به عنوان هارد دوم هم وصل کنید سیستم بالا نمیاد ؟
هارد تو بایوس دیتکت میشه ؟
با یک پاور دیگه هم سیستم بررسی شد؟
بایوس مین یک دور دیفالت شه
به عنوان هارد دوم هم وصل کنید سیستم بالا نمیاد ؟
هارد تو بایوس دیتکت میشه ؟
با یک پاور دیگه هم سیستم بررسی شد؟
بایوس مین یک دور دیفالت شه
دوست عزیز با نرم افزار HDD Regenerator 2013 و یه دیسک بوتیبل ساختم و از داس برنامه هاردم رو اسکن کردم اما هاردم نه delay داشت و نه Bad Sector چیکار کنم ؟
گذاشتید کل هارد اسکن شه هارد شما یک بدسکتور یا Delay sector باید طبق عکس داشته باشه
بله کل هارد رو از داس چک کردم هیچی پیدا نکرد
خب، من امروز انجام دادم. از سکتور 0 شروع کردم. کلی هم بدسکتر (طبق گفته ی خودش) پیدا کرد و ریکاوری کرد. اما رسید به سکتور 86443845 که پیام داد که نمیتونه ادامه بده و باید سیستم رو خاموش کنم، بزارم سیتم بالا بیاد، ریست کنم و بعد دوباره Scan and Repair رو آغاز کنم. منم همین کار رو کردم. این دفه شروع کرده به اسکن و دیگه سکتور های قبلی رو پیام نداد. چون اوکی شده بودن. اما باز دوباره رسید به این سکتر، دوباره همون پیام!
مشکل چیه؟!
سکتوری است که نرم افزاری تعمیر نمیشه
اگه اطلاعات مهم دارین ازش بکاپ بگیرید و کل هارد رو فرمت سطح پایین بکنید شاید درست شد
کل هاردو فرمت کنم؟؟؟؟!!!!!!!!
جایی ندارم که 1 ترابایت رو بریزم!!!!!
راه دیگه ای نیس؟!
اوضاعش خطریه اگه کاریش نداشته باشم؟! چون صداش از همون روزی که گفتم، دیگه قطع شده!
پس بهتره به یک مرکز معتبر هارد رو نشون بدید اگه بدسکتور داشته باشه هنوز ممکنه در طول زمان زیاد بشه
سلام هارد من بدسکتوری گرفته و وقتی پی سی رو بوت می کنم هارد رو نمیشناسه یا هم اگه بشناسه با اون بالا نمیاد
کلی هم اطلاعات و فایل های مهم من توش هست
چیکار میتونم بکنم ؟
هارد یعنی تو بایوس هم دیتکت نمیشه ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)