سلام دوستان خسته نباشین:
کیت جدید رئال مادرید و بارسلونا رو میخاستم و نقل انتقالات جدید اگه کسی زحمتش رو میکشه اینجا آپلود کنه یا لینک بذاره
مرسی ;
سلام دوستان خسته نباشین:
کیت جدید رئال مادرید و بارسلونا رو میخاستم و نقل انتقالات جدید اگه کسی زحمتش رو میکشه اینجا آپلود کنه یا لینک بذاره
مرسی ;
برنامه ای ترینری سیو ادیتوری چیزی برای ساکر هست که بتون تو مسترلیگ سن بازیکنارو کم کنه.
با همو PES Editor مي تونيد اين كار رو بكنيد
كيت هاي براي PES رو نديدم اينم ليست جديدترين ترانسفر هايي كه شما مي تونيد توي بازي اعمال كنيد البته به غير از گوركاف كه Already توي بوردو هست. بقيه رو مي تونيد اعمال كنيد. پست زير رو آقاي تورنج زحمتش رو كشيده
[QUOTE=krauser;3941917]با همو PES Editor مي تونيد اين كار رو بكنيد
منظور از pes editor همون PRO-EVO Editing Studio 2009 هستش.
اگه همینه بگید تو کدوم قسمتش میشه.![]()
تاپیکی برای ادیت پس وجود داره ؟
یا من هر توپ و کیت و اینا خواستم بزارم تو همین تاپیک بزارم ؟
اره پچ 20 مگه ولی فقط پچ نیست یه cv0f هست 35 مگ یه پچ گیم اکسس 25 مگ یه اینستال اورجینال و کراک پچ 1.4 هم روی هم 20 کلا میشه حدود 100 مگ الکی دانلود کردم
فقط یه سوالل دارم: این cv0f و گفتی کپی کن تو C:\Documents and Settings تو این مایه ها بعدشم یه جایی به اسم download ولی من هرچی گشتم همچین چیزی ندیدم فقط save بازی بود . میشه بگی این دقیقا کجاست؟![]()
خوب فولدرش hidden هست اين مسير رو paste كن توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
اين ارور يعني ورژن فايل با ورژن بازي فرق داره.اگر هم منظورت از آپلود ، همون آپديت بازي يا دانلود فايل cv0f هستش كه در مسير زير بايد بريزي كه اگه هر كدوم از پوشه ها نبود مي توني خودت بسازي.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
وقتي شما يك مسترليگ رو شروع كنيد ويرايش هايي كه اعمال مي كنيد برخلاف ديگر جامها ، در مستر ليگ اعمال نميشه و مشخصات همون مشخصات در هنگام شروع بازي هست.
سلام آرمين.اين رو من امتحان كردم جواب نداد(هم در برنامه Pro-Evo و هم در Pes Complete Editor )اگه شما مي توني خب بذار ما هم فيض ببريم.
بجز اينجا ، يكي دوتا تاپيك ديگه بود كه حالا متروكه شده.همينجا بذارم عزيزم.
خوب هر بازيكني رو سنش رو كم كني كم ميشه ديگه با Pro-Evo من اون Noushevar رو هم سنش رو كم كرده بودم هم قدراتش رو افزايش داده بودم
يه نكته كه يادم رفت اينه كه تغييرات در هر زماني ايجاد نميشه.براي اطمينان بيشتر الان دوباره با اين برنامه سن گتوزو رو از 30 به 40 تغيير دادم.با يكي از سيوها كه در هفته يازدهم بود ، گتوزو رو پيدا كردم ديدم همونه تغيير نكرده.اما با يه سيو ديگه كه در هفته هاي پاياني فصل (نقل و انتقالات) بود رفتم ديدم شده 40.يعني تغييرات تا به فصل نقل و انتقالات نرسه ايجاد نميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)