تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 853 از 1667 اولاول ... 3537538038438498508518528538548558568578639039531353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

من يه مشكل با بازي اويل 3 دارم همون وقتي وارد بازي ميشم روي نيو گيم بعد انتخاب حات بعد بازي يك دمو نشون ميده بعد
    يه چيزي پايين صفحه مينويسه همون لوگوي اول وارد بازي نشده بدون هيچ اروري هنگ ميكنه اوني كه پايين صفحه مينويسه اررو نيست روال بازي اونجوري بود ولي من قبلا با همين سيستم بازي را به پايان رساندم ولبي الان هنگ ميكنه البته ويندوزرا يه هفت هشت بار عوض كردم..........من با بازي داينو كرايسس2 يك مشكل دارم من بازي را تا وسط بازي بازي ميكنم كلي از بازي را ميرم بعد يك جا هست دمويي نشان ميده بعدروي بازي يه صفحه سياه مياد بازم هنگ ميكنه بدون هيچ اروري واقعا زحمت ميكشين اگه جواب من را بدهيد خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي منون ميشم اگه جواب سول ها ي من را بديد.

اينم سيستمم
    گرافيك 512 سافورت 1 گيگ
    رم:4گيگ
    سي پي يو:6800اينتل 3هسته اي

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من يه مشكل با بازي اويل 3 دارم همون وقتي وارد بازي ميشم روي نيو گيم بعد انتخاب حات بعد بازي يك دمو نشون ميده بعد
    يه چيزي پايين صفحه مينويسه همون لوگوي اول وارد بازي نشده بدون هيچ اروري هنگ ميكنه اوني كه پايين صفحه مينويسه اررو نيست روال بازي اونجوري بود ولي من قبلا با همين سيستم بازي را به پايان رساندم ولبي الان هنگ ميكنه البته ويندوزرا يه هفت هشت بار عوض كردم..........من با بازي داينو كرايسس2 يك مشكل دارم من بازي را تا وسط بازي بازي ميكنم كلي از بازي را ميرم بعد يك جا هست دمويي نشان ميده بعدروي بازي يه صفحه سياه مياد بازم هنگ ميكنه بدون هيچ اروري واقعا زحمت ميكشين اگه جواب من را بدهيد خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي منون ميشم اگه جواب سول ها ي من را بديد.
    گفتی با همین سیستم قبلا بازی رو انجام دادی خب ویندوزت رو عوض نکردی؟ یعنی مثلا ایکس پی رو ویستا کنی
    این compatibility رو هم امتحان کن:
    راست کلیک روی فایل اجرایی بازی:
    properties>compatibility>run this program in compatibility mode for
    بعد یکی یکی ویندوزها رو امتحان کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در بازی saints row 2 هر چند سانییه ای(حدودن 30) freeze میشه و وقتی برم رو دسکتاپ و برمیگردم درست میشه برای چند سانیه و بعد دوباره...

کمک!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

در بازی saints row 2 هر چند سانییه ای(حدودن 30) freeze میشه و وقتی برم رو دسکتاپ و برمیگردم درست میشه برای چند سانیه و بعد دوباره...

کمک!
    فکر کنم یک پچی برای بازی ارائه شده که خیلی لز باگهاش رو از بین میبره به این تاپیک مراجعه کن و درخواستش رو بده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن حتما گرافیکت رو هم آپدیت کن...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    italy

پيش فرض

لطفا کرک battle field2 رو بذارید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

لطفا کرک battle field2 رو بذارید
    دوست من لطفا درخواستون رو اینجا مطرح کنید:

کد:
    با تشکر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

من بازی جی تی ا سان ادریاس رو قبلا با کامپیوترم بازی کردم .الان همون بازی رو رو لپ تاپم نصب کردم و همون save ها رو کپی می کنم اجرا می شه اما موس حرکت نمی کنه مجبور میشم سیو ها رو پاک کنم و موس کار بکنه البته گاها وقتی سیو نزدم هم موس کار نمی کنه
    رو کامپیوتر فبلی موس usb نبود اما تو لپتاپ یو ای بی هست این میتونه تاثیر داشته باشه؟
    با از خود موس؟مدل A4tech هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

5 فوری مشکل با گاست ریکون (هنگام نصب )

من هنگا نصب گاست ریکون از من user و pass میخواد
    و میگه از سایت ubi.com یک اکانت بساز

از سایت ubi هم یک اکانت درست کردم ولی باز هم با وارد کردم user و pass مشکل حل نشد

چکارکنم اخه 500 مگابایته و دو روز وقت گذاشتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من بازی God Father 2 رو خریدم . بعد از چند دقیقه هنگ میکنه و مجبورم ریست کنم . چرا ؟

Cpu Intel 3.06 Hyper Threading
    Ram : 1 GB Ocz
    Geforce 8600 GT

من با این سیستم Gta IV که قوی تر از گادفادر 2 هست اجرا کردم بدون مشکل و نه افت فریم نه هنگ . ولی این چرا مشکل داره؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من بازی God Father 2 رو خریدم . بعد از چند دقیقه هنگ میکنه و مجبورم ریست کنم . چرا ؟

Cpu Intel 3.06 Hyper Threading
    Ram : 1 GB Ocz
    Geforce 8600 GT

من با این سیستم Gta IV که قوی تر از گادفادر 2 هست اجرا کردم بدون مشکل و نه افت فریم نه هنگ . ولی این چرا مشکل داره؟
    شما سی پی یوت که واقعا ضعیفه رمت هم خیلی قوی نیست(البته نه در حالت low) ولی گرافیکت نسبتا خوبه
    اول از همه بهت پیشنهاد می کنم تمام گزینه های بازی رو روی low بزاری بعد حتما گرافیکت رو آپگرید کنی:

کد:
    درایور سی پی یوت رو هم به روز کن:
    کد:
    امیدوارم مشکلت حل بشه...

نکته: اینکه بازی چدر روون اجرا بشه علاوه بر گرافیک خود بازی به تیم سازنده هم بستگی داره که چقدر روی موتور بازی کار کرده باشند که در مقابل سخت افزارهای مختلف خوب عمل کنه چه بسا بازیهای ریادی بودند که با اینکه گرافیک خوبی نداشتند ولی حتی رو سیستمهای قوی هم خوب فریم نمی دادند... ویا بالعکس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •