تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 852 از 4105 اولاول ... 35275280284284884985085185285385485585686290295213521852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه پارتی هم دارم سپاه این یکی سپهبد سپاه هست
    به این بگم بهتره یا اون که ارتشه ؟
    کدوم راحت تر و در کل بهتره واسه من ؟
    سپهبد بالاتر از سرلشکر میشه که زندشو تو ایران نداریم! سرلشکر ها هم تعدادشون انگشت شمار هست.
    باید ببینی دورو بر منطقه تون کدوم پادگان بهش نزدیک تره. ناجا/ارتش/سپاه بعد اقدام کنی. لیست پادگان ها هم توی google سرچ کنی میان ولی اگه سرلشکر باشه آشنات فقط اسمتو بگی دیگه باید حل باشه همه چی!

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

میشه اسم اینایی که آشنات هستن رو بگی؟
    آخه تو ایران بالاتر از سرلشگر نداریم ولی ظاهرا تو آشناهای شما دو تا سپهبد پیدا شده!
    نه سرتیپ هستن جفتشون من چون خودم آشنایی نداشتم با درجات متوجه نشدم از مادرم پرسیده بودم که اونم همیجوری یه چیزی گفته بود !!!
    از بابام پرسیدم گفت جفتشون سرتیپن
    سرتیپ سالاری و سرتیپ اکبر گرامی
    اینو گفتم که یه وقت فک نکنین خالی بستم
    من خونمون جمالزاده شمالی هست بهترین پادگان فک کنم نیروزمینی ارتش تو میدان حر باشه نظر شما چیه ؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ولی اگه سرلشکر باشه آشنات فقط اسمتو بگی دیگه باید حل باشه همه چی!
    سلام.

این قضیه ای رو که در تایید فرمایش شما میخوام بگم، خودم به عینه دیدم و تجربه کردم.

وقتی که من بعد از آموزشیم، دوره کد خورده بودم، یکی از هم دوره ای های ما یه نامه از طرف یه سرتیپ که آشناشون بود آورده بود که خودشو بندازه شهر خودشون. در حالیکه دوره کد هم یه جورایی آموزشی محسوب میشه و انتقالی به کسی نباید بدن وسط دوره.
    ولی با همین جفت چشمای خودم دیدم که فرمانده ی گردانمون تو دوره کد که تو استان کردستان هم بودیم (یه سرگردی بود)، به محض اینکه نامه رو با مهر و امضای سرتیپ فلانی (اسم طرف یادم نیست دیگه) دید، جلوی چشم همه ی ماها، به کاغذ نامه سلام نظامی داد و پاهاشو جفت کرد!!!!!!!!!! و در کمتر از یه روز، کارای ترخیص این بابا رو خودش بدو بدو انجام داد. در حالیکه در بقیه ی حالات واسه گرفتن 2 ساعت مرخصی شهری باید 3 ساعت جلوی دفترش صف میکشیدیم و آخرش هم ایشون وقت نداشتند که یه امضا پای اون دفترچه روزبرگمون بزنن!

از قدیم گفتن تو خدمت پارتی داشته باش و پادشاهی کن. ما که از این پارتیا نداشتیم

موفق باشین.
    91/2/25

4. 6 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

والا من كه پارتي نداشتم فقط دم آقاي رئيس رو ديدم الان يه 20 روزي هست تو مرخصي هستم!ي كاراهاي جانبي انجام ميدم واسشون . يه ماه ديگه هم يك ماه ميرم پايان دوره!
    بايد خودت رو به طرفت نشون بدي اگه پارتي هم نداشتي.
    راستش اين رئيس ما از اوناستاا. ولي با من مثل پسرش رفتار ميكنه . تنها كسي هم كه بين بقيه به اسم صداش ميكنه منم .
    البته شانس ، عرضه ي خودم ، و بازم شانس رو من اين وسط مهم ميدونم!
    و الا منم الان مثل اون دوستمون بايد تيپ تكاوراي بندر عباس مثل چيتا توي دريا قورباغه ميرفتم!!!

---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

سلام.

این قضیه ای رو که در تایید فرمایش شما میخوام بگم، خودم به عینه دیدم و تجربه کردم.

وقتی که من بعد از آموزشیم، دوره کد خورده بودم، یکی از هم دوره ای های ما یه نامه از طرف یه سرتیپ که آشناشون بود آورده بود که خودشو بندازه شهر خودشون. در حالیکه دوره کد هم یه جورایی آموزشی محسوب میشه و انتقالی به کسی نباید بدن وسط دوره.
    ولی با همین جفت چشمای خودم دیدم که فرمانده ی گردانمون تو دوره کد که تو استان کردستان هم بودیم (یه سرگردی بود)، به محض اینکه نامه رو با مهر و امضای سرتیپ فلانی (اسم طرف یادم نیست دیگه) دید، جلوی چشم همه ی ماها، به کاغذ نامه سلام نظامی داد و پاهاشو جفت کرد!!!!!!!!!! و در کمتر از یه روز، کارای ترخیص این بابا رو خودش بدو بدو انجام داد. در حالیکه در بقیه ی حالات واسه گرفتن 2 ساعت مرخصی شهری باید 3 ساعت جلوی دفترش صف میکشیدیم و آخرش هم ایشون وقت نداشتند که یه امضا پای اون دفترچه روزبرگمون بزنن!

از قدیم گفتن تو خدمت پارتی داشته باش و پادشاهی کن. ما که از این پارتیا نداشتیم

موفق باشین.
    91/2/25
    تاييد ميشه فجيه.
    دو نفر زمان آموزشي ما (‌نيرو دريايي ارتش‌‌)‌انتقالي گرفتن
    يكي به نيرو هوايي ارتش شيراز
    يكي نيرو زميني تهران
    دو سه نفر هم همونجا تو آموزشي هفته هاي اول ترخيص شدن كلاٌ

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

يه عكس جالب كه البته قديميه . خيلي ها باهاش درگير بودن. چه خوب چه بد.

همچين بدبختي رو منم داشتم باهاش روبه رو ميشدم. ولي خوب الان داره قضيه رو به راه ميشه اگه خدا بخواد.

8. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

و الا منم الان مثل اون دوستمون بايد تيپ تكاوراي بندر عباس مثل چيتا توي دريا قورباغه ميرفتم!!!

میلاد جان حالا به ما تیکه میندازی.
    منم به اندازه خودم تو این خراب شده زرنگی کردم.4 بار تیر اندازی سبک . سنگین بردن که من همشو جیم زدم.
    2-3 بار هلی برن بردن که من جیم زدن.
    2 بار رژه بردن که من جیم زدم.
    همه رو بردن گردان رزمی ولی من زرنگی کردم و کار دفتری گرفتم(این یه ماه اخرم فرستادنم گردان رزمی چون نامه دادن همه افسر وظیفه ها باید برن اونجاها).
    وگرنه من خدمت انچنانی نمونده بود که بیام تهران پیش شما.

10. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

يه عكس جالب كه البته قديميه . خيلي ها باهاش درگير بودن. چه خوب چه بد.

همچين بدبختي رو منم داشتم باهاش روبه رو ميشدم. ولي خوب الان داره قضيه رو به راه ميشه اگه خدا بخواد.
    من كه بد بخت شدم رفت بعد 3 سال دوستي ... 89/8/1 رفتم خدمت به هوايه اينكه پام واي ميسته ...

91/2/1 خدمتم تموم شد اما گذاشت رفت ... هر شب سر پست بهش فكر ميكردم كه بر ميگردمو همه چيو باهم ميسازيم ...

حالا هر وقت چشم به كارتم بيوفته بايد دق كنم ...

12. 2 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میلاد جان حالا به ما تیکه میندازی.
    منم به اندازه خودم تو این خراب شده زرنگی کردم.4 بار تیر اندازی سبک . سنگین بردن که من همشو جیم زدم.
    2-3 بار هلی برن بردن که من جیم زدن.
    2 بار رژه بردن که من جیم زدم.
    همه رو بردن گردان رزمی ولی من زرنگی کردم و کار دفتری گرفتم(این یه ماه اخرم فرستادنم گردان رزمی چون نامه دادن همه افسر وظیفه ها باید برن اونجاها).
    وگرنه من خدمت انچنانی نمونده بود که بیام تهران پیش شما.
    نه بابا شوخي كردم . ولي توهم به نوبه ي خودم جيم زدي كه واقعا بايد تو خدمت ازاين كارا بكني!
    خبر دارم چه زجري ميكشن سربازا تو مناطق. چه لب مرز نيرو زميني ها چه لب آب نيرو دريايي ها.
    ولي خوب توهم حسابي سختي كشيدي. ميدونم. چون در جريانش هستم .
    ولي خوب بهر حال اين آخراش ديگه عملا كاربردم شده صعنتي!
    يه سري كاراي جانبي جهت ارتقاء فرهنگ (‌از لحاظ اينترنت و شبكه )‌دارم واسشون انجام ميدم. مرخصي هم آماري واسم رد ميكنن اين روازي آخر!
    -
    ولي ميدونم اگه بندر عباس مي افتادم و ميفرستادنم گردان رزمي صد در صد فرار ميكردم

14. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بابا شوخي كردم . ولي توهم به نوبه ي خودم جيم زدي كه واقعا بايد تو خدمت ازاين كارا بكني!
    خبر دارم چه زجري ميكشن سربازا تو مناطق. چه لب مرز نيرو زميني ها چه لب آب نيرو دريايي ها.
    ولي خوب توهم حسابي سختي كشيدي. ميدونم. چون در جريانش هستم .
    ولي خوب بهر حال اين آخراش ديگه عملا كاربردم شده صعنتي!
    يه سري كاراي جانبي جهت ارتقاء فرهنگ (‌از لحاظ اينترنت و شبكه )‌دارم واسشون انجام ميدم. مرخصي هم آماري واسم رد ميكنن اين روازي آخر!
    -
    ولي ميدونم اگه بندر عباس مي افتادم و ميفرستادنم گردان رزمي صد در صد فرار ميكردم
    تو خدمت فقط باید جیم باشی وگرنه خود شیرینی و تو دید بودن فایده نداره.
    من با این اوضاع خراب اینجا از 40 روز استحقاقم 75 روز مرخصی امدم.و واقعا خودم راضیم.تا شنیدم تیراندازی ماهیانه شروع شده مرخصی پایان دوره ام رو زودتر گرفتم و الفرار.
    فردا صبح هم عازم بندر هستم دوباره.تا 18 خرداد که خلاص بشم از اون ان دونی.
    تو هم خوب جیم زدی از بندر رفتی ناقلا.

16. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تو خدمت فقط باید جیم باشی وگرنه خود شیرینی و تو دید بودن فایده نداره.
    من با این اوضاع خراب اینجا از 40 روز استحقاقم 75 روز مرخصی امدم.و واقعا خودم راضیم.تا شنیدم تیراندازی ماهیانه شروع شده مرخصی پایان دوره ام رو زودتر گرفتم و الفرار.
    فردا صبح هم عازم بندر هستم دوباره.تا 18 خرداد که خلاص بشم از اون ان دونی.
    تو هم خوب جیم زدی از بندر رفتی ناقلا.
    البته مجبور بودي فرار كني ولي كاش يه جورايي ميگرفتي كه نخواي اين 20 روز رو اونجا باشي!
    خيلي سخته!
    خود كشي نكنه تو اين مدت!
    بازم خوبه ما اينكه كه 45 روز مرخصي داريم اونم كه معلوم نيست بدن يا ندن!
    من فعلا كه 20 روزه تو مرخصي هستم .
    فردا پس فردا ميرم پادگان. يه سه چهل روز حضور ميزنم و منم به نوبه ي خودم خدمت رو به اتمام ميرسانم ولي من ميخوام يه جوري باش كه اوسه تاريخ كارت برگردم. كه علاف نشم. فقط برم امضا جمع كنم.
    اونطوري ديگه آدم ديوونه ميشه. به ما كه اجاره همچين كاري نميدن.
    بايد جوري بري پايان دوره كه وقتي مياي حداقل دو رو تا تاريخ كارتت مونده باشه كه زود بري.

برو به سلامت. اشالله كه حافظ مرز آبي باشي همچنان

18. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •