تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 854 از 3195 اولاول ... 35475480484485085185285385485585685785886490495413541854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,531 به 8,540 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

4-این 10 تا بازی برتر ایکس باکس از نظر من + سبک هاشون
    1-GEARS OF WAR 2(TPS
    2-THE DARKNESS(FPS
    3-HALO 3(FPS -- بازی سلیقه ایه و بستگی به شما داره.ممکنه این بازی به هر کسی نچسبه
    4-CALL OF DUTY 4 MODERN WAR FARE(FPS
    5-HALO WARS(STRATEGY
    6-FIGHT NIGHT ROUND 4(SPORT
    7-FIFA 9(SPORT
    8-NINJA GAIDEN 2(THIRD PERSON ACTION
    9-GEARS OF WAR 1(TPS
    10-FABLE 2(RPG
    شما همچنین می تونید در آدرس زیر این بازیها یا بازی های دیگه رو پیدا و درباره ی اونها بیشتر اطلاعات جمع کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید دوست عزیز
    سلام
    مگه میشه کسی Gears of war و halo بازی کنه ولی res5 بازی نکنه ؟
    خیلی ستمـــــــــــه حداقلش این بود که تو لیست وجود خارجی داشت

2. 2 کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام
    مگه میشه کسی Gears of war و halo بازی کنه ولی res5 بازی نکنه ؟
    خیلی ستمـــــــــــه حداقلش این بود که تو لیست وجود خارجی داشت
    سلام دوست عزيز
    من توی پستم توی 2 صفحه ی قبل به اين نكته اشاره كردم كه ايكس باكس خيلی خيلی بازی های خوب داره
    و انتخاب 10 بازيه برتر از بين اون ها كاملا سليقه ای هست

4. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض فوووووووووووووری

دوستان پشت ایکس باکسم زده 12v.........16.5a;5v....1a جاسپره یا نه؟؟؟واسه نیمه 2 2008 است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

دوست عزیز بهترین راه تشخیص برد جاسپر عکس زیر هست.بعدم می تونید به آدرس تاپیکی که دادم برید و اطمینان حاصل منید از اینکه برد کنسول شما جاسپر هست یا نه

کد:

1-به این میگن ریجن دوست عزیز(Region).هر بازی ممکنه یکی از این 3 ریجن رو داشته باشه(PAL-NTSC/UC-NTSC/J ).بعضی از بازی ها هم Free Region هستند.شما باید با توجه به ریجن کنسولتون بازی انتخاب کنید.مثلا اگه ریجن کنسول شما Pal هست باید بازی های ریجن Pal بخرید.بازی های Free Region همون طور که از اسمش پیداست روی هر 3 ریجن XBOX 360 اجرا میشه.امروزه اکثر بازی های خوب یا برای هر سه Reigion موجود هستن و یا Free Region هستن
    2-دوست عزیز من الان Serial Number کنسولمو چک کردم سریال نامبر پشت کنسول و سریال نامبری که داخل Setting ارائه شده بود مطابقت داشت.واین موردی رو که شما میگید کمی مشکوکه.من یه خواهشی دارم از دوستان که اگه ممکنه اونها هم یه چکی بکنن.اما شما برای اطمینان بیشتر می تونید با فروشنده تماس بگیرید و موضوع رو باهاش در میان بذارید.اگر به فروشنده اعتماد ندارید بهتره که با مراکز تخصصی مثل نکست جن تماس بگیرید.در اونجا می تونن شما رو به طرر کامل راهنمایی کنن.علاوه بر تخصص باید بگم که قابل اعتماد هم هستن.
    شماره تلفن فروشگاه نکست جن:66958765-66958764
    آدرس سایت نکست جن:
    کد:
    اما سوال آخر.دوست عزیز اگه کنسول شما هارد داشت می تونستید بازی ها رو روی هارد بریزید و در نتیجه کنسول رو به شکل عمودی قرار بدید(هارد=کاکرد کمتر درایو*اگه بازی رو روی هارد نصب کنید*>>نتیجه>>گرم شدن کمتر کنسول-عمر بیشتر درایو کنسول-پایین آمدن سرعت لود بازیها)(کنسول XBOX 360 رو در دو حالت عمودی و افقی میشه قرار داد.مشخصات هر حالت>>عمودی:در صورتی که هارد داشته باشید پیشنهاد میشه.در این حالت فشار بیشتری به درایو میاد و کنسول کمتر داغ میشه.با نصب بازی بر روی هارد متونید فشار رو به طور کامل از روی هارد بردارید و با خیال راحت تری بازی کنید.با کمتر داغ شدن کنسول احتمال 3 چراغه شدن بسیار کم میشه--افقی:در صورتی که هارد نداشته باشید تا بازی ها رو روی اون بریزید یا بازی رو روی هارد نریخته باشید توصیه میشه.در این حالت فشار کمتری به هارد میاد اما دستگاه بیشتر داغ میشه.بدترین مکان آزاد برای قرار دادن کنسول روی فرشه که حفره های کنسول رو می بنده ومانع خروج حرارت کنسول میشه.در این حالت اگر شما کنسول رو در فضای باز بذارید تاکید می کنم فضای باز .. کنسول باید حدود 7 سانتی متر از زمین فاصله داشته باشه تا تهویه ی هوا در کنسول به خوبی اتفاق بیفته.(مانند حالت عمودی).تا چه برسه به فضا های بسته.همچنین باید توجه کنید که از وسیله ی مناسب برای ارتفاع دادن کنسول از زمین استفاده کنید!)
    پس دوست عزیز اگه کنسولتونو دوست دارید و همچنین می خواین که بهترین لحظات رو با XBOX 360 تجربه کنید حتما کنسول رو درفضای باز قرار بدید.در ضمن یک توصیه هم دارم برای شما که به هیچ عنوان از دیسک های Play Box یا همون مالزی استفاده نکنید و از دیسک های مرغوب استفاده کنید.
    موفق باشید دوست عزیز
    مرسی از توضیحات بلند بالا!
    پس دستگاهم وقتی نمیخونه سریالش پس تقلبیه یه جاییش؟
    روی همه ی بازیهایی که گرفتم Pal نوشته جز یکیش که Free زده؛ پس دستگاه من Pal ه؟ کدوم یکی از این Region ها بهتره؟!
    این دیسک های Play Box رو چجوری تشخیص بدم موقع خرید بازی که نخرمش؟ ویژگی ظاهری خاصی داره؟
    درضمن اون دستگاه فن که به Xbox اضافه می شه رو ازتون خواستم توضیح بدین که چنده و چجوریه؟!
    مرسی ی ی ی

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

دوستان پشت ایکس باکسم زده 12v.........16.5a;5v....1a جاسپره یا نه؟؟؟واسه نیمه 2 2008 است؟
    99% فالکونه

8. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

مرسی از توضیحات بلند بالا!
    پس دستگاهم وقتی نمیخونه سریالش پس تقلبیه یه جاییش؟
    روی همه ی بازیهایی که گرفتم Pal نوشته جز یکیش که Free زده؛ پس دستگاه من Pal ه؟ کدوم یکی از این Region ها بهتره؟!
    این دیسک های Play Box رو چجوری تشخیص بدم موقع خرید بازی که نخرمش؟ ویژگی ظاهری خاصی داره؟
    درضمن اون دستگاه فن که به Xbox اضافه می شه رو ازتون خواستم توضیح بدین که چنده و چجوریه؟!
    مرسی ی ی ی

اگر PAL رو اجرا ميكنه پس دستگاهتون PAL هست ... ريجن ها زياد با هم فرق ندارن . يه قفل منطقه ای هست ديگه !
    همين PAL به نظرم خيلی خوبه منم PAL دارم ... ديسك هاش اكثر جاها پيدا ميشه

اگر شما از جاهای معتبر بخری ديسك های Verbatim بهت ميدن ... اونا اصلا بازی هارو روی ديسك های
    مالزی نميزنن + اگرم ديسك های ديگه مثل Ridata يا T-Gate داشته باشن بهشون بگو Verbatim ميخوام
    خودشون ميدن

به نظر من اين چيزای اضافی ( فن و ... ) رو روی ايكس باكس نزار ... هيچ كدومشون به جز 12 ولت جواب
    نميده كه اون 12 ولت هم خيلی صدا داره

10. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PROJECT NATAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض بهترین بازی های xbox360 از نگاه خودم!+توضیحات واضحات....

بهترین بازی های xbox360 از نگاه خودم!+توضیحات واضحات....

قصد دارم بازی های منتخبم رو بر اساس ژانر انجام بدم، به شخصه از بازی های اول شخص و بسیار تاکتیکی،پیچیده خوشم نمیاد،چون اعصاب آدم رو بهم می ریزه،به خاطر همین زیاد به این سری بازی ها نپرداختم.

ژانر@مبارزه سه بعدی:

Street Fighter IV|| اصولا بازی های ژاپنی از لحاظ محتوا و غنا از بازی های غربی بهترند،اما وقتی داستان با گرافیک و یک پیشینه قدرمتند اجین شده باشد ،مطمئنا بازی عالی خواهد بود،این بازی رزمی وقتی چند نفره بازی می شود ، اوج لذت و هیجان را به ما القا می کند.....

Fight Night Round 4|| کمپانی ea حرف اول را در بازی های ورزشی می زند و سری های فوق محبوب nfs,fifa تنها جز کوچکی از بازی های این شرکت محسوب می شوند،با این وجود همه چیز آماده است برای یک تجربه ناب شبیه سازی ورزش بوکس ، همه چیز خوب کار شده اما هنوز جای پیشرفت را دارد....
    ژانر@اکشن سوم شخص :

Resident Evil 5|| این بازی آنقدر روی ایکسباکس360 خوب از آب درآمد ،که مایکروسافت نسخه ویژه از ایکس باکس360 مخصوص این بازی را به بازار عرضه کرد،یک اکشن با القا بی نظیر ترس و وحشت،تنها می توان از لقب عالی برای توصیف این بازی استفاده کرد....

Grand Theft Auto IV|| حتما این بازی را انجام داده اید،بازی که یک ماجراجویی مجازی تمام عیار را در اختیار شما قرار می دهد،هر کاری را در این بازی می توانید بکنید..... یک بازی با محیط بسیار بسیار بزرگ و امکانات بسیار بسیار زیاد.

GEARS OF WAR 1&2|| یک شوتر علمی تخیلی که تاکنون بازیش نکردم،ولی تعاریفشو از افراد زیادی شنیدم و تو اینترنت هم بازخوردهای مثبتی رو داره.....
    ژانر@ اتومبیلرانی:

Forza Motorsport 2|| این بازی انقدر واقعیه که نمایندگی های سامسونگ برای تبلیغ تلویزیون led هاش از تریلر های این بازی استفاده می کنه،لذت همه بازی ها یه طرف لذت این بازی یه طرف!!! بی صبرانه منتظر نسخه جدید این بازی هستم....واقعا بسیاری ایکسباکسو واسه این بازیش می خرند!!!!

Burnout Paradise || یک شاهکار ، بازی که فیزیک آن بسیار قدتمند و فیدبک های ناشی از برخورد بسیار واقع گرایانه و طبیعی و حقیقی است و در کنار فورزا می تواند یک تنوع در این ژانر را برای شما پدید آورد.....
    ژانر @ فوتبال:
    FIFA09 || بازی که هرکسی در آن صاحب نظر است و محبوب ترین بازی در نزد همه کس و یک بازی که می تواند گذر زمان را برای شما متوقف کند!!!!!،در تحقیقات بنده بسیاری از ایکس باکس هایی که سه چراغه شدن در اثر بازی کردن بیش از حد این بازی بوده!!!
    Last edited by PROJECT NATAL; 21-08-2009 at 01:06.

12. 2 کاربر از PROJECT NATAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

دلیلش چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

اگر PAL رو اجرا ميكنه پس دستگاهتون PAL هست ... ريجن ها زياد با هم فرق ندارن . يه قفل منطقه ای هست ديگه !
    همين PAL به نظرم خيلی خوبه منم PAL دارم ... ديسك هاش اكثر جاها پيدا ميشه

اگر شما از جاهای معتبر بخری ديسك های Verbatim بهت ميدن ... اونا اصلا بازی هارو روی ديسك های
    مالزی نميزنن + اگرم ديسك های ديگه مثل Ridata يا T-Gate داشته باشن بهشون بگو Verbatim ميخوام
    خودشون ميدن

به نظر من اين چيزای اضافی ( فن و ... ) رو روی ايكس باكس نزار ... هيچ كدومشون به جز 12 ولت جواب
    نميده كه اون 12 ولت هم خيلی صدا داره
    مرسی!
    1. آها،
    2. رییس یعنی برم بگم آقا بازیه فلان ورباتیمشو می خوام؟
    3. ای بابا،
    4. این گرمای دستگاه که باعث سوختنش میشه با دست از بیرون روش بذاری قابل حس کردنه یا یه چیز داخلیه دستگاهه که آدم با دست زدن هم متوجه نمیشه که داغ کرده؟ (واسه این این سوال مسخره رو میپرسم که دستگاه تو این دو روز دست زدم فقط عقب دستگاه یه مقدار خیلی کم گرم میشه اونم وقتی کولر روشن نیست.)
    5. این عدم تطبیق سریال توی Setting دستگاه با سریال پشت کنسول خیلی رو مخمه مشکلی ایجاد نکنه برام؟ (اون از اینکه روی جعبه زده مموریش 256 ه و توی دستگاه میری میبینی 512 ه (که یکی از دوستان دلیلشو گفتن) اینم از این) جریان چیه آخه؟

15. این کاربر از John Haughm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دلیلش چی میتونه باشه؟
    دوستان مدل جاسپر ماله 2009 هست!البته از 2008/10 اون طرف تر هم جاسپر هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •