دوستان تهرانی بالاخره بگن تو محدوده ی میدون انقلاب بهترین جا کجاست ؟
دوستان تهرانی بالاخره بگن تو محدوده ی میدون انقلاب بهترین جا کجاست ؟
راستش مجبور شدم پایان دوره رو زود بیام.
دوستان مثل این میلاد ما باشین.پایان دوره رو طوری بگیرین که وقتی برگشتین فقط برین امضاهاتونو جمع کنین.
احتمالا تو این 20 روز میخوان حال منو بگیرن.
منم حال و حوصله دعوا ندارم اونجا.دیگه از ما گذشته.
تو اخبار هم گفتن مانور 3 نیروی ارتش.شانس ما رو باش خدایی.تر بزنن بهش.باید فکر کنم چطوری جیم بزنم.
ما رفتیم توپ در کنیم.خداحافظ همگی.![]()
بچه ها نظرتون در مورد خرید مدرک فوق دیپلم یا لیسانس (فقط برای خدمت) چیه؟؟؟ آخه یه یارو هست که مدرک میفروشه با استعلام و ریز نمرات و... میگه تا حالا 20 نفر خریدن با مدرک رفتن خدمت!!! . میخوام بدونم استعلام نظام وظیفه واسه مدرک چطوریه؟؟؟ خودشون استعلام میکنن یا دستی ما باید ببریم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید...![]()
البته بعضی یگان ها قانون های عجیبی دارن مثلا یگان ما باید 10 روز اخر خدمت تو یگان بود
بچه ها استعلام مدرک از دانشگاه تو نظام وظیفه چه جوریاست ؟؟؟ خودشون استعلام میکنن یا دستی خودمون باید ببریم؟؟؟
آخه یکی میگفت به خود طرف میگن استعلام بیاره از دانشگاه! درسته یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید.....
دوستان یه سوال :
ستاد فاتب تهران (نیرو انتظامی) آدرسش کجاست ؟ و اینکه ستاد فاتب فرقش با ستاد کل ناجا (که آدرسش عطار نیشابوری ونک هست) چیه ؟ کدوم تقسیمشون بهتره ؟
درود.
دوستان من یه سوال داشتم:
من متولد 72 هستم(بهمن) امسالم کنکور دارم. میخواستم بدونم این درسته که قانون جدید میگه اگه امسال دانشگاه قبل نشم باید برم سربازی؟!
یه دوستی هم دارم اون متولد فروردین 73 هست.میگه توی روزنامه ی خبر دیده که قانون اینطوری شده و امسال اگه دانشگاه قبول نشیم باید بریم سربازی!(میخوایم بدونیم اگه اینجوری امسال چنتا از درسامونو بندازیم!)
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام ایمان جان.
ناقلا پارتی بازی؟ کجا آشنا داری؟ دست منم بگیر
من که پارتیم فقط خداست. سپردم دست خودش واس تقسیم
Last edited by shazdeh23; 15-05-2012 at 23:31.
سوال خیلی مهمی دارم اونم اینکه بعد فارق التحصیل شدن چه مدت وقت هست تا کنکور داد(از جهت سربازی میگم)؟ مدت معافیت تحصیلی پس از فارق شدن 1 سال شده؟یا همون 6 ماه هست؟ این یک سال دقیقآ از زمانی که مدرک میگیری شروع میشه؟(تاریخ بالای مدرک)"؟؟؟؟؟؟
سلام کسی جدیدا اقدام به ارسال دفترچه کرده که مشخص شده باشه تاریخ اعزام کی می خوره؟ بنده با فوق لیسانس می خوام اقدام به ارسال کنم منتها تاریخش برام مهمه. اگه 3/1 یعنی چند روز دیگه اقدام کنم تاریخ اعزام کی می خوره به نظرتون؟
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)