امروز سرعت خوبه،پینگشم خوبه ولی اکثر پیجها بالا نمیاد.
جواب سوالمو یکی بده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز سرعت خوبه،پینگشم خوبه ولی اکثر پیجها بالا نمیاد.
جواب سوالمو یکی بده
شاتل جون2 مگ محدود - ساعت 12.30 شب
وضعیتم خیلی از اندیشه بهتره
Last edited by moz; 13-01-2011 at 00:34.
مجید جان شما از ASK رشت استفاده می کنی ؟! این چیزایی که گفتی درباره ASK بود دادا ؟!؟!؟
این چیزهایی که میگی اصلا و ابدا درباره سرویس ما صدق نمیکنه !
اون که کانکشن نداره که خب مدل Bridge هست اشتباه نکنم؟ ، که اینجا هم قابل فعال سازیه ولی 90% استفاده نمیکنن .
اینترنت هم بلافاصله بعد از تموم شدن حجم قطع میشه ! و تا پول ندی خبری از نت نیست !
تازه دیروز خیلی اتفاقی یهو یوزر پسوردم Valid نمیشد و کلی دردسر ....
و دیگه اینکه من فقط به امید خلاص شدن از دست اینهمه ناامیدی ! ( قبلا 256 داشتم و خدایی داشتم دق میومدم ) 512 گرفتم که متاسفانه میبینم هیچ فرقی با سرویس قبلی نداره !
در بهترین شرایط دانلود 30K رو با 256 و دانلود 45 رو با 512 تست کردم .
دلیل مشترک موندنم هم اینه که چاره ای ندارم و از بقیه Serverها بهتره .
(( شاید ، شاید هم مشکل از Center خونه ما باشه . نمیدونم . اینا همه دلایلی هست که فروشنده در توجیه ترشی ماستش میتونه بگه ! ! ! ))![]()
Last edited by lahij_web; 13-01-2011 at 12:40.
آقا این ماجرای پورت چیه ؟
من خط 5 هستم و بهم میگن برا شما هنوز پورت نیست و از این جرفا !!!
یه نفر یه کم توضیح میده ؟؟؟
ممنون
آخه پست Majid20 رو ببین برای چه زمانی هستش
قبلا اندیشه خیلی محدود بود و زمانی که مقایسه کرده بود قوانین اندیشه اونطوری بود
یعنی هیچ سرویس نامحدودی نداشت در ضمن سرعت 128 محدودش هم فرا تر از 12 نمی رفت
اون زمان نظرسنجی به نفع پارس انلاین بود
اما حالا پس از تغییرات عظیم اندیشه و کاهش نرخها و افزایش سرعت اندیشه کاملا متحول شده بهمین خاطره در نظرسنجی اوله
اون بنده خدا هم پستش رو آپدیت نکرده ...اصلا فکر کنم دیگه به سایت نمیاد (یا شاید دیر به دیر بیاد)
تو خط 5 خیلی ها adsl دارن واسه همین دیگه نمیتونن به کاربرای جدید سرویس بدن ولی وقتی یه نفر سرویسش رو جمع آوری کنه و مثلاً بره یه شرکت دیگه پرت خالی میشه من وقتی رفته بودم شاتل وقتی میخواستم برگردم اندیشه همش میگفتن پورت نداریم و این حرفا ولی اینقدر تلفن زدمو پیگیری کردم که یه هفته ای برام وصل کردن یکم بمون یکی دو روز دیگه برو دوباره بگو
Last edited by mehdihamed; 13-01-2011 at 20:14.
پس یعنی مشکل از سرویس اندیشه بود؟ خطت مشکل نداشت؟
راستش من دیدم پست Page اولش رو دوباره آپ کرده دیگه به تاریخش نگاه نکردم و تعجب کردم فقط !
حالا با این حال پست من که مال همین چند ساعت پیشه ! داغ داغ !
حالا پس از تحولات عظیم !!! اینطوریه ؟!![]()
اگه چند سال پیش میخواستی Adsl بگیری باید دور اندیشه رو خط میکشیدی به چند دلیل :
قیمت - سرویس های محدود - سرعت زیر استاندار - عدم پشتیبانی 24 ساعته
اندیشه حتی 3000 تومان بایت ابونمام مخابرات که الان شده 1000 تومان رو هرماه خودش میگرفت !
چند سال پیش در سیستم بی رقیب Adsl رشت که صرفا 2 شرکت اندیشه و پارس وی بود ، باز اندیشه حرف گفتنی نداشت و پارس آنلاین حرف اول رو میزد
اما در حال حاضر اندیشه در سیستم رقابتی اینترنت رشت با وجود آمدن Pap های بزرگ به رشت ، میشه گفت حرف اول رو میزنه
(و اگه کیفیت و سرعتش رو حفظ کنه فکر نکنم Isp دیگری بتونه ازش برتر بشه)
برای ما که سالیان سال هستش Adsl داریم تغییرات به وجود اومده در اندیشه به حدی هستش که باور نمی کنیم همون اندیشه سایق هستش
اگه نظر سنجی سایت رو قبلا دیده بوده باشی متوجه میشدید پارس آنلاین با اختلاف زیاد اول بود
اما پس از تغییرات گسترده اندیشه ، آرای جدید به سمتش رفت و الان اندیشه هستش که با اختلاف اوله
(این آرای پارس انلاین هم خیلی هاش قدیمیه و شاید اصلا کاربرات قبلیش الات در اندیشه باشند)
بهمین خاطر بود که از لفظ تغییرات عظیم استفاده کردم چون تغییرات شامل : سرعت ، کیفیت ، هزینه ، پشتیبانی میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)