تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 853 از 1421 اولاول ... 3537538038438498508518528538548558568578639039531353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

هرکسی که شرایطی مثل شرایط مارو تجربه تجربه کرده باشه(با20000تومن اینرنتی 20مگابیتی با 16گیگ درماه و5ساعت رایگان)
    وبه فضاحت این روزهای مارسیده باشه واقعا اگه سکته نزنه کلیه!!! ماباید شکرکنیم که تاحالا پس نیفتادیم!به خدا
    اینترنت ما از میانگین دنیا هم بالاتر بود!!!!!!! تواین مملکت بی در و پیکر

2. 4 کاربر از ali1933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

یعنی دیگه اعصاب واسم نموند
    خیلی جلو خودمو بگیرم بهشون فهش خواهر مادر ندم
    این چه کاریه
    متن پیام: اخه من نمیدونم این چه سرعت و این چه ای دی اس پر سرعتیه که سرعت دانلود زیر 7کیلوبایته با این وضعیت پینگ داغون که حتی نمیشه یه سایت رو درست و حسابی باز کرد من نمیدونم شما ها دارید چیکار میکنید ما گفتیم میایم مخابرات درو پیکر داره ولی مثل اینکه اینجا هم بی در و پیکره حتی یه اطلاعیه خشک و خالی هم نزدید که بگید کی مشکل حل میشه پشتیانیتونم که خدا قوت کلا یا چیزی نمیدونن یا امروز و فردا میکنن اینم از وضع اینترنت لاکپشتی مخابرات

4. 3 کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پینگ مخابرات در حال حاضر فقط از ساعت 3 صبح تا 10 صبح کیفیت قابل قبولی داره و مناسب آنلاین گیمینگ هست، در کل طول روز کیفیت بشدت افت میکنه.

6. 2 کاربر از [WaRhEaD] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

اینا چون نمیتونن نامحدود با محدود هارو با هم تفکیک کنن چون چند بار همینطوری کردن سابقشو داشتن
    یا کلا نامحدود ها رو برمیدارن
    یا اینکه کلا بیخیال میشن دوباره نامحدود ها رو را میندازن حالا نه سرعت 400 همون 100 سرعت اسمی سرویس

یا اینکه کلا همینطوری میمونن

مگه میشه 1 ماه بشینن تفکیک کنن مگه چه سرویس هایی دارن اگه دست آدم ناشی میدادن باهاش ور میرفت میتونست درستش کنه اینا هر روز تا ساعت 10 جلسه هستن 10 به بعد میان استراحت میمونه11 تا 12 که تا بیان سر وقت کار اذان شده میرن نماز و بای تعطیل
    ولی در کل اینا روزی 2 ساعت هم کار نمیکنن

8. این کاربر از hossein 1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عجیبه! من تو پنل سرویس 512نامحدود رو رزرو میکنم بعد که برای پرداخت به درگاه بانک وصل میشم و میخوام پرداخت کنم میگه موجودی حساب شما کافی نیست! (من 30 تومن و خوردی تو حسابم دارم و این سرویس 25تومنه) وقتی دکمه انصراف رو میزنم و برمیگرده به صفحه پنل میبینم که درخواستم به "اینترنت سه ماهه سرعت 1 مگابیت حجم 12 گیگابایت با قیمت 55ت" خود به خود عوض شده! 3بار اینکار رو کردم و هربار عوض شد، و آخر هم موفق نشدم سرویس 512 رو رزرو کنم! فکر کنم نامحدود هارو برداشتن! البته من شانس آوردم که تو حسابم پول بیشتری نبود وگرنه میرفت تو پاچم!
    Last edited by [WaRhEaD]; 14-08-2013 at 00:40.

10. این کاربر از [WaRhEaD] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

کسی از وضعیت سرعت 512 محدود و نامحدود خبر داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا جون با عرض معذرت، همگی ..رینید به این سیستم اینترنتی کشور و این اوضاع عقب مونده مملکت
    فقط یه چیزی میگم..اینو بدونید که خیلی بیشتر از اینها عمر و جونیتون ارزش داره که پای یه همچین بحث هایی هدر بره
    من که تا یادم میاد همین بوده...از 13-12 سال پیش که برای اولین بار با اینترنت آشنا شدم تا همین امروز همش فکرم مشغول این مسخره بازی ها بوده
    مگه آدمی چقدر میخواد عمر کنه؟ چشم به هم بزنید دوران جوونیتون تموم شده با یک مُشت افکار واهی و بی سر و تهی که مجبور شدیم تو مغزمون جا بدیم
    من از امروز تصمیم گرفتم هر اتفاقی تو این مملکت رو دایورت کنم به همون جای معروف..
    گور بابای همشون

13. 11 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abolfazl64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

پهنای باند اینترنت کشور افزایش یافت

ظرفیت اینترنت کشورمان با ۱۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش برابر با STM1 64 از ۷۳ گیگابیت بر ثانیه برابر با STM1 463 به ۸۳ گیگا بیت بر ثانیه برابر با STM1 527 افزایش یافت.

به گزارش پاتوق پلاس به نقل از ایسنا ، مهندس حسن کریمی – مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتا این شرکت – با اعلام این مطلب افزود: این ظرفیت به مشتریان پهنای باند زیرساخت اعم از شرکت هایPAP و شرکتهای مخابرات استانی و سایر مشتریان بخش دولتی و خصوصی واگذار می شود.

قابل ذکر است ظرفیت پهنای باند کشورمان از سال ۸۵ که تامین شبکه دیتای کشور به شرکت ارتباطات زیرساخت واگذار شد با رشدی ۱۹ برابری از STM1 28 به STM1 527 افزایش یافته است.

لا اقل ما که میدونیم دروغه
    این خبر هارو رو واسه خبررسانی های جهانی میزارن که یوقت جلوی فلان کشور آفریقایی فقیر بچاره خزنده خور کم نیارنهااا , کم نیارن

15. 2 کاربر از abolfazl64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

آقا من شکایت کردم امروز خود رئیس شهر آمل دراه میاد خونمون بهم زنگ زد ببینم چی میشه

17. 2 کاربر از hossein 1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

آقا من شکایت کردم امروز خود رئیس شهر آمل دراه میاد خونمون بهم زنگ زد ببینم چی میشه
    کجا شکایت کردی؟

19. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •