره بكنيد![]()
ایووووول به همه برو بچه های معمار دنبال لبتاپ
منم دانشجوی معماری ام 1 مدتی هست دارم تحقیق میکنم با کمک بچه های گل اینجا ؛ البته فقط تحقیق میکنم چون فعلا پولشو ندارم بخرم
توی رندر بیشتر بار روی cpu هست تا گرافیک ؛ البته گرافیک هم مهمه.
با این مدل هایی که نوشتی گویا خیلی مشکل وزن نداری.
ما بیشتر بچه های دانشکده مون به صورت خیلی اتفاقی و بدون اینکه تحقیق خاصی انجام بدن یا fw دارن یا dv6 !
سلیقه ی من تو این مدل هایی که گفتید روی fw هست ؛ به خاطر مانیتور عالی و کیفیت ساخت بالا.
اگه هزینه زیاد واست مساله نیست میتونی fw های جدید با کانفیگی که نوشتی رو ولی با گرافیک 4650 با قیمت 1.400 تهیه کنی.
ولی اگه نمیتونی بیشتر هزینه کنی با همین 1.200 شما 2 تا انتخاب داری
پرفورمنس بالاتر توی رندرینگ + کیفیت مانیتور و ساخت کمتر ---> hp
پرفورمنس 1 کم کمتر + کیفیت ساخت و مانیتور عالی --> dony fw
اگر هم 200 چوق بیشتر هزینه کنی که هم پرفمنس داری هم کیفیت.
باز شما میتونی benchmark های مخصوص رندرینگ رو واسه گرافیک های 3650 و 4650 توی notebookcheck ببینید
-----------------
پ.ن
من آرزو داشتم مشکل وزن نداشتم fw4 میگرفتمشایدم 1 روز صبح اول صبخ خام شدم گرفتم!
وااااااااااااو من این کاربری game رو حواسم نبود ندیدم!
user جدید هم هستیم آقایو اجازه ی ویرایش نویدن بمون
اگه گیم هم دارید که برو رو گرافیک 4650 !
باز همون بحث قبلی
با hp فقط دنیا داری و با fw4 دنیا و آخرت
چیزی که تایین کننده ست واستون مبلغیه که میتونید هزینه کنید دیگه
گرافيك كه 9400 , 9500 داره ولي رم DDR2 نداره .
ريفر بودن تو ظاهر لپ تاپ هست ،زدگي ها و ايرادات ظاهري مربوط ميشه به ريفر بودن
معمولا لپ تاپ هايي كه نقض فني دارند براي فروش نميرن و اگه هم مدلي ايراد جدي داشته باشه برگشت ميخوره ولي ايرادهاي جزئي مثل مثلا مشكل در صفحه كليد به عهده خود خريدار هست
بهترين راه تشخيص دادن لپ تاپ ريفر دقت كردن به قيمت است ، اگه ديديد قيمت خيلي پايين تر از معمول هست شك نكنيد مشكل داره
خريدش با ريسك همراهه ، آخه نيست اينجا ايرانه قانون حمايت از مشتري داريم ! شانس بياريد فقط ريفر باشه و استوك بهتون نده ( لپ تاپ استفاده شده بعنوان پشت ويتريني - كاركرده )
Last edited by Pami; 23-07-2009 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)