تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 852 از 966 اولاول ... 352752802842848849850851852853854855856862902952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    میشه
    ولی در صورت قبولی باید از اونجا انصراف بدید
    مرسی دوست عزیز،
    ولی من اصلا قبول نشدم دور اول!
    فقط شنیدم که میگن چون تو انتخاب رشته ی اول از مجموعه ی مدیریت بازرگانی انتخاب کردم، الان تو تکمیل ظرفیت نمیشه از مجموعه های دیگه ی مدیریت مثل مالی یا اجرایی انتخاب کرد.
    یه سری دیگه هم میگن مدیریت ها همشون تو یه گروه هستند و میتونی انتخاب کنی
    نمیدونم والا گیج شدم
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه m.a.r.y.a.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض تحصیل در ازاد و پیام نور همزمان

سلام.من دانشجوی انصرافی دولتی هستم و الان ازاد می خونم همزمان می خوام پیام نورهم بخونم..اما چندتاسوال....از
    پیام نور مطمین شدم ک ایرادی نداره چندرشته و همزمان...اما از ازاد خبرندارم..نظرتون چیه؟؟؟ایراد داره؟جریمه داره؟دخترا ک سربازی نمیرن پس نمی فهمن درست....

خواهشا کمک کنید واسم مهمه...

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.من دانشجوی انصرافی دولتی هستم و الان ازاد می خونم همزمان می خوام پیام نورهم بخونم..اما چندتاسوال....از
    پیام نور مطمین شدم ک ایرادی نداره چندرشته و همزمان...اما از ازاد خبرندارم..نظرتون چیه؟؟؟ایراد داره؟جریمه داره؟دخترا ک سربازی نمیرن پس نمی فهمن درست....

خواهشا کمک کنید واسم مهمه...

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون چیزی که با عقل و منطق جور در میاد, همچین چیزی امکان نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اون چیزی که با عقل و منطق جور در میاد, همچین چیزی امکان نداره.
    من کسی و میشناسم ک اینکاروکرده اما من مرددم...دانشگاه پیام نور مجاز اعلام کرده اما ازاد ونمیدونم....
    Last edited by m.a.r.y.a.m; 02-01-2014 at 21:46.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان من ورودی بهمن هستم.الان توی قسمت شهریه واسم زده 250ت شهریه و 60ت هم هزینه خدمات آموزش برای نیمسال اول تحصیلی.اینارو بدهی زده واسم.قضیه اش چیه؟من که هنوز سر کلاسا نرفتم و وقتی گزینه انتخاب واحد رو میزنم میگه به علت بدهی به مبلغ 559ت قادر به انتخاب واحد نیستید.این چیه؟

دوستانی که آزاد میخونن من که ورودی بهمن هستم کی باید انتخاب واحد کنم؟کی شهریه رو بریزم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من ورودی بهمن هستم.الان توی قسمت شهریه واسم زده 250ت شهریه و 60ت هم هزینه خدمات آموزش برای نیمسال اول تحصیلی.اینارو بدهی زده واسم.قضیه اش چیه؟من که هنوز سر کلاسا نرفتم و وقتی گزینه انتخاب واحد رو میزنم میگه به علت بدهی به مبلغ 559ت قادر به انتخاب واحد نیستید.این چیه؟

دوستانی که آزاد میخونن من که ورودی بهمن هستم کی باید انتخاب واحد کنم؟کی شهریه رو بریزم؟
    هزینه خدمات اموزشی در ترم ورودر از هر دانشجو برای یکبار باید پرداخت کنید ..
    و مبلغ شهریه هم احتمالا شهریه ثابتتون هست ...
    انتخاب واحد بر اساس اولویت در ورودی ها هست.
    باید مبلغ بدهی رو پرداخت کنید تا بتونید انتخاب رشته کنید.البته چون ترم اول هستید خود مدیر گروه براتون انتخاب رشته میکنه و شما میتونید در حذف و اضافه دروس را تغییر بدهید ...
    میتونید به اموزش داشنگاه و یا قسمت برنامه ثبتنام در پرتال داشنجویی زمان مربوط را ببینید ....
    موفق باشید

8. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

هزینه خدمات اموزشی در ترم ورودر از هر دانشجو برای یکبار باید پرداخت کنید ..
    و مبلغ شهریه هم احتمالا شهریه ثابتتون هست ...
    انتخاب واحد بر اساس اولویت در ورودی ها هست.
    باید مبلغ بدهی رو پرداخت کنید تا بتونید انتخاب رشته کنید.البته چون ترم اول هستید خود مدیر گروه براتون انتخاب رشته میکنه و شما میتونید در حذف و اضافه دروس را تغییر بدهید ...
    میتونید به اموزش داشنگاه و یا قسمت برنامه ثبتنام در پرتال داشنجویی زمان مربوط را ببینید ....
    موفق باشید
    آخه من که ترم اول نرفتم واسه چی شهریه ثابتش رو باید بدم؟چرا تو قسمت مالی زده 310ت بدهی ولی تو قسمت انتخاب واحد میرم زده 559ت بدهی.بالاخره کدومشه؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آخه من که ترم اول نرفتم واسه چی شهریه ثابتش رو باید بدم؟چرا تو قسمت مالی زده 310ت بدهی ولی تو قسمت انتخاب واحد میرم زده 559ت بدهی.بالاخره کدومشه؟

ترم اول براتون به طور خودکار مرخصی رد میشه و ترم مرخصی رو باید شهریه ثابش پرداخت بشه

11. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 93 - 92 در اکثر کد رشته ها به صورت بدون آزمون دانشجو پذیرش میکند.

فارغ التحصيلان مقطع كارداني پيوسته و ناپيوسته مي توانند در اين مرحله ثبت نام كنند. ثبت نام دانشجويان مقطع كارداني كه تا 30 بهمن ماه فارغ التحصيل مي شوند، نيز بلامانع است. در ثبت نام دوره بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته هر داوطلب مجاز است در يك رشته امتحاني حداكثر تا 4 واحد دانشگاهي را به عنوان اولويت هاي تحصيلي خود اعلام كند.
    دوره بدون آزمون اين مقطع، براي تسهيل ادامه تحصيل فارغ التحصيلان كارداني ايجاد شده و نحوه ارزشيابي و پذيرش براساس معدل كتبي فوق ديپلم متقاضيان خواهد بود، لذا توصيه مي شود كه متقاضيان به هنگام مراجعه به سايت، معدل دقيق خود را ثبت كنند.
    Last edited by *Necromancer; 04-01-2014 at 11:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •