درود سیستم rs777 پایونیر رو با آمپ 522 و بلوری 450 گرفتم. وقتی که همه بلندگوها شو وصل کردم surround ها و center صدا نداره. به نظرتون مشکل از کجاست؟یادآوری کنم که برای تست یه فلش به آمپ زدم و هنوز بلوری رو وصل نکردم.
درود سیستم rs777 پایونیر رو با آمپ 522 و بلوری 450 گرفتم. وقتی که همه بلندگوها شو وصل کردم surround ها و center صدا نداره. به نظرتون مشکل از کجاست؟یادآوری کنم که برای تست یه فلش به آمپ زدم و هنوز بلوری رو وصل نکردم.
صدای فایلتون استریو بوده یا 6 کاناله؟ اگر استریو بوده باید به صورت دستی تنظیم صدا را به تبدیل 2کانال به 6 کانال تغییر دهید. (که فکر کنم دوحالت داره 5.1 ساروند (صدای همه کانال ها یکی) و دالبی که البته این دو حالت خودشون معمولا چند حالت دارند)
امین جان سپاسگزار از راهنماییتون. فایل صوتیم استریو بود. متاسفانه دستگاه به نمایشگر وصل نیست که گزینه ها رو تغییر بدم. آیا بدون نمایشگر میتونم گزینه های تبدیل رو تغییر بدم؟
Last edited by chaharnazm; 14-09-2013 at 13:32.
من این مدل را استفاده نکردم شدنش که می شه به دفترچه نگاهی کن. (خودم برای 727 از حفظ می زنم هنگام پخش دکمه sound بعدش دوتا پایین ok بعد 4 تا پایین ok.) برای آمپ ها باید راحت تر باشه دکمه مستقیم هم شاید داشته باشه.
salam doste aziz mikhastam bedonam in ampetono mifroshid age foroshandeed man kharidaram ba tashakor
سلام.یک سیستم های فای 30% برای فیلم و 70% برای موسیقی چی پیشنهاد میکنید؟ حدود 9 تومن میخوام هزینه کنم.خودم فکر میکنم امپ پایونر lx85 با قیمت 4800 و پلیر پایونر lx55 با قیمت 1400 واسپیکر جامو 606 با قیمت 2600 ویک ساب 300w یا بالاتر .اما میبینم طرفدارای یاماها توی امپ و فوکال توی اسپیکر بیشترن.نظر شما چی هست؟
سلام.
سیستمی که انتخاب کردی خوبه.
با بودجه شما بعید میدونم بشه فوکال گرفت.فکر کنم یه پکیج سری 7 فوکال بخوای بگیری الان باید حدود 6 تومنی هزینه کنی.شاید هم بیشتر.یه قیمت بگیر.اگر بودجت برسه با آمپ 775 یاماها انتخاب خوبی میشه.
سلام
اسپیکر مانیتور ادیو سری rx 6 یا rx8 خیلی خوب با این سیستم مچ میشه . از جامو خیلی سرتره .
مانیتور شاید یکم در موزیک بهتر باشه اما برای فیلم خیلی ضعیف و مخصوصا در باس کم میاره. تویتر مانیتور ادیو ضعیف و زود میسوزه و طاقت جریان بالا نداره. برای همین با پایونیر میفروشن چون پایونیر هم جریان کمی داره.
درود
قصد خرید پایوننیر727 دارم یه سوال برام پیش اومده میشه کامپیوتر رو به سینما وصل کرد و از تصویر گرفت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)