تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 854 از 1174 اولاول ... 354754804844850851852853854855856857858864904954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تورس:

علاقه‌اي به رئال ندارم

مهاجم اسپانيايي ليورپول هيچ علاقه‌اي نسبت به بازي براي كهكشاني‌ها ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرناندو تورس در گفت‌وگويي با مجله Don Balon اظهار داشت: «هرگز خود را با پيراهن رئال مادريد تصور نمي‌كنم. آنها مرا مجذوب خود نمي‌كنند به ويژه به خاطر گذشته‌اي كه با اتلتيكو داشته‌ام. براي من رئال مادريد همانند ساير باشگاه هاي بزرگ اروپايي همچون ميلان و بارسلونا است؛ حتي اگر روزي به اسپانيا برگردم بي‌ترديد براي اتلتيكو مادريد توپ خواهم زد.»
    تورس در ادامه گفت: «پيش از آن، مي‌خواهم بخت خود را با بازي در سري A ايتاليا بيازمايم تا در هر سه ليگ معتبر اروپايي توپ زده باشم. حضور در بوندسليگا را هم در ذهن دارم چرا كه بايرن مونيخ از باشگاه‌هاي جذاب اين رقابت‌هاست.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خبر خوش براي هواداران رئال
    كاكا براي حضور در مادريد به پرس پاسخ مثبت داد
    خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي ميلان ايتاليا با مبلغ نهايي 66 ميليون يورو با فلورنتينو پرس قرارداد مشروط انتقال به رئال مادريد را امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ABC اسپانيا، ريكاردو ايزكسون دوس سانتوس ليته ملقب به كاكا، گلزن و بازي ساز بزرگ آ.ث ميلان ايتاليا صبح امروز توسط وكيل خود با فلورنتينو پرس رئيس احتمال رئال مادريد در فصل آينده قرارداد امضا كرد.
    كاكا كه پيش از اين به پيشنهادات روسايي چون كالدرون و بلودا پاسخ منفي داده بود، اين بار به مبلغ 66 ميليون يورو رضايت داد.
    اگر فلورنتيون پرس رئيس آينده رئال مادريد باشد، آنجلوتي به عنوان مربي رئال مادريد راهي پايتخت اسپانيا خواهد شد و كاكا بازيكن مورد علاقه او نيز با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه مي كند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ضمن تاكيد بر ادامه مذاكره با آنجلوتي

پرس:

راموس را از دست نمي دهم

خبرگزاري فارس: رئيس احتمالي و آينده رئال مادريد گفت: اگر بر سر كار بيايم راموس را از دست نمي دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فلورنتينو پرس گفت: ترديد ندارم كه خوانده راموس يك مربي بزرگ است و بايد در خدمت باشگاه بزرگ رئال مادريد باشد. او را نياز دارم و مطمئنم كه به من كمك مي كند.
    وي افزود: مذاكرات من با آنجلوتي به عنوان سرمربي آينده رئال مادريد ادامه دارد و اميدوارم راموس با فروتني كه از وي انتظار مي رود قبول كند به عنوان دستيار در كنار آنجلوتي بماند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

طبق تحليل ماركا

آينده گوتي وابسته به رئيس جديد است

خبرگزاري فارس: هافبك پر حاشيه رئال مادريد آينده خود را مبهم و وابسته به رئيس آينده باشگاه مي بيند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوسه ماريا گوتيرس ملقب به گوتي شرايط خوبي در رئال مادريد تجربه نمي كند.
    فلورنتينو پرس رئيس سابق رئال مادريد در زمان مديريت خود با اين بازيكن به خاطر اخلاقش مشكل داشت و بارها وي را تهديد به اخراج و جريمه سنگين مالي كرد.
    اگر پرس بر سر كار بيايد بعيد است گوتي نقش پر رنگي در رئال مادريد داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آلوارو نگردو در راه بازگشت به مادرید...

به گزارش RmadridFC: رئال مادرید آماده بازگشت مهاجم سابق خود از المریا...

خبرها حاکی از آن است که مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند آلوارو نگردو مهاجم تیم آلمریا را دوباره به مادرید بازگردانند

این مهاجم ، دو ساله پیش با قراردادی به ارزش 3 میلیون یورو از مادرید خریداری و به آلمریا رفت .
    خبرها حاکی از آن است که قرار شده این بازیکن با قراردادی به ارزش 5 میلیون یورو دوباره به مادرید بازگردد.

این در حالی است که نگردو در رقابتهای این فصل لالیگا درخشش خوب و چشم گیری داشته و تا اینجای فصل 17 گل برای تیمش به ثمر رسانده است.

نگردو متولد شهر مادرید و 24 سال سن دارد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گارسیا رمون: رئال مادرید باید به گوتی احترام بگزارد.

به گزارش RmadridFC: سرمربی سابق رئال مادرید، ماریانو گارسیا رمون، معتقد رئال مادرید باید به گوتی احترام بیتشری بگزارد تا بهترین بازدهی از این بازیکن را بگیرد.

گوتی توسط خوانده راموس از ترکیب کنار گزاشته شده و طبق آخرین اخبار ورود به زمین به عنوان یار تعویضی در برد مقابل مالاگا نیر خودداری کرده است.

رمون گارسیا که در سال 2004 با گوتی کار کرده، گفت: "گوتی یک بازیکن بزرگ است ولی برخورد با وی خیلی مهم است. گوتی خود می داند که یک بازیکن مهم برای رئال مادرید است ولی باید به وی اعتماد به نفس داد."

وی در ادامه گفت: "به خاطر میاورم در بازی می خواستم وی را که بینهایت هم آماده بود در پست هافبک دفاعی قرار دهم. از او خواهش کردم و وی هم از پست جدیدش استقبال کرد و بازی خوبی هم به نمایش گزاشت که باعث شد به تیم ملی دعوت شود.

گوتی بازیکنی مهم در رختکن رئال مادرید است و باید با او درست و حساب شده برخورد کرد تا بتوان وی را در تیم حفظ کرد."

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فابرگاس مذاکره با رئال مادرید را تایید کرد

به گزارش RmadridFC: " سسک فابرگاس " ستاره آرسنال تصدیق کرد با " رومن کالدرون " مدیر سابق باشگاه رئال مادرید تلفنی صحبت کرده است.

بازیکن سابق بارسلونا پس از اینکه به شمال لندن رفت به یکی از بهترین هافبک‏های فوتبال اروپا تبدیل شد.

این بازیکن 21 ساله با آرسنال تا سال 2014 قرارداد دارد، درحالی که دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا به دنبال امضای قرارداد با وی هستند.

بهرحال، " فابرگاس " پافشاری می‏کند هرگز به " کالدرون " قولی در مورد پیوستن به رئال مادرید نداده، همچنین او تمایلی به ترک توپچی‏ها ندارد.

" فابرگاس " در گفتگو با ال‏موندو اظهار داشت:« این حقیقت دارد که رئیس رئال مادرید شخصا با من تماس گرفته و ما تلفنی صحبت کرده‏ایم

« اما من هرگز به او نگفته‏ام که به رئال مادرید می‏آیم. او در مورد پیشرفت من پرسید و فقط همین بود. من به او و هیچ کسی قول نداده‏ام که به آن‏ها بپیوندم. هیچ کسی نمی‏تواند ادعا کند که با من به توافق رسیده است. این روشن است

« این باور نکردنی است که دو باشگاه مهم جهان به شما علاقه‏مند هستند، اما من بازیکن آرسنال هستم و تا سال 2014 با این تیم قرارداد دارم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اینا همش بازار گرمی مثل سال قبل هیچ کدام نمی اید

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اینا همش بازار گرمی مثل سال قبل هیچ کدام نمی اید
    به شما هیچ ربطی نداره ! اوکی ؟
    --------------------

ایـــــــــــــــــــول پرز داره می ترکونه ... اگه بیاد واقعا میشیم همون رئال رویایی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

به شما هیچ ربطی نداره ! اوکی ؟--------------------
    چرا میزنی
    ما که چیزی نگفتیم
    اصلا همشون می ایند
    اوکی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •