یعنی انقدر سوالم سخت بودواقعا همه نظرشون بزارن
مگه Lux با karma ساپورت نیستن؟(خدایی جواب درست بدین الکی نگین)
همینطور orianna با gaiilo با shen و teemo مگه suuport نیستن؟؟؟؟؟؟!!!!از این به بعد سوالم آسون تر میگم
![]()
یعنی انقدر سوالم سخت بودواقعا همه نظرشون بزارن
مگه Lux با karma ساپورت نیستن؟(خدایی جواب درست بدین الکی نگین)
همینطور orianna با gaiilo با shen و teemo مگه suuport نیستن؟؟؟؟؟؟!!!!از این به بعد سوالم آسون تر میگم
![]()
30 دقیقه پیش از بازی دی سی شدم.هر کاری میکنم ریکانکت نمیشه.هیچ تایم اوتی هم ندارم.فقط صفحه سیاه مال قبل لودینگ میاد.انواغ اقسام کارهارو انجام دادم.چیز پی ان،ریستارت،ریپیر،ریستارت مودم و ...
اینجوریشو دیگه ندیده بودم،تو این 3 سال اولین بار که اینطوری من رو مچل خودش کرده.
واسه منم امروز تا ران میکنم لانچرا اسکن میکنه میره رو 33 درصد بعد اپدیت فیل میده و هیچ کاریم نمیشه کرد
کسی راه حلی سراغ داره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
مشکل از خوده ریوت ه , اون بالا ببینید زده . از بس همیشه مشکل از سمت ما بوده باورش سخته میدونم : دی
سلام
من امروز دیدم یکی با singed رفته بود ساپورت ، من هم با نامی پدرش رو در اوردم (با توجه به این که خودم singed بازم).
ببین به نظر من هر دو تا حدی درست می گید.
به نظر من ساپورت یا غیر ساپورت یک چیز صفر و یک نیست ، بلکه نسبیه
یک champ مثل soraka فقط برای ساپورت ساخته شده و نمی شه باهاش role دیگه رو خیلی خوب بازی کرد ، اما مثلاl luxبا این که ساپورت هم می تونه باشه ، اما تاثیرش به عنوان ساپورت بسیار کمه و بیشتر aggressive هست و در mid بهتر می تونه مثمر ثمر باشه.
مثلا به عنوان مثال می تونیم از ult برای champ های مختلف نام ببریم.
ببینید ult برای soraka کاملا دفاعی و supportive هست (می تونه جلوی کسی مثل karthus جون همه رونجات بده) ، اما برای lux کاملا تهاجمی ، برای teemo ، بیشتر تهاجمی هست و شاید فقط موقع فرار کردن کاربردی باشه .برای nami هم فوق العاده نجات بخش و تعیین کننده است.(من خودم با ult ش نتیجه رو کاملا عکس کردم)
به بیان دیگه ساپورت ها بیشتر شرایط رو برای تیم فراهم می کنند ، نه برای خودش ، دنبال kill نیست مگر این که شانسی این کار رو بکنه یا برای نجات هم تیمیش (مثل heal برای nami).
البته shen هم ult دفاعی داره ، اما فقط همین spell ش بدرد ساپورت می خوره که اون هم باید نقش تانک رو عمل کنه و برای gank هم به درد می خوره.
فقط این نیست مثلا ablity E shen برای چند ثانیه اگه رو هر کسی بزنه میفته دنبالشالبته shen هم ult دفاعی داره ، اما فقط همین spell ش بدرد ساپورت می خوره که اون هم باید نقش تانک رو عمل کنه و برای gank هم به درد می خوره.
ablty Q ش هر کسی بزنه بعد اگه یک نفر به اون شخص بزنه healt renger میده یکم سخته فهمیدنش باید خودت تستش بکنی
ablity W هم که دیگه شیلد داره
بنظر من بیشتر برای دفاع بهتره تا حمله قدرتی شو می گمبرای teemo ، بیشتر تهاجمی هست
خب فهمیدم مشکلم از کجاست.با این که بازی 1 ساعت پیش تموم شده بود اما وقتی با لانچر لاگین میکردم ،ارور Game Abondend میو مد و میگفت Please Reconnectدقیقه پیش از بازی دی سی شدم.هر کاری میکنم ریکانکت نمیشه.هیچ تایم اوتی هم ندارم.فقط صفحه سیاه مال قبل لودینگ میاد.انواغ اقسام کارهارو انجام دادم.چیز پی ان،ریستارت،ریپیر،ریستارت مودم و ...
اینجوریشو دیگه ندیده بودم،تو این 3 سال اولین بار که اینطوری من رو مچل خودش کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت ترین راه اینه که کل بازیو پاک کنین و از کس دیگه ای بگیرین.یا از اول دانلود کنین.اما دانلود از اول خیلی طاقت فرساست.
راه حل مشکل اینی هست که پائین میبینید:
1.لانچر ببندید.فولدرهای lol_air_client رو تو این مسیر پاک کنین:League of Legends\RADS\projects
2.فولدر lol_launcher رو تو همون مسیر بالا پاک کنین.
3.برگردین به فولدر RADS و فایلهای داخل پوشه های Solutions و Downloads رو پاک کنین.اگه چیزی داخلشون نیست که هیچی.
4.سیستم ریستارت بدین و lol_launcher رو Run As Administrator کنین،بزارین خودشو آپدیت کنه،بعد شروع میکنه به آپدیت،بزارین آپدیت شه.
سلام
مال من همین که میره تو لانچر آپدیت failed میده کسی این مشکلو نداره ؟![]()
خوب الان یک خبر دارم اون اسکینی که قبلا گفتم مال ویکتور بوده الان تو suurnder at 20 نوشته شده توی اینجا همه چیز نوشته شده عکس ویکتور و پولش که 1350 RP می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم مشکل شما (makan.net) دقیقاً اینه یا نه، ولی گاهی اوقات وقتی Process اصلی بازی Crash میکنه و میپره بیرون و شما میای که دکمه Reconnect رو بزنی میبینی دکمه غیرفعاله (خاکستریه)،
من از یه برنامه (فایل) استفاده میکنم که Process ها رو مدیریت میکنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol رو کامل kill Proccess میکنم و دوباره اجرا میکنم، البته میشه فقط Proccess اصلی رو بست و لانچر رو نگه داشت و دوباره Reconnect رو بزنی:
![]()
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)