الان سیم کارت قدیمی خودمو تبدیل به 4G کردم و از دفتر ارتباطی سوال کردم در خصوص هدیه تبدیل، گفت قطعی نیست قرعه کشی میکنند ممکنه به شما هدیه تعلق بگیره ممکن هست نگیره[emoji52]
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
الان سیم کارت قدیمی خودمو تبدیل به 4G کردم و از دفتر ارتباطی سوال کردم در خصوص هدیه تبدیل، گفت قطعی نیست قرعه کشی میکنند ممکنه به شما هدیه تعلق بگیره ممکن هست نگیره[emoji52]
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
بدون اطلاعات اعلام نظر کرده
این جورها هم نیست که شما میگید درواقع اینکه کدوم اپراتور بهتر عمل بکنه کاملا به منطقه ای که درش هستید بستگی داره ایرانسل هم بعضی جاها افتضاح هست چه پوشش چه سرعت
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ایرانسل هم افتضاح هست یه جور دیگه ... اما همراه اول بعد آمدن 3g حداقل 12 ساله عمدا توی خواب بود و اگر مجبور نبود شبکه نسل 3 و 4 رو 2 سال بعد از اونای دیگه نمی آورد ... الان هم فکر چاپیدن مردمه ... خطر ناک![]()
خونه ما مشکل داره
مترو هم مشکل داره؟
موقع حرکت ، جمهوری هم مشکل داره? مرکز!
دوست عزیز، من سال 94 بابت مشکل انتن شکایت کردم، الان 96 هنوز هیچی نشده
کلا گ..داریه ارزش نداره
هنوزم فکر میکتم رایتل بهتره، چون انتن 3 اپراتور رو داره، و هر جایی فوقش رومینگ میشه
وقت به نت وصلم از نسل دو تا چهار همش در حال تغییره ولی برام سواله چرا اینومیزنه؟
network: rightel
این وسط رایتل چه ربطی به همراه اول داره؟ وقتی فورجی میشه میزنه رایتل ؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
احتمالا همراه اول داره از پهنا ی باند رایتل استفاده میکنه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
اگه از بسته های اینترنت همراه اول استفاده کنی،سرعتش رو محدود میکنن،واسه دانلود بیشتر از۱۰۰گیگ میگم واسه چندتا سیم به نام یه نفر
با توافقی که بین همراه اول و رایتل شده ،سیم کارتهای رایتل به4g و 3g دکل همراه اول وصل میشن. به همین خاطر این یکماهه مشکلاتی برای خط های همراه اول به وجود اومده. منطقه ما روی 3g مشکل پیدا کرده و هی از h میره h+ و برمیگرده ولی روی 4g مشکلی نداره. دقیقا از حدود یکماهه پیش که خبر توافقشون اومد روی سایتها اینطوری شد.
آقا اینستاگرام با نت همراه اول فیلتره؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)