تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 852 از 1783 اولاول ... 3527528028428488498508518528538548558568629029521352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من الان ۱ مگ دارم 440 تا روز و شب سرعت دانلوده شبانه تا ۷ گیگ میتونم دانلود کنم صبانت

دوست عزیز شما مطمئن هستید اعدادی که گفتید رو درست گفتید
    با سرویس 1 مگ سرعت 440 هم روز و هم شب، شبی 7 گیگ دانلود میکنید!!!!!!!!!!!!!!!
    در صورتی که سرویس شب همیشه کمتر از روز هست این قانون سرویس شبانه صبانت هست برای همه جا !!!!!!!!!!!!!
    بعد شما انوفت کدوم شهر هستید؟!!!

من که فکر میکنم دارید شوخی میکنید احتمالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در صورتی که سرویس شب همیشه کمتر از روز هست این قانون سرویس شبانه صبانت هست برای همه جا !!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز این نظر شماست نه قانون!! من که بالغ بر 6 سال صبانت داشتم این صحبت شما رو اصلاً تأیید نمیکنم و سرعت روزانه و شبانه ی من با 128Kbps روی حدود 1Mbps (بیشتر و کمتر) بوده
    درباره ی پهنای باند اون دوستمون نظری ندارم و بهتره از speedtest.net یک تستی بگیرند و منبری و زبانی فقط حرف نزنند بلکه با مستندات دیدنی صحبت کنند ولی صحبت شما هم درست نیست

3. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز این نظر شماست نه قانون!! من که بالغ بر 6 سال صبانت داشتم این صحبت شما رو اصلاً تأیید نمیکنم و سرعت روزانه و شبانه ی من با 128Kbps روی حدود 1Mbps (بیشتر و کمتر) بوده
    درباره ی پهنای باند اون دوستمون نظری ندارم و بهتره از speedtest.net یک تستی بگیرند و منبری و زبانی فقط حرف نزنند بلکه با مستندات دیدنی صحبت کنند ولی صحبت شما هم درست نیست
    دوست عزیز منم چند سالی هست که صبا نت دارم
    فقط ببخشید من متوجه این حرفتون نشدم؟!
    یا سرعت 128kbps سرعت دانلودتون روی 1Mbps هست
    مگه میشه با سرویس 128 سرعت دانلود 1 مگ باشه!!!
    اصلا سرعت دانلود 1Mbps

البته درسته قانون نیست ولی من از جایی که سرویس میگیریم یکی از دوستانم هست و این چیزی که گفتم چند وقتی هست که صبا نت عملی کرده
    در ضمن اصلا چرا حرف من!!! الان من سرعت دانلودم تو روزانه 250kbps یا حتی 260 هم میشه ولی هیچ وقت هیچ وقت تو شبانه این سرعت رو نداشتم
    در ضمن این دوست ما گفت که صبانت سرعت شبانه رو به نسبت سرویس میده ؟!! یعنی کسی که سرویس 1 مگ داره سرعت شبانه اش بالاتر از کسی هست که سرویس 128 داره
    البته قبلا این جوری نبود ولی الان این جوری شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم تایید میکنم.
    صبانت قبلا سرعت همه ی سرویس هاش مثا هم بود یعنی 128 تا 250 سرعت دانلود داشت ( البته روزانه ) ، الان که یکم محدودش کرده به سرویس 128 سرعت 1 مگ روزانه میده و شب ها هم میانگین سرعت 60-70 هستش...البته شبا سرعت من کم هستش چون مرکز مخابراتیم شلوغه ، وگرنه بعضی از دوستام توی منطقه های خلوت سرعت شبانشون هم همون 1 مگ هستش!!!

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

يكي از دوستان راهنمايي كنه لطفا ...
    من طرح 1024 گرفته بودم ماه پيش سرعت دانلودم تو IDM بالاي 256 نميرفت . ديروز تموم شد و 2048 گرفتم اونم باز تو IDM بالاي 256 نميره . چرا ؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چون مرکز مخابراتی شما شلوغه خود صبانت آخر سرعت را روی 256 فیکس کرده به هر حال با این قانون جدید که هر چی سرویس بالاتری بگیری سرعت دانلود بالاتر میره میخواهد فعلا مشتری جذب کنه که کسی سرعت \ایین نگیره بعد سرعت ها رو کم کم میاره \ایین تا جایی که مثلا در منطقه شما آخرین حد سرعت 256 اونم با سرویس ۲ مگ هستش من الان 1 مگ دارم ولی سرعت دانلود شبا نه ام از شما بیشتر هستش به خاطر اینکه هنوز در مرکز مخابراتی ما مشتری زیادی جذب نکرده که اونم بعد از چند ماه دیگه جذب میکنه و طوری میشه که شبانه ها سرعتش ‍‍‍‍‍‍‍‍\ایین میاد یعنی بین 50 تا 200 کیلوبیت میشه اینجوری باعث میشه کاربران سرویس با سرعت بالاتر بگیرن تو روز سرعتشون خیلی بالا هستش چون از ترافیکشون استفاده میکنن ولی تو شب میاره \ایین اینم یک جور روش کسب درآمده دوست عزیز
    Last edited by sorooshfm; 13-05-2013 at 07:03.

8. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

................
    Last edited by voldemorti; 14-05-2013 at 21:55.

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهترین دی ان اس برای صبانت تو تهران کدام است؟ با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تعرفه ی ویژه ی جشنواره ی نوروزی صبا رو دیدید؟!
    128 یکساله جمعا 50 گیگ درمیاد 141 هزار تومن...یعنی میشه ماهی 4.16 گیگ با قیمت 11 تومن
    خوبه نه؟!

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان تعرفه ی ویژه ی جشنواره ی نوروزی صبا رو دیدید؟!
    128 یکساله جمعا 50 گیگ درمیاد 141 هزار تومن...یعنی میشه ماهی 4.16 گیگ با قیمت 11 تومن
    خوبه نه؟!
    آره، من گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •