برنزی همون سرعت را میبندن ولی طلایی2برابر
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برنزی همون سرعت را میبندن ولی طلایی2برابر
متوجه نشدم سرعتو همون میبینده مثلا در سرعت 256 طلایی سرعت دانلودش با 256 برنزی چقدر فرق داره؟
یعنی در 256 برنزی سرعت رو 32-40 هست ولی در طلایی روی 70-80 هست.
مال منکه طلایی 256 روی 60 تا 65 هست نه 70 تا 80 .پس به همه مشترکین هم طلایی میدهند وهم برنزی .من قبلا پرسیدم گفت برنزی فقط برای مشترکهای جدیده
همکاری با طعم حقه بازی و دروغ آسیاتک با نت برگ
چند دقت پیش سایت نت برگ اینترنت سه ماهه آسیاتک رو که قیمتش 51000 تومان بود رو با تخفیف 90% یعنی به قیمت 5100 تومان برای فروش گذاشته بود و من هم که از سرویس خودم راضی نبودم فرصت رو غنیمت شمردم و به سمت آسیاتک رفتم و این تخفیف 90% رو خریدم اما الان که وصل شده فهمیدم کلا برای سه ماه 3 گیگ حجم دارم یعنی اگر هر گیگ 5 هزار تومن هم حساب بشه میشه 15 هزار تومان نه 51000 تومان چون ما در شرکت خودمون اینترنت آسیاتک داریم و ماهی 15 تومن برای 5 گیگش میدیم و یکساله شو یعنی 60 گیگ رو خریداری کردیم
وقتی شک کردم که زنگ زدم یوزر و پسورد ورود به اکانتم رو بگیرم گفتن شما چون از نت برگ خریدید نمیتونید اکانت داشته باشید فقط از طریق شارژ سریع میتونید اعتبارتون رو شارژ کنید و وقتی تلفنی حجمم رو استعلام کردم تلفن گویای آسیاتک حجم رو برای سه ماه 3 گیگ اعلام کرد !!!!
واقعا جای تاسف داره
دروغ
دروغ
حقه بازی
کلک
گول این چیزارو دیگه نخورید شما دوستان
در حقیقت 256طلایی برابر با512برنزی هست
دوستان چرا نمیگید همه مشترکهای قدیمی هممیتونند برنزی شارژ کنند یا نه؟
دوست عزیز اشتباه از شما بوده خب........
توی توضیحاتش می نویسه که چقدر حجم می دن بهتون.
باید دقت می کردین.
اما بازم قیمت عالی هست و به جای این قیمت عالی باید حجم اضافه بخرید.
موفق باشید.
با سلامن اینتر نت ADSL از شرکت آسیاتک ( شیراز ) میگیرم یه مدت هست قطعیم خیلی زیاد شده. و سرعتم خیلی پایین هست.
منظورم این هست زمانی که از VPN استفاده میکنم سرعتم خیلی خیلی میاد پایین . بعد از یک دققیه وصلی بودن اینترنت و VPN __
کانکشن vpn قطع میشه. ( بعداز یک دقیقه ).
در حالی قبلا" اینجور نبود.البته قبلا" آزادگان بودم با 824
ولی حال پیش شمارم 750 هست.
کس ندانست؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)