تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 853 از 1042 اولاول ... 353753803843849850851852853854855856857863903953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از تهران میخوای بگیری ؟؟
    بله من تهران هستم منطقه طرشت- حميد صالحي. البته من مستاجر هستم فعلا اينجا 3 سال هستم امكان داره سال ديگه نباشم براي همين ميخواستم وايمكس بگيرم ولي كلا adsl كه 1 به 10 شده و سرعتشون همه يكي هست و جالب نيست و قيمتش هم با وايمكس تقريبا يكي هست. مخابارت هم كه حداقل مخابارت تهران افتضاحه ولي مخابرات مشهد يرويس 128 همه روي 2 مگابيت ست شدن. من پسرخاله ا تو شركت پرورش داده ها هست تمام مخابارت ها رو دارن درست ميكن خودش هم مشكل اينترنت داره الان. بدجوري گير كرديم خلاصه

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

بله من تهران هستم منطقه طرشت- حميد صالحي. البته من مستاجر هستم فعلا اينجا 3 سال هستم امكان داره سال ديگه نباشم براي همين ميخواستم وايمكس بگيرم ولي كلا adsl كه 1 به 10 شده و سرعتشون همه يكي هست و جالب نيست و قيمتش هم با وايمكس تقريبا يكي هست. مخابارت هم كه حداقل مخابارت تهران افتضاحه ولي مخابرات مشهد يرويس 128 همه روي 2 مگابيت ست شدن. من پسرخاله ا تو شركت پرورش داده ها هست تمام مخابارت ها رو دارن درست ميكن خودش هم مشكل اينترنت داره الان. بدجوري گير كرديم خلاصه

من از مخابرات کرمانشاه 256 رو گرفتم 14 تومان ماهیانه

سرعت دانلودشم 34 یا 35 خوبه البته نامحدود

512 هم با سرعت دانلود 64 میدن 22 تومان نامحدود

4. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا مخابرات هاي شهرستان ها از تهران بهتره اين همه ميگن شهرستان ها امكانات نداره حداقل ارتباطاتش خوبه و تجهيزاتشون جديده. من نميدونم مخابارت فرد اسدي سرويس 512 واقعا رو چنده. اگه روي 64 باشه ميرم ميگيرم الان كه 128 دارم يه نامه ميبرم ميكنم 512 راحت و اگر از اينجا بلند شدم ميرم وايمكس ميگيرم كه ديگه اسير مخابرات و پورت و زمان نشم براي اينترنت.

6. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام .
    خوب حتما محدودیت دانلود داره درست میگم .

من 128 بدون محدودیت دارم 12000 تومن گرفتم که جدیدا مالیات بر ارزش افزوده هم بش اضافه شده که کلا در میاد 12450 .
    اره محدودیت داره ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در مناطق مخابراتی تهران - پاسداران سرویس بدرد بخوری پیدا میشه ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

والا مخابرات هاي شهرستان ها از تهران بهتره اين همه ميگن شهرستان ها امكانات نداره حداقل ارتباطاتش خوبه و تجهيزاتشون جديده. من نميدونم مخابارت فرد اسدي سرويس 512 واقعا رو چنده. اگه روي 64 باشه ميرم ميگيرم الان كه 128 دارم يه نامه ميبرم ميكنم 512 راحت و اگر از اينجا بلند شدم ميرم وايمكس ميگيرم كه ديگه اسير مخابرات و پورت و زمان نشم براي اينترنت.

آره والا وایمکس از همش بهتره

البته میگن محدودیت داره درسته ؟؟

نامحدود باحاله

10. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشگامان هم نگیر شبانه افتضاح.پس یعنی اینجوری که میگین همه جا همین مشکل رو داره مخصوصا شبانه هاش؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

پیشگامان هم نگیر شبانه افتضاح.پس یعنی اینجوری که میگین همه جا همین مشکل رو داره مخصوصا شبانه هاش؟

به نظر من نامحدود از همه بهتره دیگه شب و روز نداره ..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دوستان کسی از مرکز مخابرات الغدیر سرویس اینترنت پرسرعت گرفته؟اگر گرفته سرعت 128 یا 256 موقع دانلود چنده؟
    من سه شنبه خط رو به اسم خودم تغییر مالکیت دادم و چهارشنبه اقدام کردم گفت هفته اینده تماس میگیرم حالا میخواستم بدونم این به خاطر اینه که یه هفته باید طول بکشه تا تغییر مالکیت انجام بشه یا دلیل دیگه ای داره.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره والا وایمکس از همش بهتره

البته میگن محدودیت داره درسته ؟؟

نامحدود باحاله
    ایرانسل سرویس 128 و 256 و 512 رو هم نامحدود داره و هم محدود ولی سرویس 1 و 2 مگابیت کلا نامحدود هستش. من الان تاپیک مبین نت و ایرانسل رو خوندم ولی از ایرانسل رضایت خیلی بیشتر هست و پینگشم خیلی پائینت از مبین نت هست. مبین نت پینگش روی 400 الی 500 به بالا هستش ولی ایرانسل از 300 به پائین. من منتظرم میشم طرح پائیزه بده بگیرم.

15. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •