سلام
مگه میشه کسی Gears of war و halo بازی کنه ولی res5 بازی نکنه ؟
خیلی ستمـــــــــــهحداقلش این بود که تو لیست وجود خارجی داشت
![]()
سلام
مگه میشه کسی Gears of war و halo بازی کنه ولی res5 بازی نکنه ؟
خیلی ستمـــــــــــهحداقلش این بود که تو لیست وجود خارجی داشت
![]()
سلام دوست عزيز
من توی پستم توی 2 صفحه ی قبل به اين نكته اشاره كردم كه ايكس باكس خيلی خيلی بازی های خوب داره
و انتخاب 10 بازيه برتر از بين اون ها كاملا سليقه ای هست
دوستان پشت ایکس باکسم زده 12v.........16.5a;5v....1a جاسپره یا نه؟؟؟واسه نیمه 2 2008 است؟
مرسی از توضیحات بلند بالا!
پس دستگاهم وقتی نمیخونه سریالش پس تقلبیه یه جاییش؟
روی همه ی بازیهایی که گرفتم Pal نوشته جز یکیش که Free زده؛ پس دستگاه من Pal ه؟ کدوم یکی از این Region ها بهتره؟!
این دیسک های Play Box رو چجوری تشخیص بدم موقع خرید بازی که نخرمش؟ ویژگی ظاهری خاصی داره؟
درضمن اون دستگاه فن که به Xbox اضافه می شه رو ازتون خواستم توضیح بدین که چنده و چجوریه؟!
مرسی ی ی ی
99% فالکونه
اگر PAL رو اجرا ميكنه پس دستگاهتون PAL هست ... ريجن ها زياد با هم فرق ندارن . يه قفل منطقه ای هست ديگه !
همين PAL به نظرم خيلی خوبه منم PAL دارم ... ديسك هاش اكثر جاها پيدا ميشه
اگر شما از جاهای معتبر بخری ديسك های Verbatim بهت ميدن ... اونا اصلا بازی هارو روی ديسك های
مالزی نميزنن + اگرم ديسك های ديگه مثل Ridata يا T-Gate داشته باشن بهشون بگو Verbatim ميخوام
خودشون ميدن
به نظر من اين چيزای اضافی ( فن و ... ) رو روی ايكس باكس نزار ... هيچ كدومشون به جز 12 ولت جواب
نميده كه اون 12 ولت هم خيلی صدا داره
بهترین بازی های xbox360 از نگاه خودم!+توضیحات واضحات....
قصد دارم بازی های منتخبم رو بر اساس ژانر انجام بدم، به شخصه از بازی های اول شخص و بسیار تاکتیکی،پیچیده خوشم نمیاد،چون اعصاب آدم رو بهم می ریزه،به خاطر همین زیاد به این سری بازی ها نپرداختم.
ژانر@مبارزه سه بعدی:
Street Fighter IV|| اصولا بازی های ژاپنی از لحاظ محتوا و غنا از بازی های غربی بهترند،اما وقتی داستان با گرافیک و یک پیشینه قدرمتند اجین شده باشد ،مطمئنا بازی عالی خواهد بود،این بازی رزمی وقتی چند نفره بازی می شود ، اوج لذت و هیجان را به ما القا می کند.....ژانر@اکشن سوم شخص :
Fight Night Round 4|| کمپانی ea حرف اول را در بازی های ورزشی می زند و سری های فوق محبوب nfs,fifa تنها جز کوچکی از بازی های این شرکت محسوب می شوند،با این وجود همه چیز آماده است برای یک تجربه ناب شبیه سازی ورزش بوکس ، همه چیز خوب کار شده اما هنوز جای پیشرفت را دارد....
Resident Evil 5|| این بازی آنقدر روی ایکسباکس360 خوب از آب درآمد ،که مایکروسافت نسخه ویژه از ایکس باکس360 مخصوص این بازی را به بازار عرضه کرد،یک اکشن با القا بی نظیر ترس و وحشت،تنها می توان از لقب عالی برای توصیف این بازی استفاده کرد....ژانر@ اتومبیلرانی:
Grand Theft Auto IV|| حتما این بازی را انجام داده اید،بازی که یک ماجراجویی مجازی تمام عیار را در اختیار شما قرار می دهد،هر کاری را در این بازی می توانید بکنید..... یک بازی با محیط بسیار بسیار بزرگ و امکانات بسیار بسیار زیاد.
GEARS OF WAR 1&2|| یک شوتر علمی تخیلی که تاکنون بازیش نکردم،ولی تعاریفشو از افراد زیادی شنیدم و تو اینترنت هم بازخوردهای مثبتی رو داره.....
Forza Motorsport 2|| این بازی انقدر واقعیه که نمایندگی های سامسونگ برای تبلیغ تلویزیون led هاش از تریلر های این بازی استفاده می کنه،لذت همه بازی ها یه طرف لذت این بازی یه طرف!!! بی صبرانه منتظر نسخه جدید این بازی هستم....واقعا بسیاری ایکسباکسو واسه این بازیش می خرند!!!!ژانر @ فوتبال:
Burnout Paradise || یک شاهکار ، بازی که فیزیک آن بسیار قدتمند و فیدبک های ناشی از برخورد بسیار واقع گرایانه و طبیعی و حقیقی است و در کنار فورزا می تواند یک تنوع در این ژانر را برای شما پدید آورد.....
FIFA09 || بازی که هرکسی در آن صاحب نظر است و محبوب ترین بازی در نزد همه کس و یک بازی که می تواند گذر زمان را برای شما متوقف کند!!!!!،در تحقیقات بنده بسیاری از ایکس باکس هایی که سه چراغه شدن در اثر بازی کردن بیش از حد این بازی بوده!!!
Last edited by PROJECT NATAL; 21-08-2009 at 01:06.
دلیلش چی میتونه باشه؟![]()
مرسی!
1. آها،
2. رییس یعنی برم بگم آقا بازیه فلان ورباتیمشو می خوام؟
3. ای بابا،
4. این گرمای دستگاه که باعث سوختنش میشه با دست از بیرون روش بذاری قابل حس کردنه یا یه چیز داخلیه دستگاهه که آدم با دست زدن هم متوجه نمیشه که داغ کرده؟ (واسه این این سوال مسخره رو میپرسم که دستگاه تو این دو روز دست زدم فقط عقب دستگاه یه مقدار خیلی کم گرم میشه اونم وقتی کولر روشن نیست.)
5. این عدم تطبیق سریال توی Setting دستگاه با سریال پشت کنسول خیلی رو مخمه مشکلی ایجاد نکنه برام؟ (اون از اینکه روی جعبه زده مموریش 256 ه و توی دستگاه میری میبینی 512 ه (که یکی از دوستان دلیلشو گفتن) اینم از این) جریان چیه آخه؟![]()
دوستان مدل جاسپر ماله 2009 هست!البته از 2008/10 اون طرف تر هم جاسپر هست.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)