تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 853 از 1291 اولاول ... 353753803843849850851852853854855856857863903953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مصاحباتی که من کردم در رابطه با نعرفه های ایرانسل با این سرعت افتضاح به غیر از تو پاچه کرن مردم چیزی پیدا نکردم خودتون قضارت کنید

6 ماه ایرانسل 128 با ماهی 2 گیگ= 44.000 تومان

که اگه این مبلغ رو تقسیم بر 6 کنیم ماهی در میاد 7.300 تومان میشه

یک کاربر معمولی تو ماه بگیم اگه بخواد 5 گیگ خریداری کنه هر گیگ 6 هزار تومان می باشد که میشه جمعا 30 هزار تومان فقط هزینه حجم اضافی !

30+7=37 هزار تومان بابات یک اینترنت مضخرف با بدترین پینگ با دانلود شبانه مضخرف

اگه سرعت بیشتر میدادن به کاربر خانگی باز یه کاری میشد کرد

همین سرعت با پینگ بهتر و سرعت بهتر رو مخابرات داره میده ماهی 10 هزار تومان با حجم دانلود نامحدود که تو ماه میتونی کم کم 20 گیگ دانلود کنی اگه بخوای ایرانسل 20 گیگ بخری 120 هزار باید پول بدی

خودتون قضاوت کنی :|
    اگه کسی مصرفش بیشتر از 2 گیگ هست میتونه سرویس 5 گیگ ایرانسل رو بخره 21 تومن یا باز اگه بیشتر مصرف داره و نامحدود میخواد میشه 46 تومن .
    اما شرکتهای adsl مثلا حجم 20 گیگ رو یک ماه میدن 44 تومن
    شما باید بجای اینکه اینجوری حساب کنی از تعرفه های دیگش استفاده کنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه کسی مصرفش بیشتر از 2 گیگ هست میتونه سرویس 5 گیگ ایرانسل رو بخره 21 تومن یا باز اگه بیشتر مصرف داره و نامحدود میخواد میشه 46 تومن .
    اما شرکتهای adsl مثلا حجم 20 گیگ رو یک ماه میدن 44 تومن
    شما باید بجای اینکه اینجوری حساب کنی از تعرفه های دیگش استفاده کنی.

میتونید به من بگید از کدوم سرویس میتونم استفاده کنم ؟ وقتی یه من بیشتر از 128 نمیدن ؟ شما میگی من برم نامحدود بگیرم ماهی 44 هزار تومان ؟؟؟؟؟؟؟ :O وقتی مخابرات داره میده ماهی 10 تومان ؟

یا اینکه برم باباته 5 گیگ 20 هزار تومان بدم ؟ وقتی میتونم این 20 هزار تومان رو بدم مخابرات اونم ازش 2 ماه استفاده کنم با سرعت بهترونامحدود ؟ شما وضعتون خوبه میرید 1 ماه 128 نامحددو میدید 44 هزار تومان ولی ما از این پولا نداریم

دوست عزیز شرکت های دیگه 128 رو میدن فلان قدر , سرعت دانلودشو بالای 100 تاست نه 16 تا و شبانه هم ساعتش بیشتره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میتونید به من بگید از کدوم سرویس میتونم استفاده کنم ؟ وقتی یه من بیشتر از 128 نمیدن ؟ شما میگی من برم نامحدود بگیرم ماهی 44 هزار تومان ؟؟؟؟؟؟؟ :O وقتی مخابرات داره میده ماهی 10 تومان ؟

یا اینکه برم باباته 5 گیگ 20 هزار تومان بدم ؟ وقتی میتونم این 20 هزار تومان رو بدم مخابرات اونم ازش 2 ماه استفاده کنم با سرعت بهترونامحدود ؟ شما وضعتون خوبه میرید 1 ماه 128 نامحددو میدید 44 هزار تومان ولی ما از این پولا نداریم

دوست عزیز شرکت های دیگه 128 رو میدن فلان قدر , سرعت دانلودشو بالای 100 تاست نه 16 تا و شبانه هم ساعتش بیشتره
    شما بسته به نیازتون می تونید هر سرویسی که بخواهید بگیرید اگر زیاد در مسافرت هستید وایمکس بهتره .
    برای سرعت بالای 128 هم می تونید یک نامه از کافی نت بگیرید و یک پولی بهش بدید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما با یک کارت دانشجویی یا نامه از محل کار میتونید سرویسهای 128 به بالا بگیرید.
    در مورد شرکتهای دیگه که میفرمایید سرعتشون خیلی بالاتر هست باید خدمتتون بگم که بستگی به منطقه تون داره. یکی از دوستام سرعت 128 گرفت و ماه اول سرعت دانلودش 120 بود!!!! اما چندماه بعد سرعتش به 10-20 رسیده بود و وقتی معترض شد بهش گفتن سرعت واقعی همینه!! در کل شانسیه و شاید بگیرید همیشه هم سرعتتون بالا باشه.
    بهر حال هرکس بنا به شرایطی که داره میاد adsl یا وایمکس یا اینترنت ماهواره ای یا .... میگیره. بستگی به نیاز و موقعیت هر فردی داره. اما در کل همه تعرفه های اینترنت ایران گرون هست

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا نامه از شرکتی که داخل سربرگ باشه و شماره ثبت یا ادرس توی سربرگ باشه و نام مشترک و ایرانسل و سرعت داخل نامه باشه و مهر و امضا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان شما مشکل دیر لود شدن صفحات رو ندارید؟؟
    مثلا واسه من الان 1 ماهه هر سایتی که میخوام باز کنم 3-4 ثانیه اولش طول میکشه که تازه سایت رو بشناسه.......
    به اپراتور هم گفتم گفت طبیعیه.

اگر بتونی DNS رو فقط در داخل مودم از دی ان اس گوگل به دی ان اس های دیگه که اتفاقا تو اینترنت زیاد هست یا توسط برنامه ایی که بهترین دی ان اس ها رو متناسب با خط اینترنت شما پیشنهاد می دن تغییر بدی حتما تو سرعت اولیه باز شدن تغییر رو احساس میکنی من این تجربه رو درADSL داشتم

برای نمونهDNS:208.67.222.222 میزان پینگ ان در این لحظه 120 میلی ثانیه می باشد ولی dns:google 8.8.8.8 در این لحظه 213 میلی ثانیه می باشد
    روش پینگ گرفتن در منوی Run:
    ping 8.8.8.8 -t
    و یا تغییر میزان MTU گرچه روی manual تغییر میدهیم باز به مقدار پیشفرض خود بر می گردد
    ولی متاسفانه انگار شرکت این دو امکان رو قفل کرده!!!!
    Last edited by rtmreza; 17-11-2012 at 18:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من برای یکی از همکارا که دائم تو مسیره می خوام اینترنت بگیرم اول اینکه به نظرتون ایرانسل یا مبین نت بعد کسی از این مودم های جیبی استفاده کرده خوب جواب میده؟
    این طرح ایرانسل که زده سالی 140 تومن با مودم رایگان هستش؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان من الان adsl دارم و میخوام ببینم اگه وایمکس بهتره برم بگیرم

از لحاظ سرعت چه طوره؟؟مثل باز کردن صفحات و لود کردن

قعطی چی زیاد داره ,بستگی به شرایط اب و هوا هم داره سرعتش کم و زیاد بشه؟؟؟

یه راهنمایی کلی بکنید........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای مقایسه ای دی اس ال و وایمکس باید ببینی ای دی اس الت چیه. من که الان ای دی اس ال 128 دارم و وایمکس 512 ایرانسل. راحت می تونم بگم ای دی اس الم با این که 128 هست به مراتب بهتر از ایرانسله هم سرعت باز کردن صفحاتش بهتره هم سرعت دانلود (البته جز در ساعات شبانه)
    ولی همونطور که گفتم بستگی به ای دی اس ال و منطقه مخابراتی و این چیزا داره. همینطور به منطقه ای که برای وایمکس انتخاب می کنید که مبین نت بهتره یا ایرانسل.

وایمکس ایرانسل قطعی های طولانی مدت خاصی هم نداره. یعنی من تاحالا نداشتم. فقط شرایط آب و هوایی بعضی وقت ها تاثیر میزاره. هوای برفی و بارونی ممکنه بعضی وقت ها توی سرعت تاثیر داشته باشه. البته نه زیاد.

راجع به دانلود هم باید بگم که ایرانسل سرعت هاش حقیقیه. نه 1 کیلو بایت بیشتر. یعنی من که الان 512 دارم با حداکثر سرعت 512/8 دانلود می کنم یعنی 64.
    دانلود رایگان شبانه هم نداره ولی این سری برای جشنواره شون از ساعت 2 تا 6 دانلود شبانه گذاشتند که با توجه به سرعت حقیقی بودنش کسی زیاد سمت دانلود شبانه نمیره مگر اینکه سرعت های بالا داشته باشند.
    Last edited by Mehran14233; 19-11-2012 at 01:32.

10. 2 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه پولت زیادی کرده از ایرانسل بگیر

الان رفتم اینترنت مخابراتی گرفتم 256

روزی 1.5 گیگ حداقل میشه دنلود کرد

ایرانسل فک کنم بخوای روزی 1.5 گیگ دانلود کنی روزی 5 هزار باید بدی ((:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •