تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 854 از 949 اولاول ... 354754804844850851852853854855856857858864904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مهمه اتفاقا چرا مهم نیست ، وقتی میگن کلا هرچی ip ایرانی باشه داخلی حساب میشه قرار نیست یکی درمیون بکنن تو پاچه ملت که !

بدتر از اون موقع شبانه دیشب بود . گذاشته بودم برای دانلود دیدم هیچ اتفاقی نیفتاده!
    حالا نتیجه گیری نمیکنیم میذاریم برای شبهای اینده .

کشش خطم 20 مگه . ولی سرعتی که از 16 مگ دستم میرسه نهایتش 13 مگه . البته قبلا هم که از یه شرکت دیگه adsl داشتم همین بود ...

4. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

منتظر تست های دو دوست عزیزی که 2 سرویس متفاوت رو خریداری کردن هستیم. بی زحمت پینگ هم بگیرید از 8.8.8.8 و اینکه اگر تهران هستین منطقه محل سکونت رو هم ذکر بفرمائید، مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تا الان 100 نفر گفتند سرعت دانلود رو ازش تست بزارین هیشکی نذاشته لابد یه داستانی داره

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

تست پینگ

8. 2 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشخصه پینگش اصلا جالب نیست. اگه با (t-) پینگ بگیری خیلی بهتر میشه قضاوت کرد. حداقل یه 40 تا پکت ارسال بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشخصه پینگش اصلا جالب نیست. اگه با (t-) پینگ بگیری خیلی بهتر میشه قضاوت کرد. حداقل یه 40 تا پکت ارسال بشه
    درود
    برای گیمرها یک سرویس جدا دارن، در ضمن از نظر من پینگش بد نیست و مناسبه، مهم ترافیک خوب و دانلود شبانه که کار 95 درصد رو راه میندازه، بازم یادتون نره که کیفیت سرویس های مبتنی بر خط تلفن خیلی خیلی خیلی بخ کیفیت خط و سیم کشی و فاصله از مخابرات بستگی داره، گیمرها باید سعی کنن به روش پوینت تو پوینت متصل بشه هم این ددسرا ندارن هم پینگشون بهتره و سرعت اپلود خیلی خوبیم دارن.
    Last edited by nsm1000; 11-12-2017 at 13:24.

11. این کاربر از nsm1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسانی که از این شرکت اتصال اینترنت دارند و از خدمت های جدیدشون خریداری کرده اند خواهش می کنم برای آزمایش سرعت از وبسایت speedtest.net استفاده کنند و مقصد رو شهرهایی مثل amsterdam frankfut و در کل شهرهای کشورهای غرب اروپا قرار بدند. همچنین برای آزمایش زمان تأخیر از دو آی.پیِ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 استفاده کنید چونکه اگر با اینها زمان تأخیر قابل قبولی داشته باشی تقریباً می تونی مطمئن بشی که توو بازی ها مشکلی نخواهی داشت. تعداد تکرار رو هم اگر بر 200 بگذارید که برای دیگران که می خوان تصمیم گیری کنند خیلی عالی خواهد شد.
    ping -n 200 4.2.2.4
    ping -n 200 8.8.8.8
    پیشاپیش سپاس

در کل، اگر سرعتِ برای مثال 16 م.بیت.ب.ث خریداری کرده اید قطعاً نباید انتظار همین مقدار سرعت را داشته باشید. من که از پارس آنلاین اتصال اینترنت دارم بدلیل ماهیت سیم مسی در انتقال داده ها و فاصله تا مرکز مخابراتی حداکثر تا 14 م.بیت.ب.ث ( به ندرت ) سرعت دارم. ( پارس آنلاین که مدعی کیفیت بالا است و با این وجود در طول روز نوسان سرعت وجود داره ) به هر حال اونچه که در کشورهای دیگه به مردم داده می شه پهنای باند اختصاصی هست همونی که ما انتظار داریم، همونی که در حقیقت اینترنت نامحدود واقعی است. که با وجود این خوکها محقق نخواهد شد. فقط امیدوارم اون "95% مواقع با سرعت خریداری شده" که گفته شده رعایت بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام، دوستان فن آوا مشکل محدودیت خرید سرویس های با سرعت بالا رو نداره ؟ تو پارس آنلاین طبق سرعتی که روی خط بستن، سرویس ها رو نشون میده، سرعت من رو 6مگ بستن فقط میتونم سرویس های 4 مگ به پایین رو بخرم و به همین دلیل میخوام isp رو عوض کنم، میخواستم بدونم فن آوا از این داستانا داره یا هر سرویس با هر سرعتی رو میتونم بخرم و تمدید کنمش ؟

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

10 نفر گفتن که ما سرویس فن آوا رو گرفتیم...

یکی آخر سر نیومد بگه آقا راضی هستین__راضی نیستین

پینگش نرماله؟!! سرعت شبانه نرماله؟!!

بابا یه چیزی بگین ما هم از بلاتکلیفی در بیایم حد اقل

الان من پارس دارم میخوام بیام فن آوا

اون عزیزایی که سرویسشو گرفتن چه طوره شبانش اذیت نمیکنه الیکی سرعتو بیاره پایین؟!

15. 3 کاربر از AmirH_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •