تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 853 از 1759 اولاول ... 3537538038438498508518528538548558568578639039531353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

من یک مشکل برخور کردم من ADSL 1MG دارم الان که مودم وصل کردم ( D-link 200) تو خود برنامه زده RX Data 640 Kbps , Tx Data Rate 384 kbps در صورتی که قبلا این جوری نبود میزد RX Data Rate 1024 اما نمیدونم مشکل چی است این باعث شده که سرعت دانلود من از 70 بیشتر نشه در صورتی که قبلا که میزد 1024 همیشه 120 130 دانلود داشتم باید چه کار کنم؟
    اگه واقعا 1 مگ دارید زنگ بزنید پشتیبانی و گزارش بدید حداقل سرعت شما باید رو همون 1024 باشه.

در آغاز فعالیت mykhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14 کمک

با سلام
    ببخشید دوستان من اینتر نت از پیشگامان میگیرم.
    حالا مشکلم:
    وقتی مودم planet 3410a میزارم سرعت دانلودم 20 هست وپهنای باندم 185(که باید256) باشه
    ولی وقتی tp-link 8811 میزارم سرعت میشه 130 و پهنای باند 1500
    حالا باید چه کار کنم مودممplanet هست لطفا کمک کنید

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

با سلام
    ببخشید دوستان من اینتر نت از پیشگامان میگیرم.
    حالا مشکلم:
    وقتی مودم planet 3410a میزارم سرعت دانلودم 20 هست وپهنای باندم 185(که باید256) باشه
    ولی وقتی tp-link 8811 میزارم سرعت میشه 130 و پهنای باند 1500
    حالا باید چه کار کنم مودممplanet هست لطفا کمک کنید

مودم رو از رو خودش ریست کنید ببینید مشکل حل میشه/

تو کانفینگ مودم ها نگاه کنید ببینید هر کدوم با چه پروتکلی وصل میشن g.mdt یا adsl2+ ?

4. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

14

تو کانفینگ مودم ها نگاه کنید ببینید هر کدوم با چه پروتکلی وصل میشن g.mdt یا adsl2+ ?

g.mdt یا adsl 2+ چیه کجاست ؟ لطفا کمک کنید

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان من یه سوال داشتم .

داداشم سرویس صبانت داره با مودم معمولی ( وایرلس نیست ) . امروز رفتم خونشون ، لپ تاپم رو روشن کردم و همینطوری اتفاقی روی یکی از کانکشنهای از پیش نصب شده لپ تاپ به اسم ZyXEL کلیک کردم و وصل شد به اینترنت ( وایرلس ) . اول فکر کردم از داداشم وصل شدم رفتم مودم رو خاموش کردم ولی همچنان به اینترنت وصل هستش .

یه توضیح بدین جریان چی هستش ؟

مخلصیم .

داره خودمونی میشه ehsan0172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Gonbad

پيش فرض

تابستان قبل از پارس آنلاین ADSL که گرفتم سرعت دانلود همیشه 20 بود و پینگم تو بازی ها 50. اون موقع مودم رو خود مرکزش کانفیگ کرده بود.
    امسال هم باز از همون شرکت دارم می گیرم ولی سرعت دانلود 15 و پینگم هم شده100 . امسال مودم رو خودم کانفیگ کردم.
    1.مودم من یه مشکل داره اونم اینه که اگه الان 192.168.1.1 بزنم چیزی نمیاد ولی وقتی یه بار مودم رو uninstall کنم و 2باره نصب کنم یکی 2 دقیقه میاد. مشکل کجاست ؟
    2.سال قبل تو network connection یه کانکشن به اسم internet connection بود از اون کانکشن ها چطوری می شه درست کرد ؟
    3. وقتی --- رو کانکت می کنم آیکون وی پی ان که کنار ساعت باید باشه گم می شه و توی network connetion وقتی نگاه می کنم وی پی ان خاموشه ولی در اصل کار می کنه. !
    4.اینترنت من الان با یه دونه local area connection وصل می شه و تو مودم کانکشن رو روی bridge گذاشتم. رو PPPoE بزارم مشکلی پیش نمیاد؟ چطوری بزارم ؟ چه فرقی با bridge داره ؟

داره خودمونی میشه .:DJ HADI:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    State Of Trance

پيش فرض

سلام

من به تازگی از شرکت همارا سیستم تبریز سرویس گرفتم. دیروز زنگ زدن که سرویس شما وصله. ولی هرچی کانکشن PPPOE میسازم به اینترنت وصل نمیشه!
    مودم من 4 چراغ داره: POWER - LINK/ACT - ADSL - READY این آخری (READY) روشن نیست.
    میشه نحوه کانفیگ کردن مودم رو کمک کنید؟
    مودم: Fast Link

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام .

داداشم سرویس صبانت داره با مودم معمولی ( وایرلس نیست ) . امروز رفتم خونشون ، لپ تاپم رو روشن کردم و همینطوری اتفاقی روی یکی از کانکشنهای از پیش نصب شده لپ تاپ به اسم ZyXEL کلیک کردم و وصل شد به اینترنت ( وایرلس ) . اول فکر کردم از داداشم وصل شدم رفتم مودم رو خاموش کردم ولی همچنان به اینترنت وصل هستش .

مخلصیم .
    یکی نزدیک شما مودم وایرلس داره و یادش رفته (یا بلد نیست) اون رو SECURE کنه (یعنی روش پسورد بذاره). برای همین شما روش کلیک کردید و به مودم وصل شدید. چون مودم طرف به صورت PPPOE پیکربندی شده، در نتیجه اینترنت طرف بصورت وایرلس شیر شده و هر کسی که در محدوده مودم باشه میتونه مثل مثل شما فقط کانکت کنه به اون AP و مفت و مجانی از اینترنت دیگران استفاده کنه.
    شما حتی میتونی الان به مودم طرف وصل بشید و تنظیماتش رو بهم بریزید. وقتی به وایرلس طرف کانکت کردی اول از همه مودم خودت رو خاموش کن و پورت LAN اون رو از کامپیوترت جدا (چون آی پی مودم شما و آی پی مودم طرف بصورت دیفالت هست و یکی هست)
    بعدش برو تو مرورگر خودت و وارد آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شو. اینجا ازت یوزر نیم پسورد میخواد که هم یوزرش admin هست و هم پسوردش
    بعدش میتونی وارد تنظیمات مودم بشیو اگر دلت خواست خراب کاری کنی.
    اگر کامپیوتر طرف هم روشن بشه با هم شبکه میشید و میتونی کلی کار دیگه هم بکنی ...

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آیا میتونه مشکل از منطقه مخابراتی باشه(یعنی با planet مشکل داشته باشه)
    اصفهان (شهید خرازی)

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

g.mdt یا adsl 2+ چیه کجاست ؟ لطفا کمک کنید
    تو کانفیگ مودم قسمت adsl status جلوی modulation

---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

سلام .

مخلصیم .
    مال همسایه ای کسیه...
    خوب شاید قبلا داداشت باهاش به اون کانکشن وصل شده سیو شده.
    شایدم پسورد نداشته خودش وصل شده.

---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

تابستان قبل از پارس آنلاین ADSL که گرفتم سرعت دانلود همیشه 20 بود و پینگم تو بازی ها 50. اون موقع مودم رو خود مرکزش کانفیگ کرده بود.
    امسال هم باز از همون شرکت دارم می گیرم ولی سرعت دانلود 15 و پینگم هم شده100 . امسال مودم رو خودم کانفیگ کردم.
    1.مودم من یه مشکل داره اونم اینه که اگه الان 192.168.1.1 بزنم چیزی نمیاد ولی وقتی یه بار مودم رو uninstall کنم و 2باره نصب کنم یکی 2 دقیقه میاد. مشکل کجاست ؟
    2.سال قبل تو network connection یه کانکشن به اسم internet connection بود از اون کانکشن ها چطوری می شه درست کرد ؟
    3. وقتی --- رو کانکت می کنم آیکون وی پی ان که کنار ساعت باید باشه گم می شه و توی network connetion وقتی نگاه می کنم وی پی ان خاموشه ولی در اصل کار می کنه. !
    4.اینترنت من الان با یه دونه local area connection وصل می شه و تو مودم کانکشن رو روی bridge گذاشتم. رو PPPoE بزارم مشکلی پیش نمیاد؟ چطوری بزارم ؟ چه فرقی با bridge داره ؟

پارس آنلاین هر رزو خراب تر میشه ربطی هم به کانفیگ کردن از طرف شما یا سرویس دهنده نداره.

به نظر من مودم رو بزارید رو ppoe خودش اتومات وصل شه اموزششم تو همین تاپیک چند صفحه برید عقب بچه ها گذاشتن.

12. 3 کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •