عزیزم من با این سیستم Gta IV رو روی مدیوم میزدم . AC هم همینطور فکر نکنم مشکل کامپیوتر باشه اونم با LOW
عزیزم من با این سیستم Gta IV رو روی مدیوم میزدم . AC هم همینطور فکر نکنم مشکل کامپیوتر باشه اونم با LOW
سلام من بازی گاست ریکون رو از یک سایت دیگه دانلود کردم و هم چیز رو به راهه
فقط موقع نصب از من user و pass میخواد و میگه از سایت ubi.com یک اکانت بساز
من همین کارو کردم ولی ....
قبول نمیکنه invalid ...
حال تکلیف چی هستش من دو روز وقت گذاشتم
فکر کنم مشکل شما با یه کرک حل بشه .![]()
دوست من شما یه توجهی هم به نکته ما میکردی ضرر نداشت
اگه توجه کرده باشی خیلی لز بازیهای افتضاح(از نظر گرافیک)مثل nfs undercover با قدرتمندترین سخت افزارها در صورتی که آپدیت نبودند اصلا درست فریم نمی دادند!! خوب اینم میتونه یکیش باشه(البته بهت قول نمی دم)
حالا شما اگه adsl داری که ضرر نداره یه امتحان بکن ان شاالله جواب میده(ولی اگه یه موقع جواب نداد یه وقت ما رو به فحش وکتک نبندیچون ممکنه مشکل از جاهایی باشه که به عقل جن هم نرسه مثلا خرابی نسخه ای که شما داری یا نا همخوانی نرم افزارها یا اصلا خراب بودن ویندوز یا....)به هر حال محتملترینش اینه که گفتم
دوست من اگه موقع نصب سریال میخواد از اینجا درخواستش رو بده:
اما اگه موقعی که میخوای بری توی بازی به قول اوراکل جان احتمالا مشکلت از کرکه اینم می تونی از همونجا درخواستش رو بدی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...
سلام به همه . خسته نباشین . یه سوال دارم ... من بازی fall out 3 رو نصب کردم ولی یه مشکلی هست . اولا" بازی بهضی جاهاش صدا نداره یعنی صدای تفنگ میاد ولی صدای آهنگ پس زمینه و صحبت های شخصیت ها نه . یه چیز دیگه . مرحله دوم , توی تولد نه سالگیش همونجا وای میسه . انگار پاهاش دوخته شده به زمین و اصلا" نمی تونه حرکت کنه . چرا ... تو رو خدا یکی کمک کنه . راستی اینم بگم که بازیو دوباره هم نصب کردم ... کمکککککککک
احتمالا بازیت خرابه.
شاید هم کرک.
برو درخواست کرک بده ببین درست میشه یا بازیت کلا خرابه.
من سيستمم از رفيقم قويتره ولي كارت گرافيكمون يك جور هستش
بازي ها تو سيستم اون روون تره.
فكر ميكردم كارت گرافيكم خرابه ولي خدمات كامپيوتري محلمون گفت:كارت گرافيك يا كار ميكنه يا كار نميكنه
بعد هم گفت:مادر بوردت به درد نميخوره
من هرچي ميدونم از مادر بوردم ميزارم
GIGABYTE
6-QUAD/S-SERIES
SUPPORTS INTEL CORE 2 MULTI-CORE PROCESSORS
12DC1-10LP35S-113R c1
خواهشا يه راه حل پيشنهاد كنيد!!
Last edited by Amir Hossein; 28-04-2009 at 21:39.
من برای دوبازی کرک میخوام تا بشه آنلاین بازی کرد:
1.burnout paradise ورژن 1.1
2.pes 2009 ورژن 1.4
پیشاپیش ممنون
سلام دوست من.
توی قسمت درخواست کرک و پچ بازی ها درخواست بدی زودتر جواب میگیری.
اول مشخصات دقیق سیستم خودت و دوستت رو بده و بعد حتما یه عکس از برنامه gpu.z بذار (شاید اصلا کارتت قلابیه) تا بچه ها بهتر بتونند کمکت کنند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)