من که اصلا یادم نمی مونه چه گزینه هایی رو سر آزمون زدم!!! ظاهرا باید بشینم تا نتایج بیاد!!
من که اصلا یادم نمی مونه چه گزینه هایی رو سر آزمون زدم!!! ظاهرا باید بشینم تا نتایج بیاد!!
تو این 5 ساعت کیا اومدن چیا گفتن
؟
من از ساعت 2 دیدم برنامرو
چیزی که از دست ندادم ها؟
اولا به نظر من بشین درصداتو حساب کن چون پارسال یادمه بعضی از دوستام حساب نکردن بعد کلی پشیمون شدن
اول و آخر باید بفهمید که چیکار کردید. تازه یه حدود رتبه ای هم بدست میاد که میشه به انتخاب رشته فکر کرد
بعدش هم شروع فرآیند آزمون ساعت 7:30 هستش. میان یه فرم نظر خواهی میدن پر میکنیم بعد هم قرآن میخونن و از این جور حرفا... امتحان 8 شروع میشه
توی دفترچه سوالات پارسال (88) اینطوری نوشته؛: حق انتشار سوالات کنکور سراسری تنها 48 ساعت بعد از برگزاری آزمون برای اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز میباشد...
بابا کی تحمل میکنه 48 ساعتووووووووو آخه...
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
یعنی باید 48 ساعت صبر کنیم تا جواب ها رو بزارن؟؟؟؟؟![]()
نه بابا! 3ساعت بعد از اتمام آزمون جواب ها میاد رو سایت
احتمالا انتشارات دیگه جز سازمان سنجش رو گفته که حق ندارن...
آخه حفظیات سر قرصم یخورده داغون شده ، بخاطر همین اصلا یادم نمیمونه چی زدم. مرسی که گفتی. آخه یکی از بچه ها گفته بود در هارو 7:30 میبندن. ولی انگار 7 میبندن![]()
امسال دفترچه ها شخصي سازي شده،اونوقت چطور ميخوان كليد سوالات را بذارن؟واسه همه كه يكي نيست!
دوستان کارت زبان ما هم اومد با تاخیر اونایی که دو کارته بودن کارتشون یکی نیومده بود برن چک کنن اومده.
كليد مربوط به دفترچه A رو فقط معمولا ميزارن و بقيه بايد بر اساس اون جواباشونو چك كنند ! بعدشم سوالا كه
يكيه و فقط ترتيبشون فرق داره !!!
سلام
یه سوال داشتم ... کارتها اومده رو سایت واسه پرینت(رشته ریاضی) ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)