آقا من سه دفعه برات پیغام خصوصی زدم که سیو 45 درصدت رو بهم بده. بعد الآن اونمدی می گی شده 55 درصد!
حالا اون رو نداری بهم بدی؟
آقا من سه دفعه برات پیغام خصوصی زدم که سیو 45 درصدت رو بهم بده. بعد الآن اونمدی می گی شده 55 درصد!
حالا اون رو نداری بهم بدی؟
اون مرحله باید یک ماشین پلیس گیر بیاری....
همون اطراف اگه کمی صبر کنی یه ماشین پلیس میاد پارک میکنه....شما سریع برو و سوارش بشو.....
اگه هم نیومد با گوشیت به شماره 911 زنگ بزن تا به تلفن گویا وصل بشی....
هنوز کلی کار داری... در باره این ماموریت های فرعی هم باید بگم که اون ماشین رو باید سوارش بشی..بعد تو فرصتی که تعیین میکنه برات باید به مقصد برسونی....
شرمنده من ندیم پیغام را یک پست می زدی حالا با 55 درصد درختمتیم.
اقا ما نفهمیدیم یاید این ماموریتهای فرعی را رفت؟ چون اگر به little jocob زنگ نزنم هیچ جایی در نقشه نیست که برم ماموریتش را انجام بدم حالا من 30 ثانیه زودتر از ان زمانی که میده میرسم سر محل ولی مشکل اینجا است وقتی به محل میرسم هیچ فلش زردی نیست که برم توش معلوم نیست چه باید کرد؟
سلام دوستان
برای اون دوست خوبمون که گفت بود برای یه پکج لیتل جکوب گیر کرده بگم که فک کنم فهمیدم کجا رو میگه
آخه منم یه چند بار اونو رفتم
ببین اونجا باید بری زیر جاده یه پیاده رو هست که اگه بتونی از قبل از این که برسی به اون نزدیکا میتونی با ماشینت از پله بری
مثل پارک میمونه جاش
اگه پیدا نکردی با ماشین، باید بپری پایین ولی پریدن و پیدا کردنش سخته یکم
؛)
سلامدوستان كسي تونسته سايرو كلا حذف كنه ؟ من حدودا 30 فريم ميگيرم اگه بتونم سايرو حذف كنم حداكثر 45 فريم ميشه گرفت كسي تونسته ؟
توی پچ 1.3 گذینه OFF برای سایه ها وجود داره که !
در ضمن 30 فریم بالاتر زیاد ااحتیاج نیستا . همون سایه داشته باشه بهتره به نظر من
یک سوال داشتم...، آیا جایی برای اپرت کردن (Tuning) در این بازی وجود داره یا نه.... چون بنده یک گاراژ پیدا کردم در ناحیه Bohan (کل مراحل را تمام کرده ام) که بنظر میاد برای این کار است. ولی در این گاراژ بسته است و به هیچ عنوان باز نمیشود...
Patch1030 را نیز همراه با کرک Razor نصب کرده ام و هیچ مشکل دیگری در کل وجود ندارد....
لطفا کمک کنید : با تشکر....![]()
اون مرحله را رد کردم وقتی رسیدی به محل باید ماشین در جاده ول کنی از پل بپری پایین یک تونل زیر پارک هست یک نفر انجا منتظر است چه چیزی های فکر می کردیم باید انجام بدیم دیدیم چقدر راحت است.
پس چند بار باید این ماشین ها را سر قرار ببرد من تا الان 8 تا ماشین را سرقرار های مختلف بردم؟
شما مطمئنی بازی رو تموم کردی؟؟
چون ماموریت های اصلی 60 درصد میشه....
شما کدوم پایان رو رفتی؟؟
الان 59 درصد بازی هستم به هر کی زنگ می زنم رو پیغام گیر است هیچ جایی نیست که برم ماموریتهایش را انجام بدم پس 40 درصد بازی چه میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)