تخفیف هاش برای سرویس های بلند مدت خیلی راضی کننده بنظر نمیاد حداقل بنظر من![]()
اخه توی برخی شرکت ها دوستان گفتن محدود نشده و شما میتونی همین 10 گیگ یا 15 گیگ رو با حد نهایت دانلود کنی و بعدش بابت هر گیگ شارژ کنی یا سرویس جدید بگیری و این به نفع شرکتم هست چون دوباره یوزر مجبوره یا سرویس بخره یا حجم اضافه .
Last edited by amin885; 10-12-2017 at 18:58.
من الان سرویس دو مگ خرید سرعتم بین دو تا چهار مگ هست خیلی سریع هم رانژه شد شبانه تست میگیرم میزارم اینجا
نه هشت مگ نیست من الان دارم تا چهار مگ میره سرعتم
دمت گرم داداش حتما بزار ببین چه جوریاست؟؟!! خوبه راضی هستی؟!!
پنگش خوبه!!؟؟
پارس دارم الکی گرونه اگه راضی هستی و خوبه و شبانش استیبله الکی سرعت کم نمیکنه به ما هم بگو که بیایم سریع بگیریم
پینگش با 8.8.8.8 / 4.2.2.4 خوبه؟
فک کنم برای این شرکت باید کمی عجله کرد تو مراکز مخابراتی شلوغ.
من یبار در مورد شاتل این مشکل برام پیش اومد و معطل کردم پورتها پر شد تابستون... تا همین الانشم پره شاتل پرتهاش.....قبلنترا هم زمانی که مخابرات شروع کرد نامحدود دادن یادمه تا چند ماه تو نوبت باید صبر میکردی... امیدوارم این یکی اینجوری نشه و تا آخر هفته دووم بیاره!![]()
پس همون دو مگ بالاتره اما ثابت نيست سرعتت که ميگی بين 2 و 4 يعنی مثلاً دانلود با 350 ايناس؟ شب و روزت هم بايد قاعدتن يکی باشه شايد يکم بهتر ولی باز خبر بده..
خب منم سرویس 16 مگ رو امروز گرفتم .
قبلش با بخش فروش صحبت کردم قول دادن تمام سایتهایی که هاست ایرانی داشته باشن ترافیک داخلی باشه و سرعت شبانه رایگانش هم همون 16 مگ باشه ...
تستی که امروز کردم اولا اون قضیه 95% تضمین سرعت یعنی کشک . سرعت نوسان داره ، مخصوصا تو تایم پیک در اوایل شب . یعنی هیچ فرقی با قبل نکرده ...
هاست داخلی هم من از یک سایتی که سرور دانلودش روی ایرانه یکبار ظهر یکبار شب دانلود کردم . صبح و داخلی حساب کردن شب و خارجی!
داخل پنل هم انقد پیچیده کردنش نمی فهمی چی به چیه . اینترنال اکسترنال بین الملل free و کوفت و زهرمار ...
ظهر که دانلود کردم حجمشو برام بین الملل حساب کردن ولی به اندازه داخلی ازم کم شده! اما دانلود شب رو زدن اکسترنال و مقدار ضرب در دو شده و از حجم کل من کم شده!
تماس گرفتم با پشتیانی گفت فقط سایتهای ir و .net رو ایران هستن بقیه ایرانی نیستنبعد کلی چک و چونه به من گفت ادرس سایتو بده چک کنم ، منم ادرس سرور دانلود و گفتم . ایشون فرماییدن نه قبول نیست ادرس سایت اصلیشو بده ! درصورتیکه ادرس دانلودی که میکنیم مهمه نه سایتی که توش این لینکا رو قرار داده و آخر هم زیربار نرفت .
خلاصه اعصاب این داستانها رو داشته باشید اگه از فن آوا سرویس میگیرید.
Last edited by essien; 11-12-2017 at 02:18.
اینا مهم نیست اصلا.تهش همرو میخواد بین الملل بزنه دوبرابر حساب کنه میشه همون 225 گیگ. کشش خط تلفنت و نویزش چقدره و با توجه به خطت چقدر بهت سرعت میده مهمه با پینگ. اگه بتونی تست بگیری اینجا بزاری خیلی خوبه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)