نسخه جدید آزمایشی پنل کاربری فناوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه جدید آزمایشی پنل کاربری فناوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمه اتفاقا چرا مهم نیست ، وقتی میگن کلا هرچی ip ایرانی باشه داخلی حساب میشه قرار نیست یکی درمیون بکنن تو پاچه ملت که !
بدتر از اون موقع شبانه دیشب بود . گذاشته بودم برای دانلود دیدم هیچ اتفاقی نیفتاده!
حالا نتیجه گیری نمیکنیم میذاریم برای شبهای اینده .
کشش خطم 20 مگه . ولی سرعتی که از 16 مگ دستم میرسه نهایتش 13 مگه . البته قبلا هم که از یه شرکت دیگه adsl داشتم همین بود ...
منتظر تست های دو دوست عزیزی که 2 سرویس متفاوت رو خریداری کردن هستیم. بی زحمت پینگ هم بگیرید از 8.8.8.8 و اینکه اگر تهران هستین منطقه محل سکونت رو هم ذکر بفرمائید، مرسی
تا الان 100 نفر گفتند سرعت دانلود رو ازش تست بزارین هیشکی نذاشته لابد یه داستانی داره![]()
تست پینگ
![]()
مشخصه پینگش اصلا جالب نیست. اگه با (t-) پینگ بگیری خیلی بهتر میشه قضاوت کرد. حداقل یه 40 تا پکت ارسال بشه
درود
برای گیمرها یک سرویس جدا دارن، در ضمن از نظر من پینگش بد نیست و مناسبه، مهم ترافیک خوب و دانلود شبانه که کار 95 درصد رو راه میندازه، بازم یادتون نره که کیفیت سرویس های مبتنی بر خط تلفن خیلی خیلی خیلی بخ کیفیت خط و سیم کشی و فاصله از مخابرات بستگی داره، گیمرها باید سعی کنن به روش پوینت تو پوینت متصل بشه هم این ددسرا ندارن هم پینگشون بهتره و سرعت اپلود خیلی خوبیم دارن.
Last edited by nsm1000; 11-12-2017 at 13:24.
کسانی که از این شرکت اتصال اینترنت دارند و از خدمت های جدیدشون خریداری کرده اند خواهش می کنم برای آزمایش سرعت از وبسایت speedtest.net استفاده کنند و مقصد رو شهرهایی مثل amsterdam frankfut و در کل شهرهای کشورهای غرب اروپا قرار بدند. همچنین برای آزمایش زمان تأخیر از دو آی.پیِ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 استفاده کنید چونکه اگر با اینها زمان تأخیر قابل قبولی داشته باشی تقریباً می تونی مطمئن بشی که توو بازی ها مشکلی نخواهی داشت. تعداد تکرار رو هم اگر بر 200 بگذارید که برای دیگران که می خوان تصمیم گیری کنند خیلی عالی خواهد شد.
ping -n 200 4.2.2.4
ping -n 200 8.8.8.8
پیشاپیش سپاس
در کل، اگر سرعتِ برای مثال 16 م.بیت.ب.ث خریداری کرده اید قطعاً نباید انتظار همین مقدار سرعت را داشته باشید. من که از پارس آنلاین اتصال اینترنت دارم بدلیل ماهیت سیم مسی در انتقال داده ها و فاصله تا مرکز مخابراتی حداکثر تا 14 م.بیت.ب.ث ( به ندرت ) سرعت دارم. ( پارس آنلاین که مدعی کیفیت بالا است و با این وجود در طول روز نوسان سرعت وجود داره ) به هر حال اونچه که در کشورهای دیگه به مردم داده می شه پهنای باند اختصاصی هست همونی که ما انتظار داریم، همونی که در حقیقت اینترنت نامحدود واقعی است. که با وجود این خوکها محقق نخواهد شد. فقط امیدوارم اون "95% مواقع با سرعت خریداری شده" که گفته شده رعایت بشه.
سلام، دوستان فن آوا مشکل محدودیت خرید سرویس های با سرعت بالا رو نداره ؟ تو پارس آنلاین طبق سرعتی که روی خط بستن، سرویس ها رو نشون میده، سرعت من رو 6مگ بستن فقط میتونم سرویس های 4 مگ به پایین رو بخرم و به همین دلیل میخوام isp رو عوض کنم، میخواستم بدونم فن آوا از این داستانا داره یا هر سرویس با هر سرعتی رو میتونم بخرم و تمدید کنمش ؟
10 نفر گفتن که ما سرویس فن آوا رو گرفتیم...
یکی آخر سر نیومد بگه آقا راضی هستین__راضی نیستین
پینگش نرماله؟!! سرعت شبانه نرماله؟!!
بابا یه چیزی بگین ما هم از بلاتکلیفی در بیایم حد اقل
الان من پارس دارم میخوام بیام فن آوا
اون عزیزایی که سرویسشو گرفتن چه طوره شبانش اذیت نمیکنه الیکی سرعتو بیاره پایین؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)