تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 853 از 949 اولاول ... 353753803843849850851852853854855856857863903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

2. 2 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تخفیف هاش برای سرویس های بلند مدت خیلی راضی کننده بنظر نمیاد حداقل بنظر من

4. 3 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ماهانه 15 خارج یا 30 داخل

تا یکم بالاتر مثلا 512 کیلوبیت بگیری تا 2 مگابیت(256 کیلوبایت)سرعتت میتونه بالا بره ولی نه اینکه همیشه ثابت 256 کیلوبایت باشه. یکی 512 کیلوبیت خریده بود سرعتش معمولا 140 کیلوبایت بود. یا یکی 8 مگابیت خریده بود سرعتش تا 10 مگابیت هم میرفت. همون سرعت خودته ولی یکم بالاتر برات تشویقی میزنن.
    اخه توی برخی شرکت ها دوستان گفتن محدود نشده و شما میتونی همین 10 گیگ یا 15 گیگ رو با حد نهایت دانلود کنی و بعدش بابت هر گیگ شارژ کنی یا سرویس جدید بگیری و این به نفع شرکتم هست چون دوباره یوزر مجبوره یا سرویس بخره یا حجم اضافه .
    Last edited by amin885; 10-12-2017 at 18:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

من الان سرویس دو مگ خرید سرعتم بین دو تا چهار مگ هست خیلی سریع هم رانژه شد شبانه تست میگیرم میزارم اینجا

7. 4 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

ادمين فن آوا تو اينستا ميگه سرعت رو دو سرويس بالاتر می بندن برا همين دوستمون با 8 مگ داره 12 ميگيره و مثلاً ما 2 مگ بگيريم رو 8 می بندن اميدوارم واقيعت داشته باشه
    نه هشت مگ نیست من الان دارم تا چهار مگ میره سرعتم

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

من الان سرویس دو مگ خرید سرعتم بین دو تا چهار مگ هست خیلی سریع هم رانژه شد شبانه تست میگیرم میزارم اینجا
    دمت گرم داداش حتما بزار ببین چه جوریاست؟؟!! خوبه راضی هستی؟!!

پنگش خوبه!!؟؟

پارس دارم الکی گرونه اگه راضی هستی و خوبه و شبانش استیبله الکی سرعت کم نمیکنه به ما هم بگو که بیایم سریع بگیریم

پینگش با 8.8.8.8 / 4.2.2.4 خوبه؟

10. این کاربر از AmirH_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فک کنم برای این شرکت باید کمی عجله کرد تو مراکز مخابراتی شلوغ.

من یبار در مورد شاتل این مشکل برام پیش اومد و معطل کردم پورتها پر شد تابستون... تا همین الانشم پره شاتل پرتهاش.....قبلنترا هم زمانی که مخابرات شروع کرد نامحدود دادن یادمه تا چند ماه تو نوبت باید صبر میکردی... امیدوارم این یکی اینجوری نشه و تا آخر هفته دووم بیاره!

12. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس همون دو مگ بالاتره اما ثابت نيست سرعتت که ميگی بين 2 و 4 يعنی مثلاً دانلود با 350 ايناس؟ شب و روزت هم بايد قاعدتن يکی باشه شايد يکم بهتر ولی باز خبر بده..

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خب منم سرویس 16 مگ رو امروز گرفتم .
    قبلش با بخش فروش صحبت کردم قول دادن تمام سایتهایی که هاست ایرانی داشته باشن ترافیک داخلی باشه و سرعت شبانه رایگانش هم همون 16 مگ باشه ...

تستی که امروز کردم اولا اون قضیه 95% تضمین سرعت یعنی کشک . سرعت نوسان داره ، مخصوصا تو تایم پیک در اوایل شب . یعنی هیچ فرقی با قبل نکرده ...
    هاست داخلی هم من از یک سایتی که سرور دانلودش روی ایرانه یکبار ظهر یکبار شب دانلود کردم . صبح و داخلی حساب کردن شب و خارجی!
    داخل پنل هم انقد پیچیده کردنش نمی فهمی چی به چیه . اینترنال اکسترنال بین الملل free و کوفت و زهرمار ...
    ظهر که دانلود کردم حجمشو برام بین الملل حساب کردن ولی به اندازه داخلی ازم کم شده! اما دانلود شب رو زدن اکسترنال و مقدار ضرب در دو شده و از حجم کل من کم شده!
    تماس گرفتم با پشتیانی گفت فقط سایتهای ir و .net رو ایران هستن بقیه ایرانی نیستن بعد کلی چک و چونه به من گفت ادرس سایتو بده چک کنم ، منم ادرس سرور دانلود و گفتم . ایشون فرماییدن نه قبول نیست ادرس سایت اصلیشو بده ! درصورتیکه ادرس دانلودی که میکنیم مهمه نه سایتی که توش این لینکا رو قرار داده و آخر هم زیربار نرفت .

خلاصه اعصاب این داستانها رو داشته باشید اگه از فن آوا سرویس میگیرید.
    Last edited by essien; 11-12-2017 at 02:18.

15. 3 کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

خب منم سرویس 16 مگ رو امروز گرفتم .
    قبلش با بخش فروش صحبت کردم قول دادن تمام سایتهایی که هاست ایرانی داشته باشن ترافیک داخلی باشه و سرعت شبانه رایگانش هم همون 16 مگ باشه ...

تستی که امروز کردم اولا اون قضیه 95% تضمین سرعت یعنی کشک . سرعت نوسان داره ، مخصوصا تو تایم پیک در اوایل شب . یعنی هیچ فرقی با قبل نکرده ...
    هاست داخلی هم من از یک سایتی که سرور دانلودش روی ایرانه یکبار ظهر یکبار شب دانلود کردم . صبح و داخلی حساب کردن شب و خارجی!
    داخل پنل هم انقد پیچیده کردنش نمی فهمی چی به چیه . اینترنال اکسترنال بین الملل free و کوفت و زهرمار ...
    ظهر که دانلود کردم حجمشو برام بین الملل حساب کردن ولی به اندازه داخلی ازم کم شده! اما دانلود شب رو زدن اکسترنال و مقدار ضرب در دو شده و از حجم کل من کم شده!
    تماس گرفتم با پشتیانی گفت فقط سایتهای ir و .net رو ایران هستن بقیه ایرانی نیستن بعد کلی چک و چونه به من گفت ادرس سایتو بده چک کنم ، منم ادرس سرور دانلود و گفتم . ایشون فرماییدن نه قبول نیست ادرس سایت اصلیشو بده ! درصورتیکه ادرس دانلودی که میکنیم مهمه نه سایتی که توش این لینکا رو قرار داده و آخر هم زیربار نرفت .

خلاصه اعصاب این داستانها رو داشته باشید اگه از فن آوا سرویس میگیرید.
    اینا مهم نیست اصلا.تهش همرو میخواد بین الملل بزنه دوبرابر حساب کنه میشه همون ‌225 گیگ. کشش خط تلفنت و نویزش چقدره و با توجه به خطت چقدر بهت سرعت میده مهمه با پینگ. اگه بتونی تست بگیری اینجا بزاری خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •