تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 852 از 1185 اولاول ... 352752802842848849850851852853854855856862902952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی از جریان این عطرهای بدون کارتن خبر داره؟ که به عنوان اصل میفروشن با قیمتی کمتر از نصف قیمت اصل !
    از کجا میاد و کی میفروشه؟
    اگر منظور شما تستر است که فرقی با عطر اصلی نمی کند مگر بسته بندی و درپوششان. معمولاً روی کارتن یا بطری تسترها، عبارت تستر درج می شه. ولی اگر این عطرها تقلّبی (فیک) باشه خرید آن را به شما پیشنهاد نمی کنم. (معمولاً کسانی که عطرهای فیک می فروشند تمامی عطرهایشان بدون کارتن است و از تمامی برندها، عطر بدون کارتن دارند.)
    برای کسب اطّلاعات بیشتر پست ذیل را مطالعه فرمایید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

من از این فروم رفتم
    اکانتم را هم دیلیت می‌کنم
    اینجا باشد برای مدیران محترم!‌!

پست ایجاد شده توسط شما طبق قوانین حــذف شد.

قسمت ابتدایی پست : بچه‌ها قیمت تهران پرفیوم به روز است؟

من می خواهم ال هوم......
    تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دلیل حذف : لینک تبلیغاتی- خلاف قوانین انجمن

این پیغام به صورت اتوماتیک ارسال شده است، در صورت داشتن هرگونه سوال با اعضای تیم مدیریت انجمن مربوطه مکاتبه داشته باشید.

باتشکر
    P30World

حذف کردن اکانت در این فروم چگونه است؟
    Last edited by tehran corner; 06-03-2013 at 23:33.

4. 3 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من از این فروم رفتم

من می خواهم ال هوم......

این پیغام به صورت اتوماتیک ارسال شده است، در صورت داشتن هرگونه سوال با اعضای تیم مدیریت انجمن مربوطه مکاتبه داشته باشید.

باتشکر
    P30World

سلام دوست من /

اول از همه اینکه جای این پست شما توی این تاپیک نیست ؛ اگر انتقادی دارید لطفا از انجمن انتقادات/پیشنهادات استفاده کنید .

نکته ی دوم اینکه ما از رفتن شما و هیچ کاربر دیگه ای به هیچ وجه استقبال نمیکنیم

ببینید لینک فروشگاه های اینترنتی خلاف قوانینه ، ما بارها در این تاپیک این مشکل رو داشتیم و به شیوه های مختلف به دوستان تذکر دادیم ؛ درسته که قصد شما تبلیغ نبوده ولی نفس عمل لینک فروشگاه اینترنتی دادن ولو به منظور مشاوره و نظرخواهی قیمت در آیین مبین قوانین انجمن متفرقه حرام است

اگر مایل بودین بیشتر صحبت کنیم در این باره از انجمن انتقادت / پیشنهادات استفاده فرمایید .

ممنون

6. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر روی اسپری نوشته باشه Antipirspirant (ضدّتعریق) این نوع اسپری نیز همون کار مام و رول رو انجام می ده و غدد عرق ریز رو مسدود می کنه و اگر روی لباس استفاده بشه لباس رو لکه می کنه.
    اگر هدف شما از خرید اسپری خوشبو شدنه، به شما عطر، ادو پرفیوم (مایع عطر) ادو تویلت (مایع آرایش) ادو کلن (مایع کلن) رو پیشنهاد می کنم. چرا که ماندگاری بیشتری از اسپری دارند. ولی اگر از رایحه ی یک اسپری خاص خوشتون اومده یا به دلیل قیمت پایین قصد خرید اون اسپری رو دارید اوّل مطمئن بشید که ضدتعریق نیست و سپس خرید نمایید.
    یادم رفت دقیق تر بگم،پوزش
    منظورم اسپری دئودورانت بود
    کلا رول و مام و اسپری دئودورانت منظورم هست.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من از این فروم رفتم

من می خواهم ال هوم......

باتشکر
    P30World

ا دوست عزیز چرا اخه؟
    خب برای همه ما پیش اومده حذف های پستهامون به دلایل مشابه

حالا مگه چطور شده؟
    از شما بعیده این برخورد
    خواهش میکنم کمی اروم باشید

9. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یکی هم ما رو تحویل بگیره

یه عطر تلخ تو مایه های لالیک مشکی تا 130 40 (من لالیک رو خودم قبلا داشتم اما جدیدا میگن فیک زیاد داره) و یه عطر مخصوص فصول گرم تا سقف 180 لطفا چند تا معرفی کنین که من بتونم برم تستشون کنم نتیجشم همینجا میگم

پیشاپیش ممنون از کمکتون

داره خودمونی میشه Morphling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستای عزیزی که از ایسی پور هوم (1994) تست داشتن،ممنون می شم نظر شون رو بگن

و اینکه در مقایسه با میاکه بلو کدوم رو اتخاب خواهند کرد

ممنون

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام دوست من /

اول از همه اینکه جای این پست شما توی این تاپیک نیست ؛ اگر انتقادی دارید لطفا از انجمن انتقادات/پیشنهادات استفاده کنید .

نکته ی دوم اینکه ما از رفتن شما و هیچ کاربر دیگه ای به هیچ وجه استقبال نمیکنیم

ببینید لینک فروشگاه های اینترنتی خلاف قوانینه ، ما بارها در این تاپیک این مشکل رو داشتیم و به شیوه های مختلف به دوستان تذکر دادیم ؛ درسته که قصد شما تبلیغ نبوده ولی نفس عمل لینک فروشگاه اینترنتی دادن ولو به منظور مشاوره و نظرخواهی قیمت در آیین مبین قوانین انجمن متفرقه حرام است

اگر مایل بودین بیشتر صحبت کنیم در این باره از انجمن انتقادت / پیشنهادات استفاده فرمایید .

ممنون
    این تاپیک نیاز به این لینک ها داره .اگه میبینید نمیتونید کلا تاپیک رو حذف کنید .چون همه رو شاکی کردید با کارهاتون. ده دفعه اقلا پست های منو پاک کردن .دیگه هم رغبتی ندارم اینجا پست بزارم به خاطر شما ها .

دوستانی هم که دارن پست میزارن و جواب بچه هارو میدن بالاخره یه صبر و تحملی دارن.

این ما هستیم که فروم رو سرپا نگه داشتیم .میتونستیم بریم تو فروم دیگه ای .نه پولی از شما میگیریم و نه اون سایت های فروشنده دیگه .اقلا هم 20 نفر از دوستام هم با این تاپیک آشنا کردم و اونا هم حتما خیلی هارو آشنا کردن

.ما اینجا خرید و فروش که نمیکنیم .هرکی ارزون تر بده و جنسش اصلی باشه معرفی میکنیم .کوچیک ترین مشکلی هم داشته باشه اطلاع رسانی میکنیم .تبلیغ نیست .اطلاع رسانیه .امیدورام متوجه باشید .
    Last edited by cyber861; 07-03-2013 at 11:42.

13. 18 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این تاپیک نیاز به این لینک ها داره .اگه میبینید نمیتونید کلا تاپیک رو حذف کنید .چون همه رو شاکی کردید با کارهاتون. ده دفعه اقلا پست های منو پاک کردن .دیگه هم رغبتی ندارم اینجا پست بزارم به خاطر شما ها .

دوستانی هم که دارن پست میزارن و جواب بچه هارو میدن بالاخره یه صبر و تحملی دارن.

این ما هستیم که فروم رو سرپا نگه داشتیم .میتونستیم بریم تو فروم دیگه ای .نه پولی از شما میگیریم و نه اون سایت های فروشنده دیگه .اقلا هم 20 نفر از دوستام هم با این تاپیک آشنا کردم و اونا هم حتما خیلی هارو آشنا کردن

.ما اینجا خرید و فروش که نمیکنیم .هرکی ارزون تر بده و جنسش اصلی باشه معرفی میکنیم .کوچیک ترین مشکلی هم داشته باشه اطلاع رسانی میکنیم .تبلیغ نیست .اطلاع رسانیه .امیدورام متوجه باشید .
    ببینید من همیشه گفتم این تاپیک و تاپیک سربازی به واقع بهترین و مفید ترین و بی حاشیه ترین تاپیکهای متفرقه هستن /

من توی پست قبلیم هم گفتم که کاملا میدونم هدف دوستان از گذاشتن لینکها صرفا مشاوره قیمت و اطلاع رسانی هست و نه تبلیغات ، شما هم چزو قدیمی ترین کاربران این تاپیک هستید و این وصله ها به شما نمیچسبه اما قوانین انجمن ما رو محدود میکنه در مورد اجازه دادن به گذاشتن لینک فروشگاههای اینترنتی مثل پرفیوم شاپینگ و ... ؛ در صورتی که اسم آوردن از اینها منعی نداره البته /

من تقاضا و خواهشم از دوستان اینه که اگر اسم پرفیوم شاپینگ و ... رو میارن لینک فعال ندن لطفا ، و لینک رو از طریق پیغام خصوصی یا پروفایلی ارسال کنند برای همدیگه تا مشکلی بوجود نیاد از این بابت /

منم به نوبه ی خودم از تمامی دوستانی که فعالیت مفید کردن و میکنن در این تاپیک به سهم و به نوبه ی خودم تشکر ویژه میکنم و امیدوارم کماکان شاهد حضور حداکثری دوستان باشیم در این تاپیک و با کمک و همکاری هم سعی کنیم این تاپیک کماکان بهترین باقی بمونه

15. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من از این فروم رفتم

من می خواهم ال هوم......

باتشکر
    P30World

از مدیران محترم خواهشمندم بیش از حد متّه به خشخاش نذارن و مثل فروم های خارجی آزادی عمل بیشتری به کاربرا بدن. اجرای مو به موی قوانین بعضاً باعث دلزدگی می شه.
    امیدوارم از توصیه ی بنده دلخور نشوید. با تشکّر
    از دوست عزیزمون که فعّالیّت بسیار خوبی در انجمن داشتن و همه ی ما به وجودش اینجا عادت داریم و نقصانش هم جبران ناپذیره هم خواهشم می کنم که ما و انجمن رو تنها نذارن تا فروم با قدرت سابق بتونه به اعضاش و بینندگانش کمک برسونه.
    Last edited by sharif.1.attar; 07-03-2013 at 15:29.

17. 7 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •