تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 853 از 3195 اولاول ... 35375380384384985085185285385485585685786390395313531853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,521 به 8,530 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    1-بهتره سوالات مروط به قیمت رو در این تاپیک مطرح کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما قیمتی که شما خریدید قیمت خوبی بوده و همچنین طبیعی
    2-فکر نکنم مشکلی باشه.بعضی وقتا که یه مشتری میاد تا ازشون چیزی بخره اگه نداشته باشن از روی یه کنسول بر میدارن و بعدا یه چیز دیگه میذارن جای اون.احتمالا این یکی هم همین طوری بوده.که مشکلی هم نیست
    3-متاسفانه مکانی که شما ایکس باکستونو قرار میدید بدترین مکان ممکن هست. و من که بیشتر از نیم ساعت در این مکان صلاح نمی بینم.این طوری کنسول به شدت حرارتش بالا میره و خدایی نکرده احتمال سه چراغه شدن بالا میره.تا اونجایی که ممکنه کنسول رو در فضای باز قرار بدید
    4-این 10 تا بازی برتر ایکس باکس از نظر من + سبک هاشون
    1-GEARS OF WAR 2(TPS
    2-THE DARKNESS(FPS
    3-HALO 3(FPS -- بازی سلیقه ایه و بستگی به شما داره.ممکنه این بازی به هر کسی نچسبه
    4-CALL OF DUTY 4 MODERN WAR FARE(FPS
    -FABLE 2(RPG
    5-HALO WARS(STRATEGY
    6-FIGHT NIGHT ROUND 4(SPORT
    7-FIFA 9(SPORT
    8-NINJA GAIDEN 2(THIRD PERSON ACTION
    9-GEARS OF WAR 1(TPS
    10-FABLE 2(RPG
    شما همچنین می تونید در آدرس زیر این بازیها یا بازی های دیگه رو پیدا و درباره ی اونها بیشتر اطلاعات جمع کنید
    کد:
    موفق باشید دوست عزیز
    چقد خوب و کامل جواب دادی.
    ممنون
    ای بابا، چقدر بد.
    حالا که من نمیتونم جای دیگه ای بذارم حتما سه چراغه می شه؟ (سه چراغه یعنی چی؟!)
    دو تا سوال دیگه:
    - توی فضای باز تا چند ساعت میشه بازی کرد؟
    - از طریق سیستم بی سیم Xbox میشه کاری کرد که به لپ تاپ متصل شه تا فقط تصویر از لپ تاپ پخش شه؟ (نه که بازی روی لپ تاپ اجرا شه)؛ اگه نه سیمی وجود نداره که از پشت Xbox به لپ تاپ وصل شه تا تصویر رو از روی مانیتور لپ تاپ به جای تلویزیون ببینیم؟
    ممنون از پاسخت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ممنون
    ای بابا، چقدر بد.
    دو تا سوال دیگه:
    - از طریق سیستم بی سیم Xbox میشه کاری کرد که به لپ تاپ متصل شه تا فقط تصویر از لپ تاپ پخش شه؟ (نه که بازی روی لپ تاپ اجرا شه)؛ اگه نه سیمی وجود نداره که از پشت Xbox به لپ تاپ وصل شه تا تصویر رو از روی مانیتور لپ تاپ به جای تلویزیون ببینیم؟
    ممنون از پاسخت
    خواهش می کنم دوست عزیز
    سه چراغه نوعی ایراد فنیه برای ایکس باکس 360 که انواع مختلفی داره.یک نوعش به خاطر حرارت زیاد کنسول به وجود میاد.به طوری که LED های سبز دور پاور کنسول به رنگ قرمز در میاد و سه تاش روشن میشه!
    اما سوالات شما
    1-به احتمال 90 درصد برد کنسول شما جاسپر هست.شما تا 8 ساعت هم می تونید پی در پی و یا حتی بیشتر بازی کنید اما احتیاط شرطه.پس اگه بعد از هر 2-3 ساعت بازی یک استراحتی بهش بدید بهتره.همچنین برای هر بار استراحت بهتره که کنسول خاموش نشه و شما از بازی خارج و به داشبورد بیاین(منوی اصلی ایکس باکس 360 داشبورد نام داره)
    2-نه خیر دوست عزیز.حداقل من چیزی در این مورد نشنیدم.ولی شما می تونید به وسیله ی کابل VGA کنسول رو به مانیتور وصل کینید و از مانیتور به جای TV استفاده کنید.همچنین در این تاپیک می تونید اطلاعات تکمیلی رو به دست بیارید
    کد:
    موفق باشید

3. 6 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

ممنون
    ای بابا، چقدر بد.
    دو تا سوال دیگه:
    ممنون از پاسخت
    سه چراغه يعنی فاتحه ی ايكس باكست خوندس !!

1. اين چيزی نيست كه ما دقيق بگيم چند ساعت ... يه دفعه ديدی‌ تا 7 ساعت هم دووم آورد يه بار هم
      ديدی 4 ساعت بازی كردی سه چراغه شد!! ولی توی فضای باز تا 3 ساعت بدون مشكل ميشه بازی كرد
      فقط به نظرم بعد از هر 1.5 ساعت كار با ايكس باكس حدود 30 دقيقه در حالتی كه دی وی دی داخل
      دستگاه نيست ولی ايكس باكس روشنه قرارش بده تا فن ها دستگاه رو خنك كنن
    2. در مورد اين اطلاعی ندارم ...

5. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت EL_CHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ایکس باکس موس و کیبرد داره؟ میشه مال کامپیوتر و بهش وصل کرد؟

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

دوستان سلام
    ببخشید پابرهنه وسط حرفاتون می پرم. من همین امروز یه Xbox360 Arcade مال سال 2009 ماه می از توپخونه خریدم چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین:
    - دستگاه رو با یه دسته اصلی و چهار تا بازی و یه تبدیل پیریز برقش خریدم 378 تومن، به نظرتون چطور گرفتم؟
    - مدلهای Arcade حافظه ی داخلیشون 256 باید باشه ولی اینی که خریدم 512 روشه؛ جریان چیه؟ مشکلی نباشه؟؟
    - دستگاه تا چند ساعت پشت سر هم کار کنه از نظر داغ شدن و احتمال سوختن قطعاتش مشکلی واسش ایجاد نمی شه؟ با توجه به اینکه جایی که دستگاه رو میذارم بسته هست و فقط جلوش بازه. (ناچارم)
    - ده تا بازی برتر Xbox 360 چی هست؟
    ارکیدهایی که بردشون جاسپره مموریشون 512 هست
    بقیه سوالارم که دوستان گفتن

8. 3 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام

ایکس باکس موس و کیبرد داره؟ میشه مال کامپیوتر و بهش وصل کرد؟
    شما با این وسیله میتونید بهش وصل کنید
    البته اگه گیر بیاری

XFS

10. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

ارکیدهایی که بردشون جاسپره مموریشون 512 هست
    بقیه سوالارم که دوستان گفتن
    پس 100% مطمئن باشم که برد دستگاهم جاسپره؟
    دوستان دو تا سوال دیگه...
    - این که روی بازیا میزنه Pal یا Free یا ... چی هستن؟ چند نوع وجود داره؟
    - سریال نامبری که توی setting دستگاه نوشته با سریالی که پشت دستگاه نوشته اصلا نمی خونه، جریان چیه؟
    سرم کلاه رفته؟
    در ضمن یه نکته ی دیگه دوستانی که گفتن توی جای بسته بیشتر از یک ساعت بازی نکن این جای بسته ی من از پشت حداقل هفت هشت سانت و از کناراشم چهار پنج سانت و جلوش باز کاملا، در این صورتم باز برای دستگاه خطر داره؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

ببخشید آقایون این سوالمم یادم رفت این اینترفن قیمتش چنده؟ (چون جایی که دستگاه رو میذارم جالب نیست براش)
    توی دستگاه نصب میشه یا حالت یه قابه که دستگاه میره توش؟
    با خریدنش دیگه در هیچ وضعیتی دستگاه مشکل پیدا نخواهد کرد؟!
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

پس 100% مطمئن باشم که برد دستگاهم جاسپره؟
    دوستان دو تا سوال دیگه...
    - این که روی بازیا میزنه Pal یا Free یا ... چی هستن؟ چند نوع وجود داره؟
    - سریال نامبری که توی setting دستگاه نوشته با سریالی که پشت دستگاه نوشته اصلا نمی خونه، جریان چیه؟
    سرم کلاه رفته؟
    در ضمن یه نکته ی دیگه دوستانی که گفتن توی جای بسته بیشتر از یک ساعت بازی نکن این جای بسته ی من از پشت حداقل هفت هشت سانت و از کناراشم چهار پنج سانت و جلوش باز کاملا، در این صورتم باز برای دستگاه خطر داره؟!
    دوست عزیز بهترین راه تشخیص برد جاسپر عکس زیر هست.بعدم می تونید به آدرس تاپیکی که دادم برید و اطمینان حاصل منید از اینکه برد کنسول شما جاسپر هست یا نه

کد:

1-به این میگن ریجن دوست عزیز(Region).هر بازی ممکنه یکی از این 3 ریجن رو داشته باشه(PAL-NTSC/UC-NTSC/J ).بعضی از بازی ها هم Free Region هستند.شما باید با توجه به ریجن کنسولتون بازی انتخاب کنید.مثلا اگه ریجن کنسول شما Pal هست باید بازی های ریجن Pal بخرید.بازی های Free Region همون طور که از اسمش پیداست روی هر 3 ریجن XBOX 360 اجرا میشه.امروزه اکثر بازی های خوب یا برای هر سه Reigion موجود هستن و یا Free Region هستن
    2-دوست عزیز من الان Serial Number کنسولمو چک کردم سریال نامبر پشت کنسول و سریال نامبری که داخل Setting ارائه شده بود مطابقت داشت.واین موردی رو که شما میگید کمی مشکوکه.من یه خواهشی دارم از دوستان که اگه ممکنه اونها هم یه چکی بکنن.اما شما برای اطمینان بیشتر می تونید با فروشنده تماس بگیرید و موضوع رو باهاش در میان بذارید.اگر به فروشنده اعتماد ندارید بهتره که با مراکز تخصصی مثل نکست جن تماس بگیرید.در اونجا می تونن شما رو به طرر کامل راهنمایی کنن.علاوه بر تخصص باید بگم که قابل اعتماد هم هستن.
    شماره تلفن فروشگاه نکست جن:66958765-66958764
    آدرس سایت نکست جن:
    کد:
    اما سوال آخر.دوست عزیز اگه کنسول شما هارد داشت می تونستید بازی ها رو روی هارد بریزید و در نتیجه کنسول رو به شکل عمودی قرار بدید(هارد=کاکرد کمتر درایو*اگه بازی رو روی هارد نصب کنید*>>نتیجه>>گرم شدن کمتر کنسول-عمر بیشتر درایو کنسول-پایین آمدن سرعت لود بازیها)(کنسول XBOX 360 رو در دو حالت عمودی و افقی میشه قرار داد.مشخصات هر حالت>>عمودی:در صورتی که هارد داشته باشید پیشنهاد میشه.در این حالت فشار بیشتری به درایو میاد و کنسول کمتر داغ میشه.با نصب بازی بر روی هارد متونید فشار رو به طور کامل از روی هارد بردارید و با خیال راحت تری بازی کنید.با کمتر داغ شدن کنسول احتمال 3 چراغه شدن بسیار کم میشه--افقی:در صورتی که هارد نداشته باشید تا بازی ها رو روی اون بریزید یا بازی رو روی هارد نریخته باشید توصیه میشه.در این حالت فشار کمتری به هارد میاد اما دستگاه بیشتر داغ میشه.بدترین مکان آزاد برای قرار دادن کنسول روی فرشه که حفره های کنسول رو می بنده ومانع خروج حرارت کنسول میشه.در این حالت اگر شما کنسول رو در فضای باز بذارید تاکید می کنم فضای باز .. کنسول باید حدود 7 سانتی متر از زمین فاصله داشته باشه تا تهویه ی هوا در کنسول به خوبی اتفاق بیفته.(مانند حالت عمودی).تا چه برسه به فضا های بسته.همچنین باید توجه کنید که از وسیله ی مناسب برای ارتفاع دادن کنسول از زمین استفاده کنید!)
    پس دوست عزیز اگه کنسولتونو دوست دارید و همچنین می خواین که بهترین لحظات رو با XBOX 360 تجربه کنید حتما کنسول رو درفضای باز قرار بدید.در ضمن یک توصیه هم دارم برای شما که به هیچ عنوان از دیسک های Play Box یا همون مالزی استفاده نکنید و از دیسک های مرغوب استفاده کنید.
    موفق باشید دوست عزیز
    Last edited by S.Y.K; 20-08-2009 at 06:47.

14. 7 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اما سوال آخر.دوست عزیز اگه کنسول شما هارد داشت می تونستید بازی ها رو روی هارد بریزید و در نتیجه کنسول رو به شکل عمودی قرار بدید(هارد=کاکرد کمتر درایو*اگه بازی رو روی هارد نصب کنید*>>نتیجه>>گرم شدن کمتر کنسول-عمر بیشتر درایو کنسول-پایین آمدن سرعت لود بازیها)(کنسول XBOX 360 رو در دو حالت عمودی و افقی میشه قرار داد.مشخصات هر حالت>>عمودی:در صورتی که هارد داشته باشید پیشنهاد میشه.در این حالت فشار بیشتری به درایو میاد و کنسول کمتر داغ میشه.با نصب بازی بر روی هارد متونید فشار رو به طور کامل از روی هارد بردارید و با خیال راحت تری بازی کنید.با کمتر داغ شدن کنسول احتمال 3 چراغه شدن بسیار کم میشه--افقی:در صورتی که هارد نداشته باشید تا بازی ها رو روی اون بریزید یا بازی رو روی هارد نریخته باشید توصیه میشه.در این حالت فشار کمتری به هارد میاد اما دستگاه بیشتر داغ میشه.بدترین مکان آزاد برای قرار دادن کنسول روی فرشه که حفره های کنسول رو می بنده ومانع خروج حرارت کنسول میشه.در این حالت اگر شما کنسول رو در فضای باز بذارید تاکید می کنم فضای باز .. کنسول باید حدود 7 سانتی متر از زمین فاصله داشته باشه تا تهویه ی هوا در کنسول به خوبی اتفاق بیفته.(مانند حالت عمودی).تا چه برسه به فضا های بسته.همچنین باید توجه کنید که از وسیله ی مناسب برای ارتفاع دادن کنسول از زمین استفاده کنید!)
    پس دوست عزیز اگه کنسولتونو دوست دارید و همچنین می خواین که بهترین لحظات رو با XBOX 360 تجربه کنید حتما کنسول رو درفضای باز قرار بدید.در ضمن یک توصیه هم دارم برای شما که به هیچ عنوان از دیسک های Play Box یا همون مالزی استفاده نکنید و از دیسک های مرغوب استفاده کنید.
    البته ببخشيد ميپرم وسط حرفتون ... اون قسمت كه بر رنگ كردم بايد مينوشتيد بالا رفتن سرعت لود بازی و همچنين سرعت لود تكسچر ها

در مورد ديسك ها هم به نظرم از ديسك های Verbatim استفاده كنيد

16. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •