تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 853 از 1746 اولاول ... 3537538038438498508518528538548558568578639039531353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام
    مال من همین که میره تو لانچر آپدیت failed میده کسی این مشکلو نداره ؟
    مگه آپدیت امده
    من داشتم اخرش بازی از یکی دیگه گرفتم من زدم رو repair بعد آپدیت امد ولی 2 3 گیگ حجم بازی کم شد از 10 گیگ شد 7 گیگ ولی هر چی کردم آپدیت فایل می داد بعضی موقع ها هم که می رفت رو دانلود سرعت طوری بود که می نوشت 999:999:999 ساعت دیگه دانلود میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

خب فهمیدم مشکلم از کجاست.با این که بازی 1 ساعت پیش تموم شده بود اما وقتی با لانچر لاگین میکردم ،ارور Game Abondend میو مد و میگفت Please Reconnect
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راحت ترین راه اینه که کل بازیو پاک کنین و از کس دیگه ای بگیرین.یا از اول دانلود کنین.اما دانلود از اول خیلی طاقت فرساست.
    راه حل مشکل اینی هست که پائین میبینید:
    1.لانچر ببندید.فولدرهای lol_air_client رو تو این مسیر پاک کنین:League of Legends\RADS\projects
    2.فولدر lol_launcher رو تو همون مسیر بالا پاک کنین.
    3.برگردین به فولدر RADS و فایلهای داخل پوشه های Solutions و Downloads رو پاک کنین.اگه چیزی داخلشون نیست که هیچی.
    4.سیستم ریستارت بدین و lol_launcher رو Run As Administrator کنین،بزارین خودشو آپدیت کنه،بعد شروع میکنه به آپدیت،بزارین آپدیت شه.
    خوب پس الان مشکلت اینه از بازی میای بیرون دیگه هیچی نمیاد بالا؟یعنی دیگه دکمه Reconnectبالا نمیاد اگه نمیاد این مسیر برو تو پوشه های بازی رو

rads\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0. 242\deploy/League of Legends روی این کلیک بکن بعد درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

سلام
    من امروز دیدم یکی با singed رفته بود ساپورت ، من هم با نامی پدرش رو در اوردم (با توجه به این که خودم singed بازم).
    ببین به نظر من هر دو تا حدی درست می گید.
    به نظر من ساپورت یا غیر ساپورت یک چیز صفر و یک نیست ، بلکه نسبیه
    یک champ مثل soraka فقط برای ساپورت ساخته شده و نمی شه باهاش role دیگه رو خیلی خوب بازی کرد ، اما مثلاl luxبا این که ساپورت هم می تونه باشه ، اما تاثیرش به عنوان ساپورت بسیار کمه و بیشتر aggressive هست و در mid بهتر می تونه مثمر ثمر باشه.
    مثلا به عنوان مثال می تونیم از ult برای champ های مختلف نام ببریم.
    ببینید ult برای soraka کاملا دفاعی و supportive هست (می تونه جلوی کسی مثل karthus جون همه رونجات بده) ، اما برای lux کاملا تهاجمی ، برای teemo ، بیشتر تهاجمی هست و شاید فقط موقع فرار کردن کاربردی باشه .برای nami هم فوق العاده نجات بخش و تعیین کننده است.(من خودم با ult ش نتیجه رو کاملا عکس کردم)
    به بیان دیگه ساپورت ها بیشتر شرایط رو برای تیم فراهم می کنند ، نه برای خودش ، دنبال kill نیست مگر این که شانسی این کار رو بکنه یا برای نجات هم تیمیش (مثل heal برای nami).
    البته shen هم ult دفاعی داره ، اما فقط همین spell ش بدرد ساپورت می خوره که اون هم باید نقش تانک رو عمل کنه و برای gank هم به درد می خوره.
    موافقم،
    البته teemo رو هر جور حساب کنی نمیتونی بگی که ساپورت نیست!
    چون با تله هایی که میذاره زمین رو برای حریف کوچیک میکنه و خیلی وقتا چمپ حریف جرأت نمیکنه بیاد توی Bush ها و موقع فرار هم با خوشحالی میرن توی Bush و میبینن که بـــله بوم ......
    من هر وقت teemo پیک میکنم دنبال kill گرفتن نیستم، حتی اکثر اوقات فید میدم، ولی با بازی تخریبی که انجام میدم کفر حرف رو در میارم (طوری که ناسزا میگن)
    خود قارچ ها یه مقداری نقش ward رو هم بازی میکنن و باعث میشن تیم خودی گستاخ تر بشه و بیشتر فارم کنه و موقع فرار از جایی فرار کنه حریف نتونه بیاد دنبالش.

teemo رو هر جور حساب کنی ساپورته حتی اگه ریوت بگه که ساپورت نیست!
    Last edited by msgcpp; 09-09-2013 at 21:42.

4. 3 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    مال من همین که میره تو لانچر آپدیت failed میده کسی این مشکلو نداره ؟
    منم دقیقا همین مشکلا دارم
    Last edited by mansoor 7; 09-09-2013 at 21:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

موافقم،
    البته teemo رو هر جور حساب کنی نمیتونی بگی که ساپورت نیست!
    چون با تله هایی که میذاره زمین رو برای حریف کوچیک میکنه و خیلی وقتا چمپ حریف جرأت نمیکنه بیاد توی Bush ها و موقع فرار هم با خوشحالی میرن توی Bush و میبینن که بـــله بوم ......
    من هر وقت teemo پیک میکنم دنبال kill گرفتن نیستم، حتی اکثر اوقات فید میدم، ولی با بازی تخریبی که انجام میدم کفر حرف رو در میارم (طوری که ناسزا میگن)
    خود قارچ ها یه مقداری نقش ward رو هم بازی میکنن و باعث میشن تیم خودی گستاخ تر بشه و بیشتر فارم کنه و موقع فرار از جایی فرار کنه حریف نتونه بیاد دنبالش.

منم با هات موافقم من یک بار رفتم رنکد با teemo اول بازی اونا از ما برده بودن بعد هر وقت که ace ما می شدیم میومدن رو murshom ها می مردن یکبار tripel kill گرفتم با هاش بعد از اون به بعد دیگه جرت نمی کردن زیاد بیان جلو کلا هیرو رو اصابیه
    من خودم هر بار با teemo بازی کردم بیشتر از adc که من ساپورتش بودم kill داشتم مشکل از ad carry ما هم بوده اگه draven باشه حتما اون بیشتر kill میگرفته
    Last edited by XxScorpionxX; 09-09-2013 at 22:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    البته یک نکته دیگه و تفاوت دیگه
    champ ساپورت توی درگیری 1v1 نمی تونه پیروز شه ، خصوصا آخر بازی ، شده با حریف که 10% hp داشته درگیر شدم کل hp مو برده.
    اما خوب مثلا teemo اگر هم ساپورت بازی کنی باز هم می تونه بکشه طرف رو.
    حتی alister که تانک هست هم نمی تونه تو درگیری 1 به 1 بزنه.

8. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

حتی alister که تانک هست هم نمی تونه تو درگیری 1 به 1 بزنه.
    علیستار 1ب1 خیلی هم قویه
    ساپورت توی درگیری 1v1 نمی تونه پیروز شه ، خصوصا آخر بازی ، شده با حریف که 10% hp داشته درگیر شدم کل hp مو برده.
    برای این چمپ های op (زد فیز جکس و غیره) هم یه مشت ایتم ساپ بری(سایت استون شورلیا لاکت) نمی تونن 1ب1 کنن اون موقع ساپورت ها بیان 1ب1 ؟ اونم اخر بازی؟
    من بعضی وقتا کارما تاپ می رم کمتر کسی می تونه بزنتش توی تاپ(مثال بود بقیه ساپورت ها هم ایتم درست حسابی برن دست کمی از کری ها ندارن)
    Last edited by new evil; 09-09-2013 at 23:58.

10. 3 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا قضیه LP چیه؟ چرا هر برد حتی اگه 20 تا مثبت باشی، first win of the day رو هم داشتی باشی 13 تا Lp می ده. بعد یهو یه باخت رو 24 تا LP کم می کنه؟ واقعن دیگه شورشو در آورده...

12. 2 کاربر از _sajjad_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا قضیه LP چیه؟ چرا هر برد حتی اگه 20 تا مثبت باشی، first win of the day رو هم داشتی باشی 13 تا Lp می ده. بعد یهو یه باخت رو 24 تا LP کم می کنه؟ واقعن دیگه شورشو در آورده...
    اول 1 نکته رو بگم که 1st win of the day ربطی به LP نداره بلکه باعث میشه با بردن 150 تا IP بیشتر بگیری,دوما منم همین مشکل رو دارم و اینم به دلیل اختلاف win و lose شما هست یعنی تعداد lose شما از win شما بیشتره,الان شما باید سعی کنی بیشتر بازی هاتو ببری تا تعداد win هات به تعداد lose هات نزدیک بشه بعد از اون LP کمتر ازت کم میکنه و میتونی promote بشی تو league

14. 2 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا دوباره رنگار برای 2 هفته پشت سر هم free شد.دیگه تو چی رنگار ادمو سوپرایز نمیکنه
    یه سوال: برای کریسمس این بیوجدانا rp مجانی میدن حداکثر چقدره اگه میدن ؟
    Last edited by daniel'; 10-09-2013 at 08:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •